zondag 13 januari 2013

DE FOTO VAN: Andrea


Photobucket

Een paar weken geleden deed ik een oproepje waar massaal door jullie op werd gereageerd. Ik kreeg een heleboel prachtige foto's en prachtige verhalen in mijn inbox.

De komende tijd zal ik ongeveer een keer per week ''De foto van'' plaatsen. Uiteraard mogen jullie allemaal nog steeds je foto insturen, graag zelfs! Wie weet zie je je eigen foto terug op yourlifestyleguide.nl met een link naar je eigen site of blog.

Deze week staat ''De foto van'' in het teken van de foto van Andrea.

''Deze foto is genomen tijdens mijn verblijf van 9 weken in New York, op de eerste ochtend dat ik daar wakker werd. De foto is niet bijzonder mooi en ook nog eens genomen met een crappy telefooncamera, maar voor mij wel heel speciaal. De dag dat ik naar New York vertrok was een lange dag en ondanks dat ik wist dat ik de komende 9 weken in New York zou zijn was het toch een beetje onwerkelijk. 

Na mijn vlucht stond me een gigantische rij voor de douane te wachten. Na twee uur en een gesprekje met een douanebeambte van een minuut kwam ik aan bij de bagageband waar geen koffer meer te vinden was. Na een zoektocht op JFK kon ik niet wachten om de taxi te pakken naar mijn nieuwe onderkomen. Little did I know dat er allerlei problemen waren met de taxi's en dat ik nog eens ruim een uur in de rij mocht staan. 

Toen ik eindelijk aan kwam in het New Yorker hotel was ik zo blij. Even rust, misschien zelfs een uurtje slapen? Nadat de check-in geregeld was kreeg ik de sleutel van mijn kamer. Ik verbleef in een speciale studentenkamer die ik deelde met een andere student. Toen ik de deur opende stond het huilen me nader dan het lachen. Wat was het klein, en oud, en crappy. Ook moest ik nog een paar uur wakker blijven voor een welkomstmeeting. Ik dumpte mijn spullen en ging naar de Starbucks om even te facetimen met mijn vriend. Het scheelde niet veel of ik was in huilen uitgebarsten. Waar was ik aan begonnen? Waarom  moest ik zo nodig alleen naar New York, terwijl ik al jaren last had gehad van heimwee? 

Toen ik die avond eindelijk in bed lag was ik al een stuk blijer. De bijeenkomst was leuk, mijn roommate was leuk en morgen zou weer een nieuwe dag zijn. Toen ik die ochtend rond 6 uur wakker werd en mijn ogen opende, zag ik dit uitzicht. Empire State building!! Die was me de dag ervoor helemaal niet opgevallen. Een intens geluksmomentje en vanaf dat moment kon mijn onvergetelijke New York City avontuur echt beginnen. En weet je? It was the best time of my life!!''

Mooi verhaal he? Een dame met lef, die Andrea! Bezoek Andrea's blog voor meer verhalen over haar tijd in New York!

17 opmerkingen:

 1. Wauw, erg leuk om te lezen! Wat zou ik graag naar New York willen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow echt heel erg gaaf om in je eentje naar New York te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, ik ben echt jaloers op jouw leven haha. Erg leuk stukje!
  Loves.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat knap dat ze gewoon maar gegaan is in haar uppie! Ga gaar blog lezen, lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen inderdaad. Heerlijk uitzicht!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel dapper inderdaad. En 9 weken NYC, WAUW! Dat zou ik ook echt graag willen. :)
  Gelukkig ben ik er in juni 5 dagen, ook leuk. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk geschreven, wat gaaf dat ze in haar eentje naar NY is gegaan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze blog volg ik al en het is zeker een aanrader! Wat een leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel tof om 9 weken in NYC te wonen en al helemaal met zo'n uitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaa haar avonturen waren super om te lezen, leuke foto + verhaal weer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeker een mooi verhaal! Hoe verdrietig je je bij aankomst kan voelen (Empire State niet eens zien) en dan echt na een nachtje slapen heel anders tegen je avontuur aankijken. Stoer om zoiets alleen te doen! Girlpower!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooi verhaal en fijne foto. Volg haar al een hele poos en geniet van haar blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. New York is zo gaaf! Echt heel moedig dat je dat alleen gedaan hebt hoor! Ik ben er met een vriendin geweest en vond het echt overweldigend, maar het was een super fantastische ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gaaf initiatief van je met die foto's! Leuke foto/herinnering ook:) I Love NYC (zie ook mijn post op www.myclassicwardrobe.com).

  xoxo
  Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Thanks voor de feature! Ik ga weer helemaal terug naar dat moment! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top