vrijdag 29 juni 2012

Travel pictures van de sterren


















Via
Weetje, reizen is leuk he? Maar dat vliegtuig... oh my god. Eerst ben ik als een kind zo blij, want ik ga lekker op vakantie, maar als ik eenmaal een paar uurtjes in dat ding zit...

Op korte vluchten hoor je mij zelden klagen. Alhoewel... ik vlieg altijd low-budget en wil me dan nog wel eens irriteren aan schreeuwende en tegen stoelen schoppende kinderen, maar ik denk alle mede-reizigers met mij, alleen de ouders van het kind zelf lijken zich vaak van geen kwaad bewust.

Maar die lange vluchten... omg. Echt, ik krijg ALTIJD een verstopte neus en kan wel janken als ik besef dat ik weer eens ben vergeten een neusspray in mijn handbagage te stoppen. Ook droogt mijn toch al zeer gevoelige huidje compleet uit, hoeveel water ik ook drink. En van dat water moet ik dan vervolgens weer giga vaak naar het toilet en laat ik nou ook altijd zo'n geluksvogel (not) zijn die ergens in het midden van een rij zit. Je snapt het... Pardon? Hallo? Ja. Ik wil er even langs ja. Pardon. Ja sorry hoor. Oh you don't speak Dutch? Sorry! I've to peeee!

Maar goed, ik dwaal af. Het vliegtuig en hoe shit ik lange vluchten vind. Want er is namelijk iets heel stoms.. en dat is dat ik nooit kan slapen in het vliegtuig. Nooit. Want ALS ik in slaap val, dan word ik bij het wakker worden zo misselijk dat het gewoon altijd fout gaat. Altijd. Ik snap niet hoe het kan, maar je kan er de klok op gelijk zetten.

Soms weet ik het nog te rekken. Zoals die keer dat ik terug kwam uit New York en tot afgrijzen van vriendlief pas in de aankomsthal mijn maaginhoud niet meer binnen kon houden. Dat gezicht van hem. Echt, dat zal ik niet vergeten. Wat schaamde die jongen zich (ik heb hem trouwens nog steeds niet vergeven dat hij op een veilige 5 meter afstand bleef staan en net deed of hij me niet kende).

Dus: ik slaap nooit in het vliegtuig. Een keer was ik 32 uur onderweg zonder een minuut slaap. Als ik dan aankom op de plek van bestemming voel ik me een lelijk, uitgedroogd wrak. Een bleke Hollandse toerist die niet tegen een stootje kan en ik moet dan echt een halve dag bijkomen voordat ik iets kan ondernemen. Ik word oud jongens... ik word oud...

Die celebs.. hoe doen die dat he? Om toch altijd weer even prachtig uit zo'n vliegtuig te stappen.

1. Een hele dure stoel in de Business Class die je snel in een bed kan veranderen (niks dubbelgevouwen tegen je snurkende buurman)
2. Een make-up en omkleedsessie vlak voor het landen
3. De zonnebril. Verbergt veel. Geloof me.

Wat vinden jullie van reizen per vliegtuig? En wat zijn jullie gouden reistips? Misschien heb ik er nog wat aan!

P.S. Lady Gaga... Are you kidding me?!?


33 opmerkingen:

  1. Oh my god, hoe Lady Gaga er uit ziet is echt een beetje over de top hoor! Haha, lijkt me niet lekker zitten ook.
    Ik heb al die problemen eigenlijk niet echt.. Voel me alleen vies als ik uit het vliegtuig kom. Oja en me haar is dan statisch, heel irritant. Dus sorry ik heb geen tips voor je! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaaaa statisch haar! Die ergenis mag wat mij betreft ook aan het lijstje worden toegevoegd!

      Verwijderen
  2. hahaha ja lady gaga's outfit lijken me heeeel comfortabel! ik kan gelukkig wel slapen in het vliegtuig, maar alleen als ik bij het raam zit, zodat ik m'n hoofd tegen de wand kan leunen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha die Lady GaGa! Tja, ik vind haar gaaf.

    Ik haat vliegen ook. En als ik dat zeggen denken mensen dat ik vliegangst heb, maar het is alles wat jij beschrijft. En geen angst. Gelukkig word ik meestal niet misselijk, behalve soms bij turbulentie of bij het landen. Een keer zat ik middenin een gezin waarvan IEDEREEN aan het kotsen was. Toen heb ik mijn capuchon ver over mijn hoofd getrokken, keihard ipod aangezet en gedaan of ze niet bestonden. Misschien een beetje lullig, maar ik trek dat echt niet.

    Ik heb trouwens altijd dat mijn voeten en benen helemaal opzwellen en dan voelt het alsof ik op kussens loop. Heel het gevoel in mijn voeten is dan weg. Niet zo'n goede doorbloeding ofzo..

    Al met al is het dus gewoon een drama.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lady Gaga, gaan we het daar echt over hebben? ;)

    Ik ben een draak wat betreft reizen, slaap overal binnen 1 minuut en wordt wakker voordat we gaan landen, uitstappen of van boord gaan. Het kan mij niet gek genoeg. Wat ik wel slik zijn speciale reispillen uit Duitsland tegen bewegingsziekte. Die heten reisegold, alleen in Duitse apotheken en vaak op bestelling te krijgen.
    Normaal ben ik heel snel misselijk vooral in de auto en het vliegtuig. Sinds die pillen kan ik zelfs hamburgers eten en gebeurt er niets!

    Wel leuk om te zien hoe de sterren altijd stralen als ze uit het vliegtuig komen! :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik herken het! Word sowieso misselijk bij iedere vlucht. Kijk ook altijd jaloers naar de mensen die heerlijk liggen te slapen en in ieder geval een beetje hebben gerust voor ze op de eindbestemming zijn. Het schijnt dat reispillen al heel goed helpen tegen vliegen en de reispillen die hierboven door Nina worden beschreven klinken ook wel fijn..

    Die foto's van GaGa heb ik echt om moeten lachen.. jeetje, dat is niet echt mijn beeld van relaxed en comfi reizen..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn langste vlucht was 11uur naar Zuid-Afrika maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik kan gelukkig goed slapen in het vliegtuig (de bus/auto/trein) dus heb nergens last van :) Mijn huid reageert ook niet op de droge lucht en nou ja, ik trek lekker mijn joggingbroek aan :P Als het maar comfortabel zit! Ik prijs mezelf stiekem wel gelukkig hoor dat vliegen me zo makkelijk af gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kan je helaas niet helpen, ik heb nog maar één keer gevlogen en dat was naar New York. Acht lange uren tussen jankende kinderen, dat was ook niet zo'n succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die tweede ziet er lekker comfy uit! Alleen dat van Lady GaGa lijkt me niet echt ehm... lekker en makkelijk haha. Mijn langste vlucht was naar China, paar jaar geleden. Maar dat kan ik me niet meer herinneren. Ik ben ook naar Ierland en Engeland per vliegtuig geweest, maar dat is niet zo lang.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het echt knap dat de sterren er zo fabulous uit zien na een vlucht. Ik kom altijd dubbelgevouwen en uitgedroogd een vliegtuig uit. Ik kan gelukkig wel slapen, maar heb daarna altijd een stijve nek, niet fijn!! Sorry heb dus ook geen tips voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha dat is een bekend verhaal. Ik kan ook niet zo goed tegen lange vluchten

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha dit is zo bekend! Ik kan ook absoluut niet slapen in het vliegtuig (of auto of trein), maar gelukkig word ik er ook niet ziek van hihi. X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh god, de laatste keer dat ik vloog was van Bangkok terug naar Nederland. De heenreis ging nog wel redelijk, niet geslapen maar goed. De terugreis was echt een hel! Ben heel erg ziek geworden en inderdaad ook overgeven, niet fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat je ook niet moet vergeten is dat die celebs vaak binnen amerika vliegen en dat is nooit heel ver!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Sommigen zien er echt zo uit van: Ik ga lekker uit in de club. Ofzo. :')

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik wou dat ik zo charmant uit het vliegtuig kon stappen, maar helaas. Ik ben altijd een beetje verkreukeld en uitgedroogd en om de een of andere reden gaat mijn huid juist heel erg glimmen als ik uit het vliegtuig kom. Nee, mooi is het niet ;) Ik stop wel vaak een nekkussen in mijn tas (al hoewel, ik prop hem er meestal bij of hou hem maar gewoon vast wegens ruimtegebrek ;)), dan kan ik tenminste wel een beetje lekker zitten. Verder heb ik al-tijd neusspray, labello en kauwgom bij me, ik heb echt een hekel aan verstopte neuzen of klap oren. En ik kan ook nooit echt slapen in het vliegtuig. Maar zo'n oog/slaap masker ding gaat me ook weer een beetje te ver ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ohh Jessica Alba ziet er mooi uit! En Vanessa Hudgens vind ik altijd zo'n fantastische stijl hebben.
    Nog dankje voor jouw reactie trouwens, echt een compliment :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh jeetje, wat naar als je niet kan slapen in het vliegtuig! Lijkt me echt vervelend om je zo naar te voelen! Als je alleen reist, vragen ze vaak of je bij het raam/ aan het gangpad wilt. En anders vraag ik altijd een plaats bij het gangpad.

    Verder vind ik vliegen heerlijk. Een tip voor als je oren dicht gaan zitten. (heb ik altijd!) doe twee plastic bekertjes over je oren, nergens last van!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Lady Gaga wat erg!
    Ik zorg er voor dat ik altijd klein flesje babylotion in mijn tas heb zitten voor het uitdrogen en van die sprietsflesjes met water wat je in je gezicht sproeit.
    Ook trek ik bijna altijd mijn schoenen uit, anders zwellen ze zo op.
    Hopelijk heb je er wat aan :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nou echt he, ik wilde net zeggen dat die outfit van Gaga toch echt niet kan en waaaay too much is...maar vooruit, je bent superster of je bent het niet.
    Ik ben het ook duidelijk niet, ik heb echt dezelfde klacht wat m'n huid betreft, irritant is dat! Ik heb daar de gouden tip ook nog niet voor ontdekt.
    De zonnebril is wel een goede! (ik heb namelijk ook altijd vermoeide ogen door de droge lucht, terwijl ik wel netjes m'n lenzen uitdoe in het vliegtuig en m'n bril opzet)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mijn huid droogt niet echt uit van het vliegen, maar ik krijg wel een puistenaanval in mijn gezicht..
    Op langere vluchten heb ik ook gigantische last van opgezwollen enkels, toen ik terug kwam uit Australie kon ik amper lopen zo zeer deed het, toen kon ik wel janken haha.
    Dus nee, mooier word ik er ook zeker niet van!

    Heb je wel eens geprobeerd zo'n reistabletje te nemen? Dat helpt tegen misselijkheid (bij mijn wagenziekte in ieder geval) dus misschien kun je dan wel slapen zonder misselijk te worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  22. super tof om te zien dit. haha die via, my oh my.
    xoxo
    www.lesismoreblog.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hahhaa, ik vind dit soort foto's ook altijd het leukste om te kijken bij andere blogs. ik snap dus OOK niet hoe ze het doen, maar een privejet doet denk ik wonderen.

    Wat vervelend dat jij niet kan slapen in het vliegtuig trouwens! Misschien een slaappil? Ik kan overal slapen, dus heb daar niet veel problemen mee. Tipje is vooral om veel te doen te hebben. veel boeken, veel tijdschriften, muziek enz mee.Dan "vliegt" de tijd wel (haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik kan bijna nooit slapen in het vliegtuig als ik een dagvlucht heb gehad, dus mijn ouders boeken daarom vaak een avond/nachtvlucht zodat ik wel kan slapen. Maar voor de rest heb ik helaas geen tips!

    En ik zie ik vaak ook niet uit als ik het vliegtuig uitstap..

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ik slaap ook nooit in een vliegtuig. Het is me echt maar 1 keer gelukt en dat was mede met dan aan super comfortable stoelen van KLM. Dat was overigens ook de enige vlucht waar ik zulke fijne plekken had. Vraag me af waarom ik nooit meer zo'n vliegtuig tegen ben gekomen ... Slechte zaak! 1 keer vloog ik business class met Malaysia Airlines (omdat een lieve stewardess ons geupgrade had, gewoon zomaar!). Ook daar sliep ik niet. Ik was veel te druk met alles uitproberen haha. Ik weet dus van te voren al dat ik niet slaap en probeer er gewoon voor te zorgen dat ik van alles mee heb om te doen. Ipod, boek, Ipad, tijdschriften .. Ook hoop ik altijd op een paar leuke films. Dan gaat de tijd best snel. Wel echt super vervelend als je gewoon niet kan slapen omdat je daar misselijk van wordt. Moest wel even lachen bij dat stukje over je vriend haha. Dat zou die van mij ook doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hahaha ik moet echt lachen om je stukje! Lady Gaga is wel echt het toppunt, zo kun je toch niet vliegen!?
    Ik heb nog nooit lang gevlogen maar erger me inderdaad wel snel aan kinderen die huilen, of tegen de stoel drukken/trappen. Of mensen die voor je zitten en denken het recht te hebben om hun stoel naar achter te doen. Nouja, op een korte vlucht is dat te overzien. Maar echt tips heb ik niet voor je. Ik zou sowieso een lekkere créme meenemen voor je huid en wat basic make-upjes om je even op te kunnen frissen voor je landt. En misschien melatonine om te kunnen slapen? Maar ik weet niet of dat wel fijn is als je zo misselijk wordt?! Ik hoop dat anderen meer tips hebben! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Zo stylish zie ik er dus echt niet uit als ik uit het vliegtuig kom hoor! En Lady Gaga, SERIOUSLY?
    Verder hebben ze vast ook nog een make-up artist in hun handbagage verstopt, kan niet anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Meiden, goed om te horen dat ik niet de enige ben.... leuke reacties!!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. zeker weten dat er voor celebs mega opfrisruimtes zijn - waar wij natuurlijk niks van weten

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een gave foto s,ik ga zitten en op de startbaan val ik al in slaap!Heb alleen last van de airco!
    Maar ik kan overal makkelijk slapen!Maar voel me ook vies al ik uitstap,al die luchtjes in het vliegtuig!X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top