donderdag 27 december 2012

Bijzondere Kerst


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lieve, lieve (ik zeg het nog maar een keer) LIEVE lezers. Dank jullie wel!!

Op tweede kerstdag zag ik dat ik 600 volgers via bloglovin heb bereikt, wow!

Dank voor al jullie momenten van bezoek aan Your Lifestyle Guide. Dank voor jullie lieve, fijne en positieve reacties. Voor jullie hulp als ik een vraag heb. Voor jullie vrolijkheid en enthousiasme. Dank voor het feit dat jullie dagelijks op mijn blog langskomen. Om te lezen wat ik schrijf en mijn foto's te bekijken. Echt, wat is dat gaaf en speciaal. 

Deze Kerst was fijn en bijzonder. Ik was in het gezelschap van lieve mensen en heb geweldige diners gehad. Op tweede Kerstdag waren we op bezoek bij vrienden (ja, de foto's zijn bij hen thuis genomen, HOE mooi is dit huis mensen) en tijdens het diner kwam de vraag op tafel wat jou het afgelopen jaar heeft geinspireerd. Bijzondere gesprekken volgden.

Natuurlijk is het goed om het hele jaar stil te staan bij je geluk, maar om er nog eens extra over na te denken en over te praten zo aan het einde van het jaar is goed denk ik. Het is best een lastige vraag: wat heeft jou nou echt inspiratie geven afgelopen jaar?

Een grote inspiratiebron voor mij ben jij. Ja jij. Jij die mijn blog leest. Of je nou wel of geen reactie achter laat. Of je me nou wel of niet mailt. Of je dagelijks komt meelezen of een keer per week, dat maakt niet uit. Ik haal inspiratie uit het feit dat anderen blij worden van mijn foto's. Dat ik andere mensen enthousiast kan maken voor de dingen waar in zelf ook zo van geniet.

Deze blogpost van september heeft er voor gezorgd dat ik met dikke tranen achter mijn computer zat. Dat de bergen inspiratie die ik al had nog eens werden aangevuld tot het oneindige. Door jullie! Jullie als lezers zijn een van de grootste inspiratiebronnen van afgelopen jaar voor mij.

Een van de mooiste reacties van 2012 kwam van Lisanne, zij schreef:
''Je bent een inspiratiebron voor mij om meer dingen te 'doen' in plaats van alleen zwijmelen bij foto's en de ideeën''

Dank lieve schatten. Dank....!!!

Voor mij zijn tevens mijn familie, ouders, broertje en vriend als inspiratie heel belangrijk. Ook vriendinnen die afgelopen jaar zoveel bijzondere dingen hebben bereikt geven mij inspiratie. De vriendinnen die met mooie cijfers afstudeerden, de vriendinnen die nog steeds heel hard aan het studeren zijn om hun droom waar te maken en de vriendin die in Afrika in een ziekenhuis werkt. De mensen die ik dit jaar ontmoette tijdens verschillende reisjes of via mijn blog. Bijzondere mensen met een passie en een kracht waar je u tegen zegt.  Inspratie haal ik uit mijn werk, uit herfstkleuren en sneeuw. Uit zon op vakantie. En het feit dat ik uberhaupt zoveel op vakantie kan. Zoveel mooie geuren en kleuren van andere landen mag ontdekken.

Ja, ik ben een heel dankbaar en gelukkig mens en ondanks dat ik wel eens een inspiratiedip heb gehad, was 2012 voor mij een inspiratievol jaar.

En nu ben ik heel erg benieuwd waar jij je inspiratie vandaan haalt. Wat inspireert jou om je leven in te vullen zoals je dat nu doet? 

28 opmerkingen:

 1. Die tafel ziet er heel mooi en gezellig uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi en lief stuk. Ik vind jou heel sympathiek overkomen, en voor mij zijn jij en je blog ook een inspiratie. Wat mij het meest inspireert zijn gesprekken met vrienden en familie, en heel veel boeken met filosofische inslag. Alvast een heel fijn en inspirerend 2013 voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word spontaan blij van het feit dat jij blij van mij wordt!
  Mensen die positief in het leven staan, hoeveel shit ze ook hebben meegemaakt of meemaken, inspireren mij ontzettend. Zelf probeer ik ook zo positief mogelijk in het leven te staan. Zeuren over dingen heeft geen zin, ze zullen er echt niet door veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superlieve post! En prachtig huis, ben benieuwd naar wat je hebt gegeten? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel lief berichtje!
  Ik vond je blog een inspiratie een voorbeeld!
  Ik geniet van je reizen en eten en prachtige foto's! Ook weer bij deze post!
  Geniet van je blog en alle positieve dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige post is dit!! Echt super lief van je! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gezegd, volgens mij ben jij zo'n sympathieke meid! Kunnen veel een voorbeeld aan nemen :) Jij bedankt voor al je inspiratie en leuke stukjes op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik word geinspireerd door (jaja) bloggers zoals jij, die leuke, mooie dingen doen, maar ook en vooral van andere landen. Als ik kijk hoe slecht sommige mensen het hebben inspireert dat mij om het beste uit het leven te halen, en tegelijkertijd ook om me niet druk te maken over dingen die er níet toe doen.

  Liefs en ga zo door! Ik heb een writersblock.. weet even niet meer wat ik met mijn blog wil, vooral carrieretechnisch gezien enzo... :(

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een huis! Prachtige foto's heb je weer gemaakt! Ik hoop in 2013 ook weer te kunnen genieten van je blog! Mijn grootste inspiratie of eigenlijk leerpunt van 2012 is dat wanneer je echt graag iets wilt en je er hard voor werkt je het altijd voor elkaar krijgt! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi artikel!
  En jeetje, wat een mooie lokatie om Kerst te vieren.
  Ik vind het echt prachtig dat de ramen helemaal tot aan het gras doorlopen, mooi!
  Ik word geïnspireerd door alles en iedereen om me heen en ook mijn lezers zijn erg belangrijk voor me <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Awh, wat een leuk stukje :) En gefeliciteerd met je 600 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Jolien!

  Ik vroeg me al af waar al die pageviews vandaag vandaan kwamen, maar dat kwam vanaf jouw blog! Wat lief dat je mijn comment genoemd hebt! Ik denk niet dat ik de enige ben die daar zo over denkt :) Ik hoop dat je een nog mooier jaar gaat hebben! Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een lieverd ben je toch ook! Het is je hartstikke gegund <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie post hoor Jolien! Allereerst: prachtig huis en fijn dat je zulke fijne kerstdagen hebt gehad.
  Mijn inspiratie van dit jaar was without a doubt gek genoeg (of eigenlijk niet gek, maar heel begrijpelijk) het verlies van mijn vader. Genieten van het nu, de fijne mensen die er wel zijn, trots op mezelf en de mensen om me heen vanwege het verwerken van dit verdriet, m'n eigen passie en kracht nog meer ontdekken, etc. Rotjaar dus, maar tegelijkertijd zijn er veel mooie dingen gebeurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie foto's! Aah super leuk dat je 600 volgers op bloglovin hebt! Verdien je echt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi dat je kerst zo fijn was!! En wat een geweldig huis idd. :)
  Ik geniet van lieve mensen om mij heen, die geven mij inspiratie. Vriendje, familie en vrienden (oude én nieuwe). Ben bijv. ook zo blij dat ik jou heb leren kennen! Snel een nieuwe date plannen in januari!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi stuk! Mijn inspiratie is Malawi; met de positiviteit en de armoede die ik daar zag is het veel makkelijker om te relativeren en te focussen op echt belangrijke dingen! En verder bewonder ik veel mensen in mijn omgeving; mijn nicht die haar advocatencarrière achter zich liet en nu als kunstenares in een prachtig appartementje in Montmartre woont met haar Franse vriend, mijn zusje dat 15 uur per week danst, een nicht die vorige week de Kilimanjaro beklommen heeft, noem maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt als een hele fijne kerst. Gefeliciteerd met je 601 volgers alweer meid, wauw! Je hebt het verdiend en ga zo door, ik lees en bekijk met héél veel plezier naar je blogs en jouw foto's vind ik ook altijd prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. He meis, was een gezellige 2de kerstdag! Leuk om er nog een stukje over te lezen! Je hebt een mooi blog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super mooi geschreven! Gefeliciteerd met je volgers. Mijn inspiratie haal ik uit alles. Een rondje met de hond, een kopje thee of het bekijken van honderden websites. Probeer in alles iets moois te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk geschreven weer! Inspiratie haal ik uit tijdschriften, reizen, mensen, alles!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die 605 followers heb je allemaal DIK verdiend! Heel mooi geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aww mooi! Ik hoop dat 2013 weer een top jaar wordt voor je, met heel veel inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top