zondag 14 april 2013

INTERIOR: the Vitra Eames chairs


Ik ben ZO blij. Al jaren wilde ik deze stoeltjes, maar ze zijn zo duuuhuuur... :S

Nu heb ik ze tweedehands op de kop getikt via marktplaats met een zeer groot verschil met de nieuwprijs, yeah baby.

De Vitra Eames chairs zijn populair en ik moet helaas bekennen dat ik ze al heel ietsiepietsie minder leuk vind omdat je ze zo ontzettend veel voorbij ziet komen. Maar he, I don't care. Ik wilde ze al zo lang en nu heb ik ze. One happy girl!

Op internet staan zoveel mooie sfeerplaatjes van deze geweldige stoelen, daarom een inspiratiepost. Binnenkort maak ik foto's van mijn babies en dan show ik ze in mijn interieur!

Wat vinden jullie van deze stoelen?Foto's via

17 opmerkingen:

 1. Ah die zijn leeeuk! Fijn dat je ze op Marktplaats hebt gevonden! Ik ben benieuwd hoe ze in jouw interieur staan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt hele mooie stoelen! Ze lijken me ook nog best lekker zittten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben heeel benieuwd hoe ze bij jou staan in huis!! Komen daar nog foto's van?? :) Kan mezelf er nog niet echt voor voorstelling van maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stoeltjes! Het is dat ik er op mijn studentenkamer geen ruimte voor heb, maar anders had ik ook het internet afgespeurd naar een variant. Vind vooral de witte stoeltjes erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat gaaf, ze staan ook nog steeds op mijn wishlist (voor als ik later groot ben ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die stoelen echt heel gaaf! Je ziet ze inderdaad steeds vaker voorbij komen maar dat maken ze niet minder mooi, ze zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zijn zo mooi! Vooral op de een-na-laatste vind ik ze wonderschoon staan in dat interieur. Gefeliciteerd met je aanwinst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je ziet ze inderdaad heel veel, maar ze zijn ook gewoon zó mooi!! Super gaaf dat je ze hebt :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze echt supermooi en heb het idee dat ze ook in elk interieur staan haha! Dus dat is zeker een mooie aanwinst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja gaaf zeg! Mijn opa en oma hadden die vintage lounge chair in 't zwart, daar was ik vroeger al gek op en die wil ik nog steeds (als ik ooit heel veel geld heb). Later ontdekte ik de andere stoelen en sindsdien heb ik mijn zinnen gezet op de DSW, het kuipje met het houten onderstel dus. Al vind ik die ene die jij hebt ook wel erg mooi. Oh en de schommelstoel wil ik ook wel, voor in de babykamer later ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het hele toffe stoelen! Gaaf dat je ze nu zelf ook hebt, al helemaal fijn voor een 2ehands prijsje. Ben benieuwd hoe ze in je interieur staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaa ik vind ze ook super mooi! Inderdaad wel jammer dat we niet de enigen zijn die dat vinden ;) maar ach.. Welke kleur heb je? Ik vind die witte met houten poten erg gaaf! Benieuwd naar je post met foto's dat ze bij jouw thuis staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi stoelen! Super leuk dat je ze eindelijk hebt weten te bemachtigen! Ben benieuwd naar de jouwe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja love it! Wit, gekleurd, schommelstoelversie: prachtig. Wilde al zeggen: foto van je eigen nieuwe stoeltjes, maar die komt dus nog! Leuk dat je weer wat meer post, welcome back!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het heel erg mooi maar niet echt mijn stijl. Ik ben benieuwd naar jouw stoelen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top