donderdag 23 mei 2013

Birthday+1000 bloglovin followers+new website = give-away time!



Vandaag is het feest! Want.. ik ben jarig! Alweer 26 jaar... Oudje :P

Vond ik het vorig jaar nog erg om een jaar ouder te worden, nu absoluut niet. Ik ben vandaag 26 jaar geworden en I'm lovin it!

Ik ben oud genoeg voor een eigen huis, voor samenwonen, een baan en je eigen geld verdienen. Voor dromen over kinderen krijgen en trouwen (maar nu nog even niet). Oud genoeg om je echt volwassen te voelen, maar jong genoeg om mijn ouders te bellen als ik het even niet meer weet, om te feesten alsof ik 16 ben, de slappe lach te hebben met mijn vriendinnen zoals op de middelbare school en de hele dag in mijn badjas te blijven zitten zonder dat iemand dat gek vindt.

Ik reis, heb lol, geniet van het leven. Leer omgaan met tegenslagen en ook steeds meer wie ik eigenlijk ben. Ja 26 is de perfecte leeftijd! Forever 26.......?!

Dussss.... wie jarig is viert feest! En al helemaal als je op je verjaardag 1000 bloglovin volgers hebt ''gekregen''. En al helemaal als deze week ook nog eens mijn nieuwe site online gaat.

Om dit allemaal te vieren en omdat ik jullie zo lief vind heb ik een een give-away georganiseerd. In deze give-away staan alleen maar dingen centraal waar ik zelf gek op ben. Mijn favo producten/diensten zou je kunnen zeggen. Allemaal dingen die je al eerder op Your Lifestyle Guide voorbij hebt zien komen.

Wat kan je allemaal winnen? Komt ie:

1) Drie keer 100,- van Wimdu
Reisfanaatje als ik ben kon iets op reisgebied natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. Speciaal voor jullie daarom drie keer een bon van 100,- van mijn favo site op het gebied van accommodatie, Wimdu. Bij Wimdu boek je allerlei leuke kamers, appartementen of complete huizen. Ik heb zelf al veelvuldig gebruik gemaakt van deze site. En ja je leest het goed, 100 euro voor drie lieve lezers :)
 photo default_top_offer_living_room_painting_48xrnl6h_8u7bxsli_cnxgo6ym_zpse88bac61.jpg

2) Drie keer een armbandje van Follow Your Bliss
Next up is Follow Your Bliss. Mijn favo armcandy komt van dit merk. Prachtige armbandjes, kettingen, ringen etc. Natalia maakt alle met veel liefde en dat zie je terug in haar ontwerpen. Vrolijk, vrouwelijk en van goede kwaliteit. Drie lezers mogen zelf een armbandje uitkiezen! Komt dat even mooi uit, FYB heeft namelijk een hele mooie nieuwe zomercollectie.
 photo IMG32142-31378-9452-34246_zpsad0fc1fb.jpg

3) Een goed gevulde Glossybox!
Elke maand vind ik het weer een verrassing om te zien wat er deze keer in de Glossybox zit. Full size producten en samples van allerlei mooie merken. Ja, dit mag met recht een fijn cadeau worden genoemd. Een lezer krijgt een goedgevulde box thuisgestuurd!

 photo IMG_6963_zps38e0f1c5.jpg

4) Drie keer 45 euro korting op een shoot van Mariët Mons
Mariët maakt prachtige foto's. Echt, ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van haar werk. Een shoot bij Mariët is niet duur en je hebt een heleboel mooie, blijvende herinneringen. Foto's van jezelf, foto's van jou met je familie, met je vriendje of met je beste vriendinnen, zoals op deze foto. Het kan allemaal. Normaal gesproken kost een shoot 145 euro. Drie van jullie mogen voor 100,- uitgebreid op de foto. Uiteraard krijg je een cd met de foto's! Zeg nou zelf, wat is nou 100,- (als je het deelt met een of twee vriendinnen) voor zulke gave foto's? Wel even haar facebook pagina liken als je mee wil doen!
 photo a9f88fdb-fe41-4cb5-8b41-700c7d9ba154_zpsb4a43ac4.jpg

5) 2x pakket Yankee Candles via Sensational Home 
Heeeeeerlijk geurkaarsen. Yankee Candles zijn er in zoveel verschillende geuren dat ik het vaak moeilijk vind om te kiezen. Sensational Home is een Nederlandse webshop waar je deze (ook in Amerika) populaire kaarsen kunt kopen. Zij stellen voor twee lezers een pakket met 6 waxtarts ter beschikking.
 photo IMG_6763_zpsaacaf7c2.jpg

Wil je iets winnen? 
Stuur een mailtje naar info@yourlifestyleguide.nl met je nummer 1, 2 en 3 favo prijs en laat een gezellige reactie achter op deze post.

Het enige dat jullie hoeven te doen is mijn facebook pagina en het bericht over deze give away liken. De facebookpagina van Your Lifestyle Guide staat nog een beetje in kinderschoenen en daar wil ik graag verandering in brengen.

Nou is dat even gezellig of niet? Allemaal leuke cadeautjes voor jullie! Omdat jullie lieve, leuke en trouwe lezers zijn. Zonder jullie geen Your Lifestyle Guide. A big, big, big THANK YOU!!


77 opmerkingen:

  1. Woohoo, van harte gefeliciteerd! Met je blog en vooral met je verjaardag natuurlijk :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Als ik het zo lees, valt het 'ouder worden' eigenlijk best wel mee en hoef ik helemaal niet bang te zijn om 23 te worden deze zomer ;)

    Wat ontzettend tof dat je al deze cadeaus weg geeft, ik doe ook zeker mee!

    Oh, en ik ben echt onwijs nieuwsgierig naar je nieuwe lay-out, je bent er (voor mijn gevoel) al zo lang mee bezig, het moet supermooi worden!

    Maak er ondanks het slechte weer toch een ontzettend leuke dag van :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje wat een cadeautjes!

    Gefeliciteerd met de drie leuke mijlpalen =D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd! Wat een super gave give away's!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd!! Ik word helemaal blij van je post:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooie redenen om een feestje te vieren, super stoer die 1000 volgers ook (en terecht!).

    Fijn dat je zo lekker in je vel zit nu, dat is het mooie van deze leeftijd he!? Tenminste, zo ervaar ik het ook. Ik vind het een goede deal: forever 26! Ik doe met je mee;)

    Ik doe heel graag mee met de winatie, heb je al gemaild! En like je FB pagina natuurlijk al, ga nu ook ff de actie liken!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Van harte gefeliciteerd.
    Tof dat het zo ontzettend goed gaat met de site.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hiep Hiep - er is er 1 jarig - tralala - 3 trommels en een fluit ;)
    Hoop je dat je een top verjaardag hebt!

    Leuk dat je trakteerd! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd!!! En jij bedankt voor al je mooie foto's en fijne verhalen :) Ik ga je zo mailen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoera hoera hoera voor jou en ons! Wat een super give away! Nog heel veel jaren voor jou en je blog. Je hebt een superblog en je inspireert mij en vast vele anderen enorm. En dit zeg ik niet alleen ivm de give away maar omdat je echt mijn favoriete blogger bent. Okay, samen met annemerel dan.

    Liefs Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van harte gefeliciteerd meid, je beschrijft het ook zo mooi dat het ouder worden lang niet zo erg is haha!! En wauw over de 1000 volgers, super en je verdient het!! Een hele fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Proficiat met je 1000+ volgers! Je verdient het! (:

    Ik heb je al een mailtje gestuurd.

    Veel liefs, Nena

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Als ik dit zo lees kan ik bijna niet wachten om 26 te worden! Gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk ook met je 1000e Bloglovin' follower :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met je 26ste verjaardag en je 1000 bloglovin volgers!! Hieperdepiep, HOERA! :D Geniet van vandaag en ik hoop dat het zonnetje ook nog even lekker doorkomt. Geniet van een lekker stukje taart, familie, vrienden en kennissen om je heen, de cadeautjes die je krijgt en vooral van het feit dat het een dag is om nooit te vergeten, je wordt niet elk jaar 26, right ;) Fijne dag vandaag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Woop Woop! Gefeliciteerd met je verjaardag :)! Je hebt ook nog eens de zon vandaag kado gekregen, dus dat feestje moet helemaal goed komen. Ik ga je mailen, er zitten een paar super kadootjes bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Van harte gefeliciteerd! :) Die 1000 volgers verdien je met zo'n leuke blog! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe website. En hele gave giveaway zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat gaaf dat je ook nog eens vandaag de 1000 volgers op bloglovin bereikt hebt! Have a nice day! En natuurlijk doe ik mee met je giveaway, die wil ik niet missen ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd! Mailtje zit in je inbox! Liefs Ilse Danielle Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Happy birthday!! Wat een leuke giveaway, heb je al een mailtje gestuurd. Ben ook heel benieuwd naar je nieuwe site:) Hele fijne dag vandaag x

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik heb je al gemaild, en ik heb ook je facebookpagina geliked.

    Groetjes Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Happy birthday meis! Alle goeds voor je nieuwe levensjaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Gefeliciteerd schat! 26 jaar is inderdaad een perfecte leeftijd! Ben zo benieuwd naar je nieuwe lay-out!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd!! Fijne dag, en ik heb een mail gestuurd met mijn 3 favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een vrolijke post! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat mooie aantal volgers :) Erg leuke giveaway ook, ga zo door met Your Lifestyle Guide!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd met je 26e verjaring! Fijne dag met veel toeters en bellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Van harte gefeliciteerd met al deze mooie dingen in het leven :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Gefeliciteerd met je verjaardag! Beetje jammer van het weer, maar ach, het feestje maak je zelf! En wat een feest voor ons met deze toffe give-aways. Ik ga je meteen mailen. Succces met het online zetten van je nieuwe site. Ik ben benieuwd!

    Groeten! Lianne

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Gefeliciteerd! En zo oud is dat niet hoor ;-)
    Leuke winacties heb je en succes met je nieuwe site!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik ga je mailen :-) wat een leuke dingen zitten erbij. Super gefeliciteerd en keep on bloggin'

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Gefeliciteerd! Normaal krijg je cadeautjes, maar jij geeft (hele leuke) cadeautjes weg ;).
    Geniet er van!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Gefeliciteeeeeeeerd met je verjaardag :)
    Ik lees je blog sinds een aantal weken met erg veel plezier, blijf zo doorgaan want je schrijft ontzettend leuke artikelen!

    xxx
    Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Happy birthday!! Ik hoop dat het een heel mooi jaar voor je wordt, maar volgens mij zit je op de goede weg! Een hele fijne dag toegewenst en ik ben zo ontzettend benieuwd naar je nieuwe site. Can't wait.

    Super toffe winactie btw. Ik ga zeker meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Gefeliciteerd! Ik kijk uit naar je nieuwe blog design, ben echt zo benieuwd haha.

    Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Whoehoooeee! Ook hier natuurlijk: happy b-day babe! En gefeli met je (meer dan) 1000 volgers!
    Zie je zaterdag, kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Nelleke Jansen23 mei 2013 om 13:30

    Gefeliciteerd met je verjaardag en je volgers! Superleuke actie, ik doe zeker mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Gefeliciteerd met je verjaardag en je volgers!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. eerst en vooral een hele fijne verjaardag! toen ik dit jaar 25 werd vond ik het ook oud precies ! Maar jij hebt het helemaal naar zin op je 26ste verjaardag! that's the spirit!

    en wat een geweldige winactie. Nog eventjes kijken wat mij favo's zijn. (kan niet echt kiezen)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ten eerste, van harte gefeliciteerd! Ik vond 26 eigenlijk ook de perfecte leeftijd, maar over een paar weekjes word ik toch alweer 27 en dat klinkt gelijk een heel stuk ouder.

    & wat een gave winacties! Ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Van harte gefeliciteerd! Meestal doe ik niet mee met winacties, maar je hebt echt ontzettend leuke prijzen gekozen. Vooral de fotoshoot door Mariët, dat waren toen zulke mooie foto's geworden! Fingers crossed.. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Reacties
    1. Oh, en natuurlijk doe ik mee aan je actie! Mail komt eraan!!!

      Verwijderen
  42. wat superleuk zeg!! ik heb je gemaild!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Superleuk, gefeliciteerd! :)
    Ik heb je een mailtje gestuurd

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Gefeliciteerd!! Ik vind je blog super en deze winactie ook, heb je gemaild!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

    Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe website :)

    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Gefeliciteerd met alles!!

    Heel leuk!! Heb je gemaild en je FB pagina geliked. Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Dat zijn drie hele goede redenen voor feest!
    Have 3 good ones! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Gefeliciflap! Ik doe niet mee omdat ik geen facebook hebt. Maar ik wens iedereen succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Jolien, van harte gefeliciteerd!! Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij bent met deze mooie leeftijd. Hopelijk heb je een fantastische dag (gehad) vandaag! Geniet ervan. En geniet ook van het mooie nieuwe jaar dat er weer aan gaat komen, waarin je weer mooie dingen mag beleven en waarin je weer mag groeien en genieten! Groetjes Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Gefeliciteerd!!! Hopelijk heb je ondanks het koude en vieze weer toch een leuke dag gehad! Ik vond 26 jaar ook een stuk minder erg dan 25 :)

    Ben erg benieuwd naar je nieuwe website

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Gefeliciteerd Jolien!
    Mooi om te lezen hoe je geniet van het leven en ik ben benieuwd naar je nieuwe website :)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Happy happy 26ste birthday! Mooie leeftijd! Wat een leuke dingen allemaal en ook nog eens 1000 volgers, het kan niet op:)! Nog een hele fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. nog gefeliciteerd met je verjaardag! super leuke winacties :D xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Als je het zo bekijkt is ouder worden inderdaad helemaal niet zo erg ;). Ik vreesde al wat voor de 25 - al zo "oud" en nog zoveel dat ik wil bereiken! - maar het heeft ook wel zo zijn voordelen. Ben heel benieuwd naar je nieuwe lay-out!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Allereerst: gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je dat op deze manier met ons wilt vieren :) leuke post! En leuk hoe je zo tegen je leeftijd aan kijkt! Ben erg benieuwd naar je nieuwe website :) volg je blog met veel plezier! Ik heb je gemaild om mijn favoriet door te geven. Verder heb ik je geliked en deze post ook :)
    Fijne dag vandaag, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad, maar dat kan haast niet anders.. aan leuke foto's op instagram te zien ;).
    Oh en wat een super leuke 'cadeautjes' heb je geregeld, heel lief.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Nog van harte gefeliciteerd! Aan de foto's te zien op instagram was het een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Mooie beschrijving van het 26 zijn! gefeliciteerd x

    BeantwoordenVerwijderen

  60. (¯`·._.·(¯`·._.· G E F E L I C I T E E R D ·._.·´¯)·._.·´¯)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ha lieve Jolien,
    Gefeliciteeerd met het behalen van al deze mooie dingen! Je hebt het verdiend!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Gelukkige verjaardag (ietsje te laat ;) )
    26 lijkt voor mij nog ver weg (zelf ben ik 'nog maar' 19), maar het lijkt me een hele leuke leeftijd! Vooral het deel 'eigen huis', vooral omdat ik graag mijn eigen badkamer, keuken e.d. zou willen decoreren. ^^
    Verder geef jij nu fantastische prijzen weg waar ik graag een kansje voor wil wagen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Nog gefeliciteerd! Wat een super gave actie ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat leuk zeg, en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Rikst de Vries28 mei 2013 om 11:01

    Hoi Jolien, gefeliciteerd met je verjaardag! Nog heel veel jaren erbij. En je blog lees ik altijd met veel plezier, keep up that good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Heb je een leuk feestje gehad? Ik ga over een paar maanden 26 jaar oud worden (hopelijk) en heel eerlijk.. ik zie er nog een beetje tegen op. Weer een jaar ouder, meer rimpels, meer verantwoordelijkheden en meer kans op grijze haren. Maar zo als jij het omschrijft klinkt het minder erg. Inderdaad, oud genoeg om samen te kunnen wonen, om dromen werkelijk te laten worden en jong genoeg om heel veel plannen te maken om de wereld meer en meer te ontdekken. Dat klinkt beter!
    Ik ben dol op je blog! Vooral Nina's keuken en je travel posts. En vooruit, deze ook! Zo vol optimisme en vrolijkheid.
    Trouwens, wat een eerlijk verhaal over eigen keuzes maken. Knap hoor, het zo mooi te kunnen verwoorden.
    Maar anyways, alsnog GEFELICITEERD! En je hebt mijn komende maanden in afwachting van mijn 26e verjaardag beter gemaakt. Klinkt goed toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Super toff!! Ik zie je post nu pas! Shame on me. Ik ben benieuwd naar je nieuwe website!!!! joepieee!! :) Gefeliciteerd lieverd, wat een mooie leeftijd. X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top