zondag 11 november 2012

HOTEL LOVE: Barceló Brno Palace
Om 04:45 uur opstaan, om 07:00 uur vliegen vanaf Eindhoven Airport naar Brno. Opgehaald worden van het vliegveld en vervolgens met een slaaphoofd uit een taxi stappen en dan voor een geweldig hotel staan. Knijp me even?

Dan sta je daar zo in die indrukwekkende en mooie hal. Wacht je op je sleutel, stap je in de glazen lift en voor je het weet sta je in je eentje in een fantastisch mooie hotelkamer in Brno. Een stad waarvan je een paar weken geleden nog nooit had gehoord en dat terwijl je vorig weekend nog in Alicante liep.

Blij omdat je dit mee mag maken. Een gek gevoel omdat je helemaal alleen bent. Alleen moet gaan slapen in een hotel in een land waar je nog nooit eerder bent geweest. Even iemand bellen die je lief vindt om te vertellen hoe onwerkelijk het toch allemaal is...

Wat een prachtig hotel en wat was ik onder de indrukBarceló heeft hotels over de hele wereld en hoewel ik al in menig hotel heb geslapen, was in nog nooit in een Barceló hotel geweest. Nou dat is al het geld dubbel en dwars waard. De sfeer, het personeel, de kamers, gratis wifi en een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt. Alles tot in de puntjes en dat in een prachtig historisch pand, midden in het centrum van Brno. 

Dikke vette aanrader!

 

16 opmerkingen:

 1. Ik ben er helemaal stil van, jeetje. Hoe mooi wil je het hebben?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hotel zeg! Ik zou het liefst de hele dag binnen blijven... :p haha!
  Echt su-per! Geniet er van!!!

  Fijne zondag

  X CHarlot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, daar zou ik wel een nachtje (of 2 of 10) in willen slapen hoor! hihi!
  Prachtig hotel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat geloof ik gelijk, van de aanrader, want het ziet er prachtig uit! Lijkt me ook gek, zo alleen in een hotel. Toch ook super stoer én welverdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een hotel zeg! Daar zou ik ook wel een weekendje willen verblijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fantastisch hotel! Ik zou er bijna niet meer uitkomen haha;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ge-wel-dig hotel. Daar zou ik ook wel eens willen slapen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top