zondag 17 maart 2013

Blogdingetjes




English translation below.

He girls (& guys), even een korte update over wat bloggerelateerde zaken.

Per 1 juli stopt Google Reader. Ik ben niet zo van de ''volg mij'' kreten, maar ik wil jullie allemaal aanraden (vragen) om gebruik te maken van bloglovin om op de hoogte te blijven van al je favo blogs.

Bloglovin is een heel fijn online systeem waarbij je met 1 druk om de knop (gratis) al je favo blogs kunt volgen. Ik gebruik Bloglovin om alle updates van verschillende blogs te lezen, maar ook om nieuwe blogs te ontdekken. Bloglovin bestaat uit verschillende categoriën en zo kun je makkelijk nieuwe blogs zoeken in een categorie die jij leuk vindt. Vroeger stond mijn blog in de Lifestyle categorie, maar sinds deze categorie niet meer bestaat ben ik opgenomen in categorie ''Travel''. Klik hier voor mijn bloglovin pagina.

Het enige dat je moet doen is je email invullen en een wachtwoord kiezen en dan ben je al gratis lid!

Verder: ik ben de laatste tijd een beetje aan het ''stoeien'' met de inhoud van mijn posts. Veel travel, iets minder eten en interieur, terwijl ik ook een tijdje de nadruk heb gelegd op deze andere twee zaken.

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie leuk vinden om te lezen. Wat zijn je favo updates? Welke sla je meestal over? Wat mis je? Ik waardeer al jullie meningen en hoor het dus heel graag!

Ook heb ik wat mailtjes ontvangen over wanneer mijn nieuwe site eindelijk online komt. We are working on it! We willen dat het perfect wordt en ik ga overstappen van blogger op wordpress dus het kost gewoon veel tijd!

Tot slot: thanks voor al jullie leuke reacties lieve mensen. Elke dag word ik weer blij van ieder bezoekje dat jullie aan Your Lifestyle Guide brengen.  I love you guys!

Hi lovely readers! I just wanted to let you know that you have to find another way to follow your favorite blogs, as Google Reader will no longer exists from the first of July. I can recommend Bloglovin, a free online tool to follow your favorite blogs and find new ones. You can find my blog here.

Since a couple of weeks I noticed more and more international readers are visiting Your Lifestyle Guide every day. BIG THANK YOU! I would really appreciate it if you'd leave a comment, telling me about your favorite updates on Your Lifestyle Guide. Travel? Interior? Food? Hotspots? Which posts do you love and which ones do you skip? Thanks to all the non-Dutchies, love you guys!

37 opmerkingen:

  1. Eigenlijk spreken al je onderwerpen mij aan. Ik vind hotel interieur posts leuk, ik vind food posts altijd goed en ik krijg geen genoeg van travel updates. Als het aan mij ligt mag je gewoon lekker over alles blijven bloggen, ik lees je blog met plezier :)
    En ben erg benieuwd naar je nieuwe layout!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe layout! Ik lees graag reis en persoonlijke updates, de 'interieur inspiratie' dingen sla ik altijd over. Eten/recepten daarentegen vind ik wel weer leuk! Haha, lekker onduidelijk, maar ik hoop dat je er iets aan hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik gebruik bloglovin al, inderdaad superhandig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind vooraal de eet-blogs heel leuk. En dan vooral zelf gekookte, gemaakte of gegeten dingen.
    Afbeeldingen van het web vind ik bijvoorbeeld minder 'boeiend'. Dit geldt trouwens ook voor de reis- en interieurblogs. Eigen gemaakte foto's hebben mijn voorkeur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Travel en interieur zie ik zeker het liefst op je blog! Natuurlijk als Foodie doet eten het bij mij altijd goed, maar je plaatjes en vondsten uit de andere 2 categorieën doen het goed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I follow your blog since one month, I found it through bloglovin and I'm in love with al your blogposts. I'm German so I can understand your Dutch a little, but the translate tool helps out a lot.

    What I like? The travel related posts en things about interior and your personal life! Keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Favoriet zijn de weekoverzichtjes, reisposts en in de keuken van Nina. Maar juist de afwisseling maakt het leuk vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik volg je al op Bloglovin' :) Mijn favoriete posts zijn de reisposts en posts met eten erin (altijd goed)!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, jammer dat Google Reader gaat stoppen he! Gelukkig gebruikte ik Bloglovin' al, anders zou het wel veel werk zijn om alles om te zetten.
    En de onderwerpen van je artikelen vind ik eigenlijk allemaal leuk! Alleen de receptjes klik ik niet altijd aan, als ik in de intro of op de foto al zie dat er iets dierlijks inzit. Maar goed, dat is dan niet omdat het geen leuk artikel is, maar omdat ik van te voren al weet dat ik het toch niet kan eten haha. Ik vind je blog eigenlijk gewoon top zoals het nu is. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind vooral de eigen travel en eet posts leuk. Posts over bijvoorbeeld hotels met afbeeldingen van internet sla ik meestal over. De recepten met Nina en jouw reisavonturen vind ik het leukst.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Food en interieur en persoonlijk vind ik het leukst om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind interieur, persoonlijk en food heel erg leuk om te lezen. Maar ook het travel gedeelte kan ik goed waarderen, dat hoort gewoon bij je blog :)
    Goed... eigenlijk kan ik je blogs altijd wel waarderen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik gebruik een externe reader waardoor ik geen last heb van het feit dat GR stopt.
    persoonlijke blogjes vind ik altijd erg leuk om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind food en interior ook altijd leuk (je hebt goede smaak!) dus ik zou deze niet laten vallen! Kijken of je een goed evenwicht hierin kan vinden..

    En ja dat overzetten.. vervelend he haha. Dat mensen je er serieus over mailen vind ik dan wel een beetje raar..

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Echt jammer dat het stopt.. Nu raak je ook veel volgers kwijt (tenzij ze allemaal overgaan naar bloglovin)

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jeetje google weet ook niet wat ze willen al die veranderingen.. Waarom houden ze t lekker niet bij het oude.. gaat toch goed zo. Alleen maar een geldkwestie dat zal t wel wezen..

    Ik ben erg benieuwd naar jou nieuwe site...X

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind je blog sowieso al heel leuk! Maar wat mij het meest aanspreekt zijn de personal posts over je eten en reizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Travel en Interieur vind ik het leukste om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik vind eigenlijk al je blogs leuk. Vooral de persoonlijke. Het enige wat ik minder vind is de hotels, vind het leuker om te lezen als je er zelf geweest bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind de posts over jouw reizen & mooie hotels, interieur en persoonlijke dingen het leukst! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh, ik hou juist van eten op jouw blog! Haha! Dus van mij mag je dat juist vaker doen!
    En persoonlijke dingen vind ik ook tof op je blog! Oh en de travel categorie mag je ook lekkre blijven updaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik vind je persoonlijke reisverhalen het leukst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je persoonlijke reisverhalen. Dusse, boek maar weer een nieuw tripje ;) Je hebt een excuus!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Super meiske!! Ik volg je al op bloglovin natuuuuurlijk. ;-)
    Ik vind alle post leuk om te lezen, maar ik vond je food artikelen ook heerlijk. Mooiste zou zijn dat al deze mooie foto's worden aan gevuld met recepten, dan kan je ook echt zelf ermee aan de slag.

    Je reisverslagen vind ik echt top. Die lees ik ontzettend graag en je maakt me nieuwsgierig naar alle mooie dingen op reis. Natuurlijk zijn prijzen vaak wat raar om te beschrijven, maar prijsindicatie's bij hotels zou top zijn.

    Wat mis ik nog: mmmmmmmmmmm! lastige hoor. Moet je zeggen dat ik het eigenlijk niet zo goed weet. Ik lees je blog graag en ik zou zeggen..... blijf dicht bij jezelf! :)

    Liefs Milou

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Gewoon zo doorgaan zou ik zeggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik vind je reisblogs altijd het leukst! Maar de rest is ook zeker niet vervelend om te lezen ;) Ga zo door dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik vind je food en travelblogs het leuks om te lezen! En ik hou van je zelfgemaakte foto's.. Altijd super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik vind al je posts leuk om te lezen dus ga vooral zo door! Ben enorm benieuwd naar je nieuwe layout. Dat wordt vast mooi (en fijner want ik volg je nu via Bloglovin' en als ik dan een comment achterlaat dan ben ik daar weer 'uit'). :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je hebt erg leuke posts. Keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. ik vind vooral de travel posts leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik ben benieuwd hoe je nieuwe layout er uit gaat zien. Zelf ben ik vooral fan van je blogs over eten en over reizen. Maar eigenlijk vind ik de verhouding op dit moment helemaal goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Je posts zijn erg leuk! Travel is leuk, je foto's & plaatjes zijn altijd pracht. Mijn persoonlijke favorieten zijn Nina's keuken (heerlijk inspirerend voor een eigen kook-sessie), nieuwe hotspots (restaurantjes uitproberen, zeker omdat ik ook in Rotterdam woon) en lifestyle (mooie foto's, nieuwe trends en binnenkijken her en der). En nu vergeet ik je weekoverzicht! Dan dwing ik mijzelf ook terug te denken aan de week en te genieten van alle mooie, kleine en grote momenten.
    Tot nu toe heb ik al je posts gelezen en sla ik niets over! Waar ik bij andere blogs ook altijd gelukkig van kan worden zijn de lijstjes met geluksmomenten. Jij hebt daar ook wel eens posts over geschreven, erg leuk!
    Tip voor je nieuwe website: laat hem ook goed leesbaar zijn op een smartphone. Vaak pak ik even mijn telefoon erbij om de laatste nieuwtjes te bekijken / lezen. Dus wanneer dat kan blijven, heel graag!
    Ik ben benieuwd hoe je nieuwe blog eruit gaat zien... Spannend altijd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik vind je blog heel erg leuk zoals hij is. De mix van travel, eten en lifestyle vind ik juist onwijs leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Je blog is sowieso geweldig, maar ik ben natuurlijk het meest fan van je travel posts ;-) Succes met je nieuwe website!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik lees bijna alles, alleen sla ik de hotelposts soms over of scroll ik er gewoon even snel langs.
    En ik vind je foto's altijd erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Het klinkt cliche maar waar: ik vind eigenlijk alle post leuk. Vooral de afwisseling tussen de verschillende onderwerpen. Ben erg benieuwd naar je nieuwe blog strakjes. Lijkt me een hoop werk. Ik heb er ook aan gedacht om over te stappen en een eigen domein te kopen, maar ik wacht er toch nog even mee. Zoveel gedoe haha

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top