maandag 18 maart 2013

Week 11


 photo IMG_8529_zps1f999620.jpg

 photo IMG_8531_zps8697b930.jpg

 photo IMG_8631_zps89646d21.jpg

 photo IMG_8662_zps4d1b659f.jpg

 photo IMG_8667_zps3f802c4c.jpg

 photo IMG_8611_zps91c3fee6.jpg

 photo IMG_8617_zpsc513ce6d.jpg

 photo image_zps76f529d6.jpeg

Hmmmmm ik heb deze week zoveel lekkere dingen gegeten! Bijna allemaal uit eigen keuken (of door Nina). Ik had echt zo'n week waarin ik zin had om te koken en nieuwe dingen uit te proberen.

Ik had leuke eetdates met vriendinnen, een gezellig werklunch en een borrel met mijn collega's. In het weekend zijn we veel met ons interieur bezig geweest. We bezochten Loods 5 voor inspiratie maar vonden uiteindelijk meer betaalbare versies van onze plannen bij Ikea en op Marktplaats.

We hebben een hele gave nieuwe lamp gekocht voor ''het project slaapkamer''. Ik twijfel nog steeds een beetje of ik wel foto's van mijn slaapkamer op mijn blog wil zetten. Ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn, maar ik weet het niet. Het voelt een beetje gek haha. Bovendien staat mijn hele leven online, ik vind het best een prettig idee dat er nog iets is wat niet iedereen kan zien. Is dat raar?

Verder kreeg ik zomaar een heel mooi armbandje van lieve Nina. We geven wel vaker zomaar iets aan elkaar, gewoon omdat we elkaar lief vinden, maar dit armbandje was wel echt een verrassing. Echt een ''Jolien armandje''.

Op zondag deed ik lekker rustig aan. Bloggen en lekker eten. Het was weer een heerlijke week en ik verheug me al helemaal op komende week omdat er weer gezellig dingen gepland staan.

Hoe was jullie week?


21 opmerkingen:

 1. Wat heb je toch een fijn leven, heerlijk om te lezen dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n heerlijke food foto's haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het niet raar als je niet zomaar alles (foto's van je slaapkamer) online wil gooien hoor! (ook ik ben nieuwsgierig, maar dat wat jij wil/vindt is belangrijker :P)

  Het armbandje dat je van Nina kreeg vind ik echt super mooi :)
  Ziet er weer uit als een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gorgeous armbandje. echt heel erg Jolien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een lekkere gerechtjes weer! En dat armbandje is leuk :) Ben benieuwd naar wat je allemaal gekocht hebt bij ikea en marktplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne week met mooie foto's, ik blijf het iedere keer zeggen haha! Prachtig armbandje, die kleur. <3 Ik ben inderdaad wel benieuwd naar 'project slaapkamer' ;) maar als jij het niet wilt, moet je het ook niet doen hoor meid. Kan het me ook wel voorstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die foto's van het eten...het water loopt me meteen in de mond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een gezellige week! Dat gerechtje met vis ziet er trouwens super uit. Receptje?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's! Vooral de eerste, wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er uit als een heerlijke week! Heb je dat gerechtje met coquille zelf gemaakt? Ben wel benieuwd naar het recept!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk overzicht. Catan is echt mn lievelings!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt als een hele fijne week. Ik moet ook eens Kolonisten van Catan gaan spelen. Hoor er zoveel leuks over. Enne, jij bepaalt zelf wat je wilt delen toch? Ik ben ook nieuwsgierig uiteraard, maar als je dat deel graag prive wil houden moet je dat ook zeker doen. Kan me best voorstellen dat het een beetje gek voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. het ziet er ook lekker uit. En persoonlijk vind ik het niet raar als je niet wilt dat letterlijk je hele leven online staat. Op mijn blog staan dan ook geen hele persoonlijke dingen. Of je het wilt of niet kan jij het beste zelf beslissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar jouw slaapkamer... maar moet je zelf bezien:)

  trouwens alle fotos die jij trekt zijn zoo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie foto's weer! Heel leuk armbandje inderdaad, erg lief :) Snap heel goed dat je niet alles wilt delen. Gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat armbandje is echt heel erg leuk!! En ik snap best dat je nog iets 'privé' wilt houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie foto's weer! Ik snap dat je die van je slaapkamer liever voor jezelf houdt! Dat is toch best persoonlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Klinkt als een leuke week! En ik zag je lamp net op instagram en die is zo gaaf! Ik snap wel dat je je kamer voor jezelf houdt hoor, ik vind het nu leuk om mijn kamer te showen maar dit is eigenlijk ook mijn 'huis' (en tijdelijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk overzicht met fijne dingen weer! En heerlijk, lekker kokkerellen en nieuwe dingen proberen:) En je slaapkamer delen hoeft niet toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Fijne foto's weer! Lief dat je zomaar dat armbandje kreeg :). De enige keer dat ik zomaar wat kreeg, was het ook een armbandje, maar die had ik al haha :p (mijn zus had dus wel goed gezien dat het echt wat voor mij was ;))

  En je moet privé houden waar jij je prettig bij voelt! Tuurlijk is het leuk alles van je interieur te zien, maar als jij je slaapkamer liever voor jezelf en je vriend houdt dan is dat toch ook prima!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top