woensdag 22 mei 2013

Fijne dingen - mei editieElke keer als ik een ''fijne dingen'' post maak moet ik daar bewust bij stilstaan. Waar ben ik de afgelopen weken blij van geworden? Wat geeft me een fijn gevoel van binnen? Het kunnen de voor de hand liggende dingen zijn, of juist dingen waarvan je niet had verwacht dat ze iets met je zouden doen...

Stilstaan bij de kleine en grote dingen in het leven. Probeer dat zoveel mogelijk bewust te doen...! Ik zou het erg leuk vinden als jullie deze keer ook laten weten wat jullie blij heeft gemaakt de afgelopen tijd. Ik merk dat ik het leuk vind om veel over mijn lezers te weten en op deze manier dwing ik jullie ook nog tot bewust nadenken over alle mooie dingen in life!

Heb je een blog? Dan kan je er eventueel een blogpost aan besteden en de link in een reactie achterlaten. Ik zal dan jullie links in deze post bijplaatsen!- Het einde-van-het-schooljaar gevoel. Ja zelfs ik heb dat, terwijl ik niet meer naar school ga ;)
- Gelukstranen
- Jezelf kunnen zijn bij mensen die je nog helemaal niet zo lang kent

- Oude vriendinnenboekjes terugvinden. HI-LA-RISCH
- Wakker worden en dan beseffen dat het weekend is. Dat gevoel....

- Na regen komt zonneschijn...Nog even en die regen MOET gewoon stoppen

- Een super mooi hotel vinden en dan zien dat het binnen je budget ligt
- In de auto zitten met mijn lover. Kletsen, kletsen, kletsen, of gewoon twee uur meezingen met de radio. Love it.

- Een ''good hair day''
- Dat blogvriendinnetje Shirley haar eerste kindje verwacht
- Dat mijn ouders weer terug zijn uit Spanje en ik ze weer gewoon kan bellen als blij ben, boos ben, verdrietig ben. Om elke scheet dus ;)

- Dat ik morgen jarig ben. Ik vind het niet eens erg dat ik weer een jaar ouder word.
- Dat mijn nieuwe website deze week online gaat
- En dat ik bijnaaaaa 1000 bloglovin volgers heb (big thanks!!!!!!!)

- Als je een heel leuk cadeautje voor iemand hebt gekocht
- De dag waarop je salaris wordt gestort

- Met een goed boek op de bank als het regent
- Rollercoaster Tycoon
- Het vooruitzicht van drie weken Amerika
Life is good....!

Dit was mijn lijstje, nu jullie, kom maar op!

Edit: lijstjes van lezers!- Sonja
- Suzanne
- Danielle
- Emilia
- Josianne
Bron beeld

22 opmerkingen:

 1. Jouw lijstje is zo leuk om te lezen! Daar word ik al blij van :D

  Iedere vrijdag komt er bij mij een 'things that make me happy' list online (www.itsalovelyday.nl), dus daar kun je die van mij bekijken :)

  Waar ik nu blij van word? Een ticket naar Londen wat ik heb geboekt, vooruitzicht op fijne festivals, heel veel steun van bloglezers voor m'n scriptie en spontaan uit eten gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zon die nu door de ramen schijnt, lekker eten, dat de zomer nu toch echt wel zal moeten komen (please), reisplannen maken, famlie... Eigenlijk is het leven best wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah van dit soort lijstjes wordt ik altijd zo blij. Oude vriendenboekjes zijn inderdaad om te gieren en een leuk cadeautje voor een ander kopen is ook altijd fijn.
  En jaaa, ik heb ook wel eens zo'n soort lijstje gemaakt! Wel op een andere manier, maar dit is de link: http://pixelsbyemilia.blogspot.nl/2013/04/happy-thoughts-2.html. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leukkk :). Word je weer even bewust van het feit dat je van de kleine dingen in het leven moet genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne blogs lezen, gezellige etentjes en voorlopig niet de deur uit hoeven in dit herfstweer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn zo'n lijstje! Ik zal er ook eens een online zetten, volgens mij vindt iedereen het fijn zulke lijstjes te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ik al ruim 1,5 week iedere avond samen met mijn vriendje ga slapen en iedere ochtend weer samen wakker word. Samenwonen is fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ik bijnaaaa op vakantie ga. Dat het nu, as we typ, zowaar even droog is. Dat ik jullie vnvnd weer zie. Dat ik na 2,5 jaar nog steeds zo belachelijk verliefd ben. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn lijstje, hier worden we blij van! We zouden het eigenlijk vaker moeten doen, of in mijn geval: eens gaan doen. Alleen al van het typen en lezen van zulke lijstjes wordt je al vrolijk haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahaah oude vriendschapsboekjes zijn leuk. Ik ga voor de nieuwe QOTSA cd - elke keer als ik hem opzet ben ik helemaal happy. Ik doe ergens deze week mijn versie van fijne dingen - this week I loved

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yay, echt allemaal happy things :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jeej, leuke dingen allemaal zeg! Vind het zelf ook fijn om stil te staan bij alle fijne dingen die je meemaakt. Van klein tot groot. Zelf ben ik heel blij dat mijn werk me bevalt en mijn collega's me waarderen. En dat het leven in Berlijn zo snel went en ik nu leef zoals ik jaren geleden al had bedacht - hup naar het buitenland als de kans zich voordoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Rollercoaster Tycoon, hahaha! Dat vind ik ook echt GE-WEL-DIG!
  Mijn lijstje : Een spontaan cadeautje, uitslapen op Maandag, Vriendinnetjes over de vloer! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, Rollercoaster Tycoon! Hier moest ik toch wel even om lachen! Als mijn examen (interieur advisering) is ingeleverd, ga ik dat eens even spelen denk ik! Heeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een fijne dingen! Waar ik blij van werd is het concert van Queen B, weten dat je uit huis gaat! Slopen in het nieuwe huis en kijken naar allemaal nieuwe spulletjes voor het nieuwe huisje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zeker een fijn lijstje! Ik sta de afgelopen tijd ook steeds meer stil bij de fijne, kleine dingetjes in het leven, er is zo veel moois om ons heen! Op m'n blog sta ik wekelijks stil bij deze dingen in de Monday's favourites, dit zijn de 2 meest recente:

  http://food-love-happiness.blogspot.nl/2013/05/mondays-favourites-9.html

  http://food-love-happiness.blogspot.nl/2013/05/mondays-favourites-8.html

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Inderdaad heel fijn! Ik heb ook maar een lijstje gemaakt, want je wordt alleen al blij van het maken van het lijstje haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Morgen komt mijn geluksmomentjes-blog online op www.artikel255.nl om 9:00 uur :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top