vrijdag 18 januari 2013

DE FOTO(S) VAN: Sharon


 photo australia3_zps62d51233.jpg

Stuur je favo foto in! Nou ik heb het geweten hoor.. Mijn hemel, hebben jullie even massaal gereageerd. En nog steeds krijg ik leuke mailtjes binnen met mooie (en oke, laten we eerlijk zijn, ook minder mooie) foto's.

Wat zo leuk is aan al die mailtjes, is dat ik zelf ook allerlei leuke nieuwe blogs ontdek. Zo kreeg ik laatst een mailtje van Sharon. Een echte reisfanaat en net begonnen met bloggen, mede doordat ze geinspireerd raakte door moi *zit met dikke grijns achter mijn computer*.

"Afgelopen zomer mocht ik een ontzettend gave reis maken naar Kenia & Tanzania. Waar we 100 jaar terug in de tijd gingen om even met onze neuzen op de feiten te worden gedrukt. Ja, we hebben het echt heel goed hier. Om nog maar niet te spreken van de indrukwekkende natuur, de  wilde dieren en lieve mensen.

De zomer ervoor vlogen we de wereldbol over via Hong Kong om uit te komen in het veelzijdige Australie. Daar hebben we in 2011 een roadtrip van Sydney naar Cairns gemaakt. In een vijfdehands geel gepimped busje reden we van bergen, langs zee, door de outback & naar het regenwoud.

Met tussenstops tussen de dolfijnen, hagelwitte stranden en op bootjes naar walvissen. Hèt ultieme gevoel van 'young, wild & free'. Ook maakten we onze eerste duik in het great barrier reef. Spannend, oh nee, doodeng, maar oh wat gaaf! Kortom, een reis om nooit te vergeten. En één foto geeft die vrijheid weer, en dat is deze. Genomen op de whitsundays, na een heerlijke boottrip langs parelwitte stranden.. ''

Sharon gaf in haar mailtje aan dat ze zo moeilijk kon kiezen tussen haar foto's. En omdat ik haar foto ZO mooi vind, hier gewoon nog een kiekje van haar reis. Mooi he?! Kijk snel voor meer op haar blog.

 photo australia1_zps7bc6bcb5.jpg


En jaaa mensen, dit is voor mij een heel gek tijdstip om een blog online te zetten, maar ik was vanmorgen nog niet helemaal wakker en drukte toen op ''opslaan'' in plaats van ''publiceren''. Slim he? :D

Fijne avond en enjoy your weekend!

19 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's! Snel even haar blog bezoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's! Heel leuk. Heb ook even op haar blog gekeken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooie foto's, en gaaf in zo'n oud busje. Zou ik ook wel willen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie foto's! Ik ben jaloers hoor! Ik wil ook zo graag naar Australie! Lijkt me een magisch land en mijn moeder is er geboren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, mooie foto's! Ziet er fantastisch uit. IK WIL OP VAKANTIE!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige foto's! Snap goed dat je 2 foto's laat zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave foto's! En wauw, dat klinkt echt als een fantastische reis, wat stoer in zo'n oud busje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw dat lijkt me echt de perfecte vakantie! Ik ga zeker eens een kijkje nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh dat klinkt als een heerlijke reis! En de foto's zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ohhh heerrlijkkk!! :) Echt super!
    Een laat bericht is heerlijk, nu kan ik nog even neuzen voor het slapengaan. haha.

    Heb ook je album op Nikon bekeken! Mooie en minder mooie foto's inderdaad. Maar wel mega lief dat iedereen zo massaal meedoet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Waaauw! En ik ga gelijk haar blog bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ahh! Open ik yourlifstyleguide.blogspot.nl zie ik ineens heel groot m´n foto in beeld! Superleuk! En wat een leuke en lieve reacties allemaal. Nu zit er hier iemand met een hele dikke grijns achter de computer! Your Lifestyle Guide, 1000 maal dank voor het plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wauw, die tweede foto! Geweldig zeg.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top