dinsdag 25 september 2012

He bezoekers, wie zijn jullie??




Omdat een soortgelijke post al eerder bij jullie in de smaak viel.

Omdat ik elke dag weer nieuwe lezers en blogs ontdek tussen de lieve reacties die jullie achterlaten.

Omdat ik me telkens blijf verbazen over hoe lief en enthousiast jullie sowieso zijn.

Omdat ik wil weten wie de meiden zijn wiens naam ik niet kan aanklikken omdat ze geen blog hebben (bijvoorbeeld Joelle, die lange tijd super leuke comments achter heeft gelaten).

Omdat ik het een eng idee vind dat ik niet weet wie toch al die mensen zijn die zoveel over mijn leven weten zonder dat ik ze ken. Serieus, ik word soms zwetend wakker en dan denk ik: wat ben ik aan het doen!?

Omdat ik jullie, lieve, trouwe, leuke lezers een stem wil geven!

Promoot daarom je blog hieronder! En als je geen blog hebt, hoor ik heel graag wie jij bent!

74 opmerkingen:

  1. Ah wat lief!
    Ik weet niet echt hoe ik m'n blog kan promoten, omdat ik geen vaste categorie heb. Ik schrijf gewoon over wat ik leuk vind en plaats er wat zelfgemaakte foto's bij hihi.
    Maar dat weet je al, want je laat bij mij ook wel eens een comment achter. Dat vind ik trouwens heel tof van je, dat je echt de tijd neemt om de blogs van je lezers te bekijken.
    Liefs, Emilia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa dit had je inderdaad al een keer gedaan toch?
    Ik ben een half-stiekeme lezer, want ik reageer niet heeeeel vaak. Ik heb zo m'n momenten :P

    Mijn blog gaat over mijn antipathie jegens katten en liefde voor honden, pindakaas, de rare dingen die m'n vriend en zusjes zeggen en wat je allemaal kunt eten onder de douche.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk :) Ik doe graag weer mee! Ik ben Josianne en blog sinds december vorig jaar op www.itsalovelyday.nl over tsja, eigenlijk alles wat ik leuk vind en mij bezig houd. Dit varieert dus van films tot school en van shoppen tot wat er in het nieuws gebeurt.

    Ik lees jouw blog al een tijd met heel veel plezier en de foto's zijn een genot om naar te kijken!

    Fijne dag vandaag allemaal :)
    Liefs Josianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah! :) Ik ben Shirley, actieve lezer en een slechte commenter. Blog op www.styleguide.nl, over mode, beauty, lifestyle en vooral persoonlijke dingen als outfits en aankopen.

    Keep up the good work. Volg je met veel plezier en ondanks dat ik vrijwel nooit reageer, lees ik alles!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen Shirley! Ik ben ook een trouwe bezoeker van jouw blog!

      Verwijderen
  5. Wat een lief artikeltje weer! Alleen daarom al volg ik je blog (en natuurlijk om nog veeeel meer redenen!).

    Ik denk dat je mijn blog wel kent, want je laat bij mij ook geregeld een comment achter. Super lief! Ik (Lyanne) heb dus een boekenblog en schrijf over alles wat daarmee te maken heeft + een aantal persoonlijke posts.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Uiteraard, I'm in! Mijn naam is Esmay, een 16 jarig meisje dat met liefde blogt over all things girly. En alles helemaal in mijn stijl. Dus vandaar dat het http://www.alaesmay.nl heet! :)
    En uiteraard, lees ik met alle liefde YLG :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb geen blog maar ik ben wel een trouwe lezer!:-) Ben op je blog terecht gekomen toen ik informatie zocht over Thailand, en heb hier zo veel handige dingen gelezen wat mijn reis nog leuker heeft gemaakt!:-) Ik woon in Groningen, ben afgestudeerd psycholoog en ben nu werkzoekende, 24 jaar, en hou enorm van reizen. Dat is 1 van de redenen dat ik zo graag op jouw site kom!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goed idee zo'n platform voor je lezers. Ik volg jouw blog ook al een tijdje en vind m heel leuk om te lezen.

    Mijn blog, Vierentwintig Lentes, gaat over de onzekerheden, keuzes en leuke momenten waar je als vierentwintigjarige mee te maken krijgt. Een vrij persoonlijke blog over mijn leven als net afgestudeerde. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke vraag! Ik ben Nuria, 22 jaar en kom uit de omgeving Den Haag. Ik ben afgelopen juli afgestudeerd en ben nu druk op zoek naar een baan. Vorig jaar november ben ik begonnen met bloggen. Op mijn blog nuriaarantxa.com ik schrijf over eigenlijk alles wat ik leuk vind.

    Jou blog is een van de leukste blogs die ik volg en ik lees je posts altijd met veel plezier! Keep on writing!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke en lieve post! :)

    http://mandyderoo.blogspot.com is de mijne!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh wel een heel kort berichtje. Ik ben Mandy, en ik blog over lekker (vegetarisch) eten en andere dingen die mij bezig houden.
      Ik studeer communicatie en doe graag aan yoga, sport, lezen, surfen, ben gek op de natuur en af en toe lekker luilakken.

      Verwijderen
  11. Wie ik ben? Ik ben diegene die bijna exact dezelfde uitslag als jij kreeg bij die persoonlijkheidstest van laatst. Diegene die daarom zoveel respect voor je heeft dat je deze blog zo ontzettend gaaf in de lucht houdt, want als je een beetje op mij lijkt, kan dat regelmatig knap lastig zijn. Ik ben Mariët, 22 jaar, fotografe en flexi-blogger. Vind bloggen superleuk, blog over vanalles en nog wat, maar vergeet het vaker dan dat ik het bijhoud.. Ach, het moet leuk blijven, toch? Ben geen goeie commenter, maar lees jouw blog altijd met veel plezier. Voor mij is dit echt een van de toppers omdat het een leuke combinatie is van allerlei dingen waar ik van hou. Lekker eten, reizen, lifestyle, interieur. Heerlijk. Keep on going!

    Mijn blog is trouwens:

    http://thatinspirationblog.blogspot.nl/

    Mijn website is:

    www.marietmons.nl - helaas momenteel even uit de lucht maar wel met link naar de fb-pagina met veel recent werk.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aww lieve Jolien, jij bent net zo lief en enthousiast!

    Mijn blog ken je al! Toch? ;)
    Ik blog over de fijne dingen in het leven, dat kunnen leuke hebbedingetjes zijn, kunst, food, beauty en fashion maar een van mijn leukste onderwerpen om over te schrijven zijn toch wel de DIYs :D
    http://yourdailyintake.com


    En jeetje, ik zat even de comments hierboven te lezen, jij hebt leuke lezers met allemaal heel verschillende en bijzondere blogs! Ga ik zeker even allemaal lezen als ik weer achter de computer zit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa wat veel leuke blogs he?! Die lezers van mij zijn toppers!
      Je hebt een leuke blog Liliane!

      Verwijderen
  13. Hier nog zo'n trouwe lezer die nog nooit iets heeft achtergelaten, shame on me! Ik snap dat het inderdaad best een eng idee is dat zoveel mensen die je niet kent van alles van je weten! M'n zus zat er een keer naast toen ik een artikel van je las en vroeg of ik je kende. Nee, zei ik, waarop ze vroeg: "Maar waarom lees je haar blog dan?" Ja, eigenlijk is het ook best een raar iets ;)
    Dus daarom: ik ben Sanne, 19 jaar en tweedejaars Nederlands in Nijmegen. Ik ben op je blog terecht gekomen via een reactie van jou op een andere blog, volgens mij was het die van Nathalie (booksandfood). Je hebt echt een fijne en inspirerende blog, ik lees alles met veel plezier en je foto's zijn prachtig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, welkom en dankje!! En ja, het blijft soms echt een raar gevoel..! haha

      Verwijderen
  14. Hoi Jolien,

    Hier weer een (erg) stille lezeres. Naast dat ik zelf mijn mini-blogje Jar of Glitter heb, reageer ik beduidend weinig op andere blogs (terwijl dat juist zo leuk is).. Hierbij dus een reactie haha! Misschien een start voor mij om dit vaker te doen.

    Ik vind je blog erg leuk en volg hem ook graag via het ellegirl forum. Je hebt zo'n leuk leven en je bent ook een inspiratiebron voor mij om meer dingen te 'doen' in plaats van alleen zwijmelen bij foto's en de ideeën.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jeah! Leuk zeg! Wat een ander doet en kan, kan jij ook! :D Leuk dat je een reactie achter laat!

      Verwijderen
  15. Wat een leuk idee! Ga dalijk maar eens wat blogs uit deze reacties lezen! Erg leuk om steeds weer nieuwe blogs te ontdekken!
    Ik ben Anja en mijn blog is confessionsofaphotologger.blogspot.com hier post ik voornamelijk veel foto's en ben ik van plan om toch ook steeds meer te gaan schrijven want ik vind het toch wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heey Jolien,
    Ik ben Michelle, bijna 20 jaar en een trouwe lezeres, ik vind jouw blog zo leuk en origineel!
    Ik ben gestopt met mijn studie en ben fulltime aan het werken om naar het buitenland te gaan.
    Waar naartoe en voor hoelang.. geen idee! Als ik maar effe weg ben van hier, mooie plaatsen kan gaan ontdekken en leuke nieuwe mensen leer kennen.
    Jouw blog is echt een inspiratiebron voor mij en ik ben jaloers op de mooie reizen die je hebt gemaakt ;)

    Ik zou zeggen ga zo door! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, wat mooi om te horen! En wat zij je plannen spannend! Heel veel succes en plezier gewenst!

      Verwijderen
  17. Wat leuk dat je dit doet!
    Ik volg jouw blog al een hele tijd en lees jouw posts nog steeds met veel plezier :D

    Ik ben Deborah en ik ben een 23-jarige student uit Rotterdam. Mijn blog is www.deborahschrijft.blogspot.com en ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind! Momenteel is dat vooral beauty, entertainment en mijn persoonlijke leven. Hopelijk kan ik volgend jaar nog meer bloggen als ik voor twee maanden richting London vertrek!

    Groetjes
    Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk idee!
    Ik ben Suzanne 19 jaar en Vind je blog ook ontzettend leuk. Ik woon zelf ook in Rotterdam dus vind het leuk dat je daar vandaan komt.
    Mijn blog is nog best nieuw maar je kan er tips over reizen vinden en ik ben receptjes aan het uittesten voor m'n blog, kijk gerust rond:)

    www.healthyylicious.blogspot.com

    Groetjes,
    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi, ik ben Lisanne en ik heb een Mind & lifestyle blog :D
    En je kan op mijn naam klikken om er te komen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi! Lara hier, sinds kort ben ik een actieve lezer van je blog en ik sta elke keer weer te trappelen om te kijken of je iets nieuws gepost hebt, helaas ben ik niet iemand die veel reacties achterlaat daarom dacht ik laat ik dat nu toch maar een keer wel doen ;)Mijn naam is Lara en ben ik 20 jaar. Ook ik ben sinds kort een blog begonnen, een blog over een zoektocht naar nieuwe dromen, hobby’s, ideeën en creativiteit. www.snapshotroad.blogspot.com

    Kan niet wachten op je volgende blogpost!!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi, ik ben Yolande en ik heb je blog pas net ontdekt (2 weken denk ik:)) en ik vind dat je echt een leuke blog hebt! Ik ben nu bijna een half jaartje aan het bloggen over lifestyle, je kan er komen door op mijn naam klikken.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hee! Ik ben al een paar maanden (sinds ik je blog ontdekte via het ellegirlforum) een trouwe lezeres maar heb nog nooit een comment achtergelaten. Mijn naam is Marlies, 22 jaar en ik woon met mijn vriendje in Antwerpen. Ik ben net afgestudeerd van de universiteit en volop aan het jobhunten. Ik ben net als jij dol op koken, eten en reizen en was écht op zoek naar een blog zoals de jouwe: Reistips, lekker eten, interieurtips en een kijkje in iemands leven om de voyeur in mij te bevredigen :)

    Nee serieus, écht een leuke blog! Zéker blijven schrijven, ik lees met veel plezier mee
    over jouw avonturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi, ik ben Mendy Isabella rechtenstudent en sinds kort heb ik je blog ontdekt. Ik zocht info over reizen en kwam bij je blog uit. Fervente lezer maar nog nooit comment achtergelaten dus nu maar wel :) Ik heb een blog over eigenlijk van alles, lifestyle , fashion, beauty. Maar nog lang niet zo goed als yourlifestyleguide. Mijn blog staat nog in de kinderschoenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuk dat je dit doet! Ik volg je blog nog niet zo heel erg lang maar lees het elke keer wel met veel plezier! Ik heb ook een eigen blog over mijn leven met een chronische ziekte en een passie voor dansen, klik maar op mijn naam :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Leuk zeg! Nou mijn blog ken je al want ik zie je comment zo nu en dan voorbij komen.
    Ik vind je blog ontzettend leuk omdat ik alles herken. Gewoon normale dagelijkse dingen gecombineerd met speciale gebeurtenissen. Fijn om elke dag even een kijkje te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Haha, nu moet ik wel reageren toch? (Of bedoelde je misschien iemand anders met dezelfde voornaam?)

    Mijn naam is dus Joëlle, net 24 en afgestudeerd in de journalistiek en nieuwe media. Ik werk parttime in de e-learning op het moment op de uni in Groningen en ben ondertussen nu aan het solliciteren voor een fulltime baan of misschien nog wel een stage in het buitenland. Ik woon ook in Groningen in een appartementje aan de rand van het centrum, met uitzicht op de drie torens en aan het water. In het weekend ben ik vaak in Rotterdam, omdat mijn vriend daar sinds september zijn master doet aan de EUR. Jouw Rotterdamtips zijn dus zeer welkom bij ons!

    Net als jij is voor mij reizen ongeveer de grootste kostenpost naast mijn huur, overstroomt mijn mailbox met nieuwsbrieven van al die reisorganisaties waarvan ik ooit eens een brochure heb aangevraagd en begint een gesprek met één van mijn familieleden standaard met de vraag "Dus waar ga je nu weer heen?" Ik spendeer veel te veel tijd met het doorbladeren van leuke appartementjes op AirBnB of het zoeken naar goedkope reisaanbiedingen. Ik volg Your Lifestyle Guide dus ook vooral voor alle reisposts, hoewel ik al je andere onderwerpen (koken, interieur) ook superleuk vind om te lezen!

    Op het moment ben ik een poging aan het doen een blog over (budget)reizen op te zetten, met een persoonlijk tintje, in de hoop daar net zoiets leuks van te maken als jouw blog. De ideeën en een klein archief met blogposts zijn er al; mijn fotografieskills moet ik nog even bijspijkeren en dan kan alles publiek. Over een tijdje kun je dus hopelijk wél op mijn naam klikken :).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik bedoelde jou!! Leuk om meer over je te lezen en wat fijn dat je nog steeds mijn blog bezoekt! Ben benieuwd naar je eigen blog!

      Verwijderen
  27. Ik heb geen blog, maar lees wel altijd die van jou (en laat heel af en toe een comment achter). Ken jou blog via booksandfood. Daar heb jij eens een berichtje achter gelaten. Ik ben dus Judith, 26 jaar, advocate en fanatiek reiziger. Mede dankzij jouw blog trouwens een tripje naar Thailand gemaakt afgelopen maart :)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Super leuk dat je dit doet! Ik volg je blog al een tijdje en ik vind hem met de dag leuker worden. Jij bent een van de blogs die ik elke dag als een van de eerste check op updates :)

    Mijn mini blog ken je, al ben ik geen fanatieke blog poster, ik vind niet altijd alles gepast om op het internet te gooien en soms is mijn leven gewoon even niet interessant genoeg :p Mijn doel is ook niet om groot te worden met mijn blog, het gaat mij er om dat ik iets kan posten als ik daar zin in heb en het zijn met name dingen die mij bezig houden - eten, boeken, films, reizen..

    BeantwoordenVerwijderen
  29. haha, leuk leuk! :D Ik volg je al ontzettend lang, maar ik laat niet altijd een berichtje achter.. Vind je blog in ieder geval al super leuk! Ik ben tineke, en blog op lifeforrent.org al zo'n 6 jaar. Semi- persoonlijk. Ik plaats veel over design, en alles wat mij inspireert, maar daarnaast plaats ik ook veel persoonlijke blogs.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Mij ken je wel denk ik!

    Www.artikel255.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik ben mieke, 24 jaar en uit belgie...
    ik lees je blog nog maar pas maar vind het superleuk , vooral de persoonlijke touch die er er aan geeft .

    zelf blog ik nog maar pas ook maar mijn bezoekers gaan niet zo goed ... buiten wat vriendinnen lezen er niet veel mijn blog denk ik.

    http://miehhke.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Eigenlijk is een blog ook best een raar iets, dat wildvreemden alles zo over je leven lezen. Ik lees je blog erg graag! Ik vind de afwisseling van verschillende onderwerpen erg leuk. Daarbij zijn je foto's ook nog eens erg mooi. Ik ben Christel, 24 jaar. Ik heb zelf geen blog. Ik ben afgestudeerd van de studie Europese studies en ik ben op zoek naar werk. Om te ontspannen lees ik blogs, waaronder die van jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat super leuk! Mijn blog is www.worldlytreasury.com Ik blog voornamelijk over wonen, reizen, lifestyle en beauty. Het is een online schatkist rijk aan allerlei wereldse vondsten die ik graag deel. Kom maar kijken... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Te gek, wat lief deze post! Mijn blog vind je door hierboven te klikken ( zoetedagdromen.blogspot.nl) Ik blog over lifestyle, persoonlijke stukken, Groningen, reizen, koken, eigenlijk over alles wat ik tegenkom in mijn heerlijke leventje in Groningen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Leuk! Veel reacties al!
    Ik ken je blog nog niet zo heel lang maar het is echt een inspiratie!
    Mijn blog gaat over eten en reizen :-)
    En dan vooral om de foto's maar wil er meer info bij doen.

    http://biancakramer.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Misschien ga ik stiekem nu ook een keertje reageren. Ik volg je al best lang en kijk vaak op je blog of er iets nieuws op staat. Omdat ik dan heel nieuwsgierig ben wat je deze week hebt gedaan.. Mijn blog is vrij klein, met veel analoge foto's. Over wat ik doe, eigenlijk een soort van mini digitaal dagboek. Ga zo door met je blog, ik denk dat er heel veel mensen zijn die je volgen maar dat niet laten weten! Je doet het fijn. X

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk Jolien! =) Ik kijk mooi weer met je mee, om weer wat andere blogs te ontdekken!

    Jij kent m'n blog ondertussen, voor de rest: Neem een kijkje op http://food-love-happiness.blogspot.com
    Mijn blog over lekker eten (koken), happiness en (culinaire) trips. Met recepten, foto´s, tips voor nog net iets meer happiness, recept van de maand en meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Leuk, zitten weer een aantal leuke blogs tussen die ik nog niet had gezien:D.

    Ik ben Patricia, mijn blog is donderdesign.wordpress.com waar ik vooral schrijf over boeken, fotografie, sport en wat me bezig houd. Momenteel richt ik me erg veel op de fotografie omdat daar echt mijn passie ligt

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mm ik weet niet hoe lang ik je blog nu al volg maar weet wel dat ik ondertussen alles heb terug gelezen. Ik hou van je blog omdat ik hem lekker origineel vindt tussen alle fashion & beauty blog. Hier vind ik waar ik zelf ook het liefst over schrijf: food, travel en het Goede Leven. Prosecco met vriendinnen op de zaterdagmiddag, uitgebreid koken voor/met vrienden en 's avonds op de bank met kruidnoten en Gossip Girl.

    Ga maar lekker zo door x

    BeantwoordenVerwijderen
  40. En voor alle lieve meiden waar ik niet persoonlijk op heb gereageerd: dank!! Ik lees alles en waardeer jullie reacties heel erg! En wat heb ik weer leuke (nieuwe) blogs ontdenkt! Thanks, Thanks, Thanks!!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een leuke post dit, volgens mij ga ik heel veel toffe blogs ontdekken in de reacties! Ik ben Mirthe, 16 jaar oud en ik blog over reizen, muziek, analoge foto's en alles wat me blij maakt :) Heel soms laat je bij mij ook een reactie achter en dat wordt gewaardeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ah wat leuk! Ik ontdek zo ook veel nieuwe blogs :-)

    Ik ben Laura, 21 jaar en blog op Schrijfmeisje.nl over alles dat mij bezighoudt. Van boekrecensie tot recept tot column.

    Vaak laat ik geen reacties achter omdat ik niet iets heb te melden dat iets toevoegt, maar ik volg jouw blog wel trouw :-) Ik vind de hotelposts altijd erg leuk en origineel!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat leuk! Ik ben Jolien, 21 jaar en ik werk als administratief bediende bij een verzekeringsarts. Mijn blog is http://acupofhappiness-blog.blogspot.com en daar schrijf ik over een beetje vanalles, als ik er maar gelukkig van word :)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik ben dus Sophie, 24 jaar en ik heb drie verschillende banen en daarnaast lees/schrijf/kook/feest ik graag. Ik ben allergisch voor avocado's en drink mijn koffie graag zwart. Dat zijn de belangrijkste dingen. :p Mijn blog is desopheelste.blogspot.com en ik schrijf over vanalles.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ik moet bekennen dat ik ook niet zo vaak reageer. Ik volg je blog ook nog niet heel lang, maar ik blijf hem wel bezoeken, want ik word serieus zó blij van jouw blog. Positief, en vooral heeel inspiratievol!
    Mijn blog staat vol schrijfsels van mij, een gewone 17-jarige. Ik blijf alleen wel liever anoniem, omdat het nogal persoonlijke dingen zijn die ik schrijf. Maar iedereen is welkom op mijn blog :) Wat ik wel nog wil zeggen: ik HOU van reizen! Daarom vind ik jouw blog ook zo geweldig :D (nouja, niet alleen daarom haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Leuk idee! :)

    Ik ben Marike, 22 jaar en studente Communicatie (afstudeerrichting Online Journalistiek) en ben als alles goed gaat in januari afgestudeerd.

    Mijn weblog heet LIVWOW.nl en hier deel ik mijn bevindingen die voor een glimlach op mijn gezicht zorgden en hopelijk ook bij iedereen die mijn weblog bezoekt.

    Daarnaast werk ik ook voor tuinieren.nl waar ik blogs voor schrijf en komt er binnenkort een blogserie van mij online op 101woonideeen.nl.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Leuk idee, vooral ook om de reacties te lezen!
    Ik ben Rosanneke, 30 jaar en ik heb een blog op mijnmeringen.blogspot.com. Ik schrijf over alles wat ik meemaak, wat me bezighoudt en waar ik blij van wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ik kan natuurlijk niet achterblijven. Ik lees heel veel blogs dus reageer niet altijd op iedereen, want dat is soms best veel werk. Ik doe wel mijn best! en laat zo nu en dan wat van me horen.

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een gaaf idee!

    Na jouw mailtje check ik nog steeds regelmatig je blog. Zelf blog ik op http://vonliving.blogspot.nl waar ik blog over vintage, interieurtrends, wat mij inspireert en soms een beetje over mezelf ;)

    Ook al laat ik geen reacties achter... Lees dus wel lekker mee ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een enthousiaste reacties allemaal, leuk! Ik ben ook altijd heel benieuwd wie m'n blog leest, inderdaad vooral van de mensen die vaak iets achterlaten maar geen blog hebben!

    Zelf blog ik op http://www.eenigwonen.nl en zoals de naam al doet vermoeden blog ik over wonen, inrichting en alles wat daarbij past!Af en toe plaats ik een DIY, licht ik een bepaalde kleur uit, laat ik elke maand zien wat ik heb gekocht op woongebied, geef ik kijkjes thuis bij andere woonbloggers, en geef ik organizing en freubel/knutsel tips. Neem je een kijkje? Vind ik éénig!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het lijkt mij zo tof als jij eens op mijn site wilt kijken.
    En heel misschien een reactie achter wil laten
    Ik vind je blog echt super leuk!
    mijn blog is trouwens;
    http://essthervdheuvel.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Leuk idee!!

    Ik ben een hele nieuwe bezoeker van jouw blog. Via beautygloss.nl ben ik op jou blog terecht gekomen en ik volg je nu net een paar weken.

    Mijn naam is Wendy, ik ben 23 jaar en ben bijna afgestudeerd aan TMO modemanagement. Mijn grootste interesse is dus ook geen verrassing: Mode! (en woonmode). Daarnaast ben ik gek op lekker eten, proef dan ook altijd alles op van die fantastische kleine culinaire markten en in die leuke ambachtelijke winkeltjes. Zelf werk ik naast mijn studie in een bonbonatelier (nu denk je vast dat ik een tientonner ben;)). Net als bij jou geef ik ook veel geld uit aan reizen. Love it!! Daarnaast sta ik op het punt om samen te gaan wonen met mijn vriend.

    Zelf heb ik geen blog, maar volg ik met veel plezier die van andere meiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Leuk idee! Ik ben Charlotte, 23 jaar en ik ben bezig met mijn master New media & digital culture. Ik woon in Amsterdam en ben altijd bezig de stad te ontdekken. Ik denk dat ik je blog al vanaf bijna het begin lees! :) Ik ben niet altijd een actieve reageerder, maar ik lees alles met plezier. Ik vind het super leuk en herken ook veel van mezelf erin, veel dezelfde interesses en hobby's. Je bent altijd lekker enthousiast en ambitieus en dat werkt inspirerend en aanstekelijk. Als ik heel druk ben met mijn studie sta ik mezelf niet zoveel toe om op Bloglovin te kijken (dan blijf je maar klikken), maar als ik dan weer een blog-lees-momentje heb is deze blog een van de eerste die ik open klik! Ik heb inmiddels als jaren het plan om zelf een blog te starten, maar eigenlijk doe ik het steeds maar niet. Ik weet eigenlijk niet waarom, maar misschien komt het er nog van! Tot dan blijf ik nog even een actieve Pinterester, waar ik ook wat creativiteit en inspiratie in kwijt kan ;) Ga zo door met je blog, ik kijk altijd uit naar nieuwe posts!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heee Charlotte, jij bent er al vanaf het begin! Wat leuk dat je een reactie achter hebt gelaten en nog steeds gezellig meeleest!

      Verwijderen
  54. Wat leuk dit! Ik heb zelf niet een soortgelijke blog maar wel een fotografie blog waar ik previews van mijn shoots deel of vakantiekiekjes. Ook op mijn facebookpage hou ik trouwe fans (heb ik die?!) op de hoogte van alles rondom mijn fotografie! :)

    www.hankearkenbout.com

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Om je nachtrust te promoten ;) 22 jaar, student en redelijk ambitieus en natuurlijk een lezer van je blog (voor een paar maandjes gok ik zo. Verder ben ik net als jij een meisje dat heel graag reist, lekker eet en geniet van al die dingen!

    Ik vind vooral je foto's prachtig en vooral als ik eigenlijk aan de studie moet is je blog een momentje wegdromen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Altijd leuk om erachter te komen wie je lezers zijn!

    Ik ben Alyssa, ben 22 jaar en woon op dit moment op Curaçao voor mijn stage. Vind het superleuk om te lezen over je travels en om je foto's te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik lees je blog gewoon omdat het kan haha!
    Ben bijna 18 & addicted to fashion en alles er omheen,
    Dat zit er ook bij jou bij! Love it! X

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hee Jolien! Wat een leuk idee dit :) ik ben Sabien, 22 jaar, afgestudeerd pilote (nog steeds op zoek naar een baan, erg lastig) en ben in april 2012 mijn eigen blog begonnen www.bonbien.nl (mijn vrienden noemen mij Bien, als je denkt wat een rare sitenaam, gna ;)) Ik schrijf over van alles en nog wat;
    shoplogs, outfits, beauty (heb mijn 'eigen' beautyredacteur Maud mijn zusje haha), receptjes, mijn bakdingetjes, DIY's, Nail-Art... Geen idee hoe ik mijn blog moet noemen door al die random dingen en dus noem ik het maar een lifestyleblog.

    Ik kwam op jouw blog terecht door het gezamenlijke filmpje van Mascha en jij (beautygloss). Ik lees je leuke en grappige blogjes nu af en toe. En ik vind dat je het hartstikke leuk doet!

    Liefs!

    xoxo Sabien

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top