maandag 6 augustus 2012

HOTEL LOVE: Boardwalk Aruba (small) Hotel















Aruba bestaat uit heel veel grote, dure hotels. En als ik zeg groot, dan bedoel ik ook groot. Niks mis met grote hotels hoor, maar ik verkies toch vaak een schattig en klein hotelletje boven de hotels waar je onderdeel bent van de massa.

Ons verblijf in het Boardwalk Hotel heeft het hele Aruba avontuur nog een stukje mooier gemaakt. Vanaf het moment dat de twee zusjes die eigenaar zijn, ons met een grote glimlach bij de deur op stonden te wachten voelden we ons thuis.

Boardwalk hotel heeft 13 Casita's (kleine huisjes) die rondom een tuin met zwembad zijn gebouwd. Je hebt veel privacy, zit op een absolute A-locatie en hebt bovendien een heel appartement (met eigen keuken, woonkamer etc.) tot je beschikking voor dezelfde prijs als de meeste hotelkamers in de grote hotels.

Na onze reis in Mexico, waar we vaak na 1 nachtje al naar een volgende plek en dus hotel trokken, was ik wel toe aan een week op dezelfde plek verblijven. Even die kleren uit de tas, mijn toiletspulletjes uitpakken en lekker burgerlijk de koelkast volgooien zodat je zelf kunt ontbijten/lunchen/koken/bbqen.

Inspirerend ook om te zien dat twee meiden die maar 3 jaar ouder zijn dan ik ben, keihard werken om dit hotel groot te maken (zo zijn ze nu bezig de huisjes 1 voor 1 te renoveren). Super knap dat zij hun dromen waarmaken en naar Aruba zijn verhuisd om dit hotel te gaan runnen.

Echt, als je naar Aruba gaat, kies voor dit hotel, je zult er absoluut geen spijt van krijgen!


Gaan jullie ook liever voor een klein hotel? Of vind je grote hotels juist fijn?




22 opmerkingen:

  1. Wat een leuk hotel. Alleen vind ik het niet echt een hotel met die verschillende huisjes, zeg maar. Maar toch heel schattig en leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit zeg! Ik krijg er echt een vakantie gevoel van :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit hotel ziet er inderdaad heerlijk uit! Hier zou ik wel een weekje willen vertoeven..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, dat ziet er heel gezellig en mooi uit! Ik houd zelf ook niet zo van grote hotels. Ik kies meestal voor een klein hostel of een appartementje. Het hondje op de eerste foto is ook leuk, hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een plaatje zeg! Heel mooi hotel! Ik zou hier zeker wel op vakantie willen. Aruba lijkt me sowieso erg gaaf na al je blogjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw je bent echt op veel mooie locaties geweest! Zo leuk! Een klein hotel of B&B vind ik ook altijd leuker, vaak is dat toch wel persoonlijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier wil ik ook wel heen! Liever dan een groot hotel ja.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow wat een paradijsje! daar wil ik ook wel een keer naartoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hou heel erg van zulke slaapadresjes. Dit is er weer 1 om te onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een fijne sfeer straalt het uit

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gaaf hotel! Oh ik zou zo graag Aruba een keer willen bezoeken! <3
    En mooie foto's heb je weer gemaakt!

    xoxo
    www.thefashionmoodboard.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw! Ziet er prachtig uit. Vind het inderdaad ook altijd super mooi om te zien dat mensen het gewoon doen; hun dromen waarmaken. Zou zelf ook graag wat meer durf daar in hebben, misschien komt het ooit nog :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel mooi! Super leuk ook dat die meiden zo gepassioneerd zijn. Ik vind grote hotels én kleine hotels leuk. De grote hotels omdat die ook prachtige designs kunnen hebben en waar ze je een gevoel geven dat ze je persoonlijk kennen (zoals bijvoorbeeld W Hotels, prachtige hotels) maar in de kleinere hotels zie je de mensen die er hard voor hebben gewerkt, dat vind ik altijd erg mooi om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. geweldig. stoer ook, dat die meiden dat opzetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel leuk! Ik zou zeker boeken als ik naar Aruba zou gaan, ziet er erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ziet er geweldig uit! Ik ben ook meer van de kleinschalige hotels. Vind ook die houten bordjes met kleurige tekst zo leuk! Mooie foto's, echt een happy post weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ziet er uit als een erg leuk hotel, mooie kamers ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw! Wat een paradijs! Ziet er echt super uit, lijkt me geweldig om daar te logeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Als ik ooit op reis ga naar een ver land of leuke stad ga ik eerst even jou blog nasspitten of de bestemming erbij staat..
    Zulke leuke tips heb jij ! Thnx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top