maandag 17 september 2012

Week 37


Geloof het of niet, maar vorige week zondag zat ik nog in een bikini op een zeilboot en nu heb ik dan toch echt mijn zomerkleding opgeborgen en mijn herfstgarderobe weer tevoorschijn getoverd.

Wat een heerlijke zomer was het en wat jammer dat het nu voorbij is. Geen zonnestralen op je huid als je op een terras zit. Niet meer je blote benen showen en niet meer ''met zonder jas'' naar buiten.

Daarvoor in de plaats: stamppot, pepernoten, kaarsen en winterfilms. Zo heb ik gisteren nog The Holiday ergens tussen mijn DVD collectie vandaan gepikt.

En yes, The Vampire Diaries begint bijnaaaaaa weer!

1. t/m 5. Zeilen
6. Dames en heren, meet mijn beste vriend in ''puistentijd'' Azulen Paste. Wondermiddel tegen puistjes
7. Collage gekregen van vriendinnetjes

En vertellen jullie eens... Zijn jullie helemaal klaar voor de herfst?


25 opmerkingen:

 1. Leuke week weer en die collage is leuk gedaan! Jammer dat de zomer weer voorbij is, maar de winter heeft natuurlijk ook zo zijn charmes.. ;) De herfst/wintergaderobe is weer tevoorschijn gehaald, dus ik ben er wel klaar voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief die collage, super vriendinnetjes:)! Ik zat vorige week ook nog op de boot... kan het me inmiddels niet eens meer voorstellen. Ik zeg laat de herfst maar komen, heb er mega veel zin in:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, gek hoe dat weer zo kan omslaan! :(
  Die collage is superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel klaar voor de herfst: lekker met een dikke trui aan een filmpje kijken, legaal snoepen (niemand ziet je lichaam), de regen horen tikken tegen het raam terwijl je binnen zit (harde wind en regen is minder fijn als je 5 kilometer naar school moet fietsen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat de herfst maar komen! Ik heb de kruidnoten al zien liggen maar wacht nog even met ze te kopen :) Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt heel jammer dat de zomer alweer voorbij is, ik kan dus ook echt wegdromen bij deze zomerse foto's :) En die collage is echt heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zien die foto's van het zeilen eruit. Jammer dat het nu echt voorbij is! Maar de winter heeft ook altijd weer iets zullen we maar zeggen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zou ik nu nog graag gaan zeilen, ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wel inderdaad, vandaag kwam ik terug buiten na een weekje Griekenland... Wow het is hier koud! Ik had ook het gevoel dat ik herfstkleren moest bovenhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's van het zeilen. Wat een verschil in temperaturen steeds, maar ook wel leuk dat de herfst er weer aankomt. Ik ben er nog niet helemaal klaar voor, van mij had het zonnetje nog wel wat langer mogen schijnen. Maar oh ik ben ook gek op warme chocolademelk, pepernoten, kaarsjes, met een dekentje op de bank, hmm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke collage! Ik ben bijna klaar voor de herfst.. Heb alleen nog kleren nodig, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah die collage is zo leuk! Mooie foto's, ik heb ook zin in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne foto's! Goede tip die creme en de herfst.... niet echt mijn ding, maar het moet wel he! Dus nieuwe najaarsjas aangeschaft, gympen weer voor het eerst aan gehad en 's avonds lekker met een poncho/dekentje op de bank :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat een leuke collage! En pepernoten, yes, met warme chocolademelk, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zit inderdaad ook al aan de kruidnoten en taai taai en heb ook al mijn zomerkleding opgeruidm. Bah, ik vind het maar niks. Ben al aan het kijken voor een goedkoop weekje zon in de winter, maar heb geen idee waar ik naartoe moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke collage! Azulen, wat grappig ik ken het ook. een wondermiddel!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's! Ik heb ook wel weer zin in wat koudere dagen, met warme chocolademelk een filmpje kijken op de bank... heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie collage!

  Ik ben nog niet toe aan de herfst en winter hoor, we hebben amper zomer gehad! Ik vind zomerkleding ook mooier dan winterkleding, en iedereen is in de zomer vrolijker, en dan kan ik lekker salades eten.. Nee ik hou niet zo van de herfst en winter.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie foto's en wat een lieve collage :) Ik vind de herfst ook heerlijk, maar van mij had de zomer wel nog iets langer mogen duren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat een heerlijke foto's! Zo lief :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top