zaterdag 12 januari 2013

TRAVEL: reisplannen!








 


















In de artikelen van een paar dagen geleden zagen jullie al wat reisfoto's van afgelopen jaar voorbij komen. Toen ik die artikelen maakte moest ik echt even stilstaan bij alle mooie tripjes die ik dit jaar heb gemaakt. Londen, Mexico, Aruba, Alicante, Praag, Brno, Antwerpen, Barcelona en Ibiza en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad.

Reisfreak als ik ben, ben ik alweer druk bezig met het plannen van alle reisjes in 2013 en heb jullie advies nodig!

Op mijn wish list voor 2013:

* Londen
* Stedentrip Valencia of andere Spaanse stad
* Stedentrip Parijs
* Korte trip naar Frankrijk met vriendinnen
* Antwerpen
* Marrakech
* Met vriendinnen een weekje zeilen in Kroatie of een weekje Ibiza
* Roadtrip USA
* Thailand

Ik moet dus gaan kiezen.. want tjah... Waar haal ik de tijd vandaag om dit allemaal te doen? En what about the money? Maar laat ik nou absoluut niet goed zijn in kiezen....

Frankrijk? Dikke kans dat dit gaat gebeuren, de datum staat al bijna vast. Londen gaat sowieso plaatsvinden, want we gaan daar een vriend opzoeken. Spanje ook, want ik heb nog een open ticket liggen van Vueling (waar je overigens tussen 8 en 15 jan tickets voor 39,95 kunt boeken. En nee, dit is geen advertorial, gewoon een tip voor jullie!)

Antwerpen idem.. Ik ga met vriendin N. lekker twee dagen eten, drinken, wandelen en shoppen. Naar Parijs wil ik graag in Oktober, als mijn vriend en ik 10 jaar bij elkaar zijn. Het weekje vakantie met vriendinnen is al afgesproken en ik zou het heel jammer vinden als we deze plannen niet door kunnen zetten. Marrakech staat al jaren heel hoog op mijn verlanglijstje en ik zou het heel zonde vinden om nu weer een jaar voorbij te laten gaan zonder dat ik er geweest ben.

En dan de twee laatste bestemmingen. Al twee jaar staat een roadtrip door the USA gepland. Eerst was het te duur en besloten we toch naar Thailand te gaan en het jaar daarna besloten we last minute om toch te kiezen voor een bezoek aan mijn broertje op Aruba. Maar dit jaar willen we het echt gaan doen! En wie weet... heeeel misschien... zit ik rond oud & nieuw wel in Thailand ;)

Oke, ik ben dus echt slecht in kiezen. 

Help?! Lezers, jullie moeten me helpen? Over welke bestemmingen zouden jullie nou echt graag meer willen lezen en vooral meer van willen zien? Hotspots, sfeerbeelden, tips etc. Let me know en dan kan ik aan de hand daarvan wellicht keuzes maken ;)

33 opmerkingen:

  1. Thailand is een must geloof ik! En een roadtrip door de USA lijkt me ook geweldig.
    Die twee zou ik sowieso doen.
    Ik ga zelf een eurotrip doen! :)

    xoxo
    Win Sans-Online shoptegoed bij Les is more!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's ! En elke bestemming is prachtig. Ik zou misschien wel meer willen zien en lezen van plaatsen waar niet (bijna) iedereen al is geweest zoals Parijs. Dus Marrakech spreekt me aan en als je inderdaad naar Kroatie geweest bent over Kroatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi lijstje. Ik zou wel meer willen lezen over Marrakech, USA en Parijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Roadtrip USA lijkt me echt geweldig!
    Prachtige foto's trouwens,wat ben jij op veel mooie plekken geweest, jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha ik kan ook niet kiezen!
    Zoveel plannen!
    Sowieso ga ik naar oostenrijk en Barcelona
    Daarnaast nog naar een andere bestemming, hopelijk Lissabon.
    In de zomer wil ik graag naar kroatie en un de herfst naar Parijs.
    Oud en nieuw vier ik un curacao...

    Ik zou eerst de bestimmingen kiezen die je niet kent.
    Marrakech staat ook al lang op mijn lijstje. Lijkt me prachtig daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, zoveel bestemmingen bezocht vorig jaar :D You lucky bastard! Verder ben ik het eens met Bianca: kies bestemmingen die je niet kent. Al is het opzoeken van een vriend altijd leuk natuurlijk... Hmm, aan mij heb je ook niks haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is een mooie lijst, logisch dat je niet kunt kiezen! Ik ben vorig jaar naar Valencia geweest, hier (http://nandaslootweg.wordpress.com/tag/valencia/) staan al mijn reistips en verhalen over hoe ik Valencia heb ervaren. Spanje vind ik sowieso heel leuk! En Antwerpen en Londen staan ook op mijn lijstje, prima voor een weekendje weg :)
    Succes met kiezen, volgens mij is alles mooi en maakt het niet uit wat je kiest haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van Parijs krijg ik nooit genoeg, dus blogposts van jouw hand over Parijs zie ik wel zitten. Londen, fijne wereldstad blijft altijd goed. Ga maar gewoon lekker veel op reis. Voor mij staan Berlijn en Vietnam zo goed als vast dit jaar. En wie weet in het voorjaar een mini-roadtrip naar de Champagne streek. Ook wil ik heel graag weer naar Ibiza, 4 dagen was toch echt te kort afgelopen jaar. En NY in combinatie met Boston in september, dan zou mijn droomlijstje voor dit jaar compleet maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jeetje, wat veel plannen voor dit jaar en wat heb je veel gedaan dit jaar! Ik zou er bijna jaloers van worden! (Bijna dan hè, want je verdient al die reizen die je maakt volledig en zelf heb ik ook níéts te klagen met een schoolreis Rome en een bijzondere reis naar Kenia in het vooruitzicht) Ik ben wel benieuwd naar Marrakech, daar wil ik zelf graag ook nog eens heen dus ik ben benieuwd! En een roadtrip door de USA lijkt me ook fantastisch! Ik hoop voor je dat je zo veel mogelijk van dit lijstje kunt gaan doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een lijst! Ik zou zelf sowieso voor Parijs gaan. Ik hou van die stad en het gaat echt nooit vervelen (: En heel leuk om samen met je vriend te doen natuurlijk!
    En een roadtrip door de USA is ook echt ge-wel-dig! Heb ik 'toevallig' afgelopen zomervakantie gedaan, en is ook écht een aanrader! Thailand is natuurlijk ook geweldig, maar als je moet kiezen zou ik een keer voor iets anders gaan!
    Oooh en Marrakech lijkt me ook geweldig, en en en.. haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een fijn lijstje! Marrakech lijkt mij erg mooi :).

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke foto's!
    Het is heel tof om te zien waar je allemaal al bent geweest!
    Zelf wil ik ook heel graag een roadtrip naar USA, dus als je die doet, daar ben ik wel héél nieuwsgierig naar!

    Veel succes bij het maken van je keuzes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw leuke reizen! Roadtrip USA zal ik alleen doen als je genoeg geld ervoor hebt, anders is het zonde als je er bent en niet echt alles kunt doen wat je wilt.
    Bij welke vliegmaatschappij heb jij je (eerdere) ticket(s) voor thailand geboekt?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw, die foto's zijn zo geweldig!! En naar Parijs voor een 10 jaar samenzijn is echt mega romantisch!! Zeilen in Kroatie lijkt me ook zo ontzettend gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een gave foto's! Ik zou naar ieder van die bestemmingen wel willen, ik hoef er niet echt voor te kiezen. Maarre die roadtrip, die lijkt me het allergaafste!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie foto's! Aangezien ik zelf nog niet echt veel van de wereld gezien heb, kan ik je weinig tips geven, maar ik ben benieuwd naar je posts over al die mooie bestemmingen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Allemaal doen! Hihi, je moet eigenlijk gewoon een hele goede sponsor gaan vinden :P
    Wat heb je veel gereisd zeg het afgelopen jaar, heerlijk dat dat gewoon kan :D En super leuk voor ons om de foto's en jouw verhalen te zien voorbij komen op de blog :D

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke plannen :D! Ik zou graag meer willen lezen over Spanje (Sevilla is ook een aanrader!), Marrakech, roadtrip door USA en vooral Thailand, waar ik zelf dit jaar voor het eerst heen ga. Nog meer mooie foto's en tips van Thailand vind ik dus heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Allemaal superleuke bestemmingen... lastig! Vorig jaar ben ik in Amerika geweest en dat is toch zeker wel een echte aanrader! ;) De westkust is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een heerlijke lijst is dat zeg! Ik dacht dat ik abnormaal gestoord was met mijn reisgriep maar jij hebt m ook goed te pakken zo te zien! Ik zou zeer zeker gaan voor Thailand en Marrakech! Vorig jaar 3 x Marrakech bezocht, Thailand ben ik net een maand van terug en ik verlang z heftig naar mijn terugkeer! Heb al zoveel bestemmingen bereikt maar dit was toch echt het toppunt.. Ik heb me nog nooit zo zen gevoeld tijdens en na een trip.. Dus eind dit jaar staat zeker vast om Thailand weer te bezoeken, het is echt de moeite dubbel en dwars waard! Marrakech ben ik volgende maand weer te vinden is ook een heerlijke stad en kan er maar geen genoeg van krijgen. Parijs, tjah wat moet ik zeggen... In love with that city! Enjoy your trips!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Jeetje wat een prachtige lijst, kan me voorstellen dat je gewoon niet kan kiezen haha. Ik denk dat ik zelf zou kiezen, voor de bestemming, waar ik nog nooit ben geweest. Ik heb ook zo'n gigantische lijst, helaas kan ik helemaal geen keuze maken, want net wat je zegt waar vindt je de tijd en geld. Tijd genoeg, geld iets minder haha. Jammer dat zoiets toch altijd in de weg moet staan! ;)
    Ik ben in ieder geval héél benieuwd naar jouw fijne posts over je bestemmingen met de mooie foto's. Alleen daar kan ik (gelukkig) al ontzettend van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben USA-fan, dusse... doen die roadtrip! Wij gaan dit jaar voor de tweede keer op roadtrip door Amerika en het is echt zoooo leuk. Amerika heeft vanalles!

    Maar ja, die andere bestemmingen zijn ook echt helemaal geweldig. Ben lang niet overal geweest, dus wil er graag meer over lezen en van zien. ;) Sorry, ik ben niet de beste hulp!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik ga dit jaar ook een weekendje Antwerpen doen, een reis naar de VS maken (waarschijnlijk zowel New York als Las Vegas), een weekendje naar Spanje (waarschijnlijk Madrid) en nog een weekendje naar een andere Europese stad. En het liefst zou ik ook nog een weekje Ibiza willen doen. Ja, kiezen is veel te moeilijk. Helaas heb ik ook nog steeds de Jackpot niet gewonnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw leuke plannen! Ik ben nu drie keer naar Kroatie geweest en ik moet zeggen dat het echt een aanrader is.. vooral Dubrovnik, je kijkt je ogen uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wow wat een mooie plannen! En wat was het een mooi reisjaar hee! Echt heel tof :) Ik vind alle bestemmingen leuk om te lezen/zien. Kiezen blijft lastig tussen al het leuks dat deze wereld te bieden heeft ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een gave lijst. Marrakech lijkt me echt ontzettend gaaf om meer over te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Uhh, allemaal? ;)

    Ik zou ook overal wel heen willen, maar een roadtrip door USA lijkt me dan toch het allermooist! Helaas moet ik nog wel een paar jaar wachten om dat te kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Aangezien je al naar Thailand bent geweest zou ik kiezen voor de USA roadtrip! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ibiza is een aanrader!!
    The USA, staat absoluut op mijn wishtlist als nr 1..
    Parijs zou ik evt dit jaar ook wel weer willen bezoeken! :)

    Je hebt genoeg keuze lees ik dus je komt er vast uit ;)

    XO IDM

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Marrakech en Lissabon staan bij mij héél hoog op het lijstje! En ik zou zó graag nog eens teruggaan naar Thailand!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top