woensdag 8 augustus 2012

Take it easy...


Zaterdagmiddag kwam ik terug van vakantie en op maandagochtend zat ik al bij de dokter. Eerder vertelde ik jullie al dat ik in Mexico flink ziek ben geworden.  Omdat ik niet van zeuren houd, mijn blog graag positief wil houden en gewoon geen zin had om bij het feit stil te staan dat ik mijn halve reis misselijk ben geweest heb ik het even naar de achtergrond geschoven.

Maar na twee doktersbezoekjes en een paar dagen op de bank kan ik er niet omheen. Ik heb in Mexico een bacterie opgelopen waardoor ik eten en drinken amper kan binnenhouden (sorry niet echt smakelijk). Slim als ik ben, heb ik gewoon besloten bizar weinig te eten en te drinken (ging tijdens de laatste week van de vakantie op zich best ok), want alleen dan voel ik me prima. Niks aan het handje.

Niet helemaal waar natuurlijk, want als je amper eten en drinken binnen krijgt dan ben je verder ook niet veel waard. Geen energie, super langzaam, sloom en nergens zin in.

En dat terwijl ik maandag al naar Barcelona vertrek. Duimen jullie even met me mee dat die zware antibiotica kuur aanslaat? En dat vrijdag (als ik de uitslag krijg) niet blijkt dat ik een van de nare dingen heb waarvoor ik gisteren ben getest (denk aan Salmonella)? Bij voorbaat dank ;)

Ondertussen zit ik onrustig op de bank, want ja, ik weet dat ik rust moet houden... maar dat is gewoon niet echt iets voor mij... Gelukkig kan in naar de Olympische Spelen kijken (gisteren heb ik in mijn eentje alles bij elkaar geschreeuwd toen Epke goud won), komen vriendinnetjes langs en verwen ik mezelf met een bloemetje op de vaas, verse aardbeien en muntthee. 

Ook heb ik eindelijk de tijd om mijn mail bij te werken. Tijdens mijn reis heb ik uit het niets vijf hele leuke persevent uitnodigingen gekregen (o.a. van IKEA, een PR-bureau, een nieuw te openen winkel en een restaurant), maar ik kan er tot mijn grote spijt maar naar eentje omdat ik straks gewoon weer fulltime aan het werk ben. To be continued...!

Hoe is jullie week? Wat een shitweer he?

42 opmerkingen:

 1. Wat vervelend dat je zo ziek bent geworden daar! Hopelijk heb je toch nog veel gezien en heb je het naar je zin gehad. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff wat een ellende. Ik weet hoe beroerd dat allemaal voelt. Niet over nadenken meis en gewoon je rust houden. Hopelijk is de uitslag goed en sterk je snel weer aan. Hang in there. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat je ziek bent geworden :( hoop dat je snel beter wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat je nog steeds ziek bent. Ik ga heeel hard voor je duimen en ik vind je blog altijd een bron van positieve inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat ontzettend balen zeg :-( Hoop dat je snel opknapt! Wie weet treffen we elkaar in Barcelona ;-) Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bah, niets is vervelender dan je rot voelen op vakantie! Duimen dat je weer helemaal de oude bent voor je tripje naar Barcelona!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor je reactie! Nee antibiotica is helemaal geen pretje, maar bij mij hielp het super snel. Hoop bij jou ook. Dan kun je straks lekker genieten in Barcelona. Wat heerlijk al die reisjes, ik ga gelukkig ook bijna. Beterschap meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bleh wat vervelend! Inderdaad hopen dat die antibiotica aanslaat en je weer helemaal fit naar Barcelona kunt! Al eens geweest? Barcelona is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad heel hard hopen dat je voor Barcelona weer beter bent. Ik duim voor je! Nu toch maar een beetje rustig aan doen dan en je lekker laten verwennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een naar bericht! Ik hoop echt voor je dat je snel opknapt en dat het niets ernstigs is, zodat je lekker naar Barcelona kunt. Goed uitrusten en Epke op herhaling ;) Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo balen dat je ziek bent (en ook al was op vakantie!). Ik heb in februari een ontsteking gehad waardoor ik 10 dagen mega duizelig en misselijk was, dus ik weet hoe je je voelt. Echt zwaar vervelend. Wel fijn dat er weer allerlei leuke dingen voor je op de planning staan! Ik kreeg tijdens mijn vakantie ook nog leuke dingen, dus snel weer whatsappen? ;-)
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe komt het eigenlijk dat je zoveel mag/kunt reizen? Is dat voor je werk of gewoon veel gespaard? Leuk zeg, Barcelona, kom er net vandaan. Ben er inmiddels te vaak geweest maar er staan wel wat tips op mijn blog ;) Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beterschap hoor! Ik hoop echt dat het snel over is en je lekker kan genieten van Barcelona.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. fingers crossed! En als je iemand nodig hebt om naar die events te gaan geef een gilletje. JK. Goed uitzieken, denk aan je vitamine en op naar Barca

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Blehh ziek worden op vakantie is echt niet leuk :( Maar hopen dat de kuur aanslaat inderdaad en gewoon lekker rustig aan doen en heel gezond eten dan komt het vast goed. En wat leuk dat je voor een event van Ikea bent uitgenodigd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat dom, hopelijk slaat die antibiotica-kuur inderdaad snel gaan, zodat je toch nog wat van je Barcelona-avontuur kan genieten! Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. meid wat balen, heel veel beterschap en hopelijk knap je snel op voor Barcelona!


  Travel in Style

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah, wat rot! Heel erg veel beterschap en ik hoop dat het meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ahh, wat vervelend voor je. Op de bank zitten gaat snel vervelen, hé?! Veel beterschap! Hopen dat maandag weer alles goed is en je gewoon naar Barcelona kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Pfff! Beterschap en hopelijk kan je gewoon lekker naar Barcelona!
  Het is inderdaad echt super slecht weer, vooral voor de zomer... Morgen wordt het volgens mij beter! :)
  Liefs, Hillery

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Aaaah suckt :( Ik hoop hard dat die anti biotica aanslaat anders is het echt stom :(
  Veel beterschap <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aaaawh, wat ontzettend vervelend.. Ik ga hard voor je duimen dat de antibiotica aanslaat! En dan kun je gewoon naar Barcelona :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Beterschap meid,balen zeg!Doe maar ff rustig aan:->

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ahh meid, vervelend zeg! :( Zal heel hard voor je duimen dat de antibioticakuur aanslaat. En dan lekker genieten in Barcelona! Beterschap meid, en lekker rustig aandoen (hoe moeilijk ook!). En wat leuk dat je allemaal persevent uitnodigingen krijgt (helemaal van de Ikea!! haha). Dat mis ik helaas nog tussen mijn mail haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 25. mooie foto's! vervelend joh, veel beterschap gewenst en hopelijk heb je een fijne tijd in Barcelona!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Vervelend zeg, hopelijk ben je snel weer een beetje opgeknapt! Ik wens je alvast heel veel plezier voor Barcelona (♥ that city)!x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh dat klinkt vervelend :( Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jeetje wat ontzettend balen! Ik zal flink duimen dat je in Barcelona weer de oude bent. Wel erg mooie foto's moet ik zeggen! En wat ontzettend gaaf al die uitnodigingen, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Aw wat onwijs naar! Heel veel beterschap, ik ga voor je duimen dat alles snel weer goed is en je geen nare dingen hebt opgelopen. Rust lekker uit, dan ben je vast weer helemaal fit voor Barca! :) Enne.. ik wil me ook wel opofferen voor al die pers events hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zooo niet fijn, ziek op reis. Ik had voedselvergiftiging tijdens mijn laatste reis. Duim voor je dat je voor Barca beter bent hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh naar zeg. Beterschap. Toch wel leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat balen zeg! Ik hoop dat het Aruba niet al te veel verpest heeft. Wat leuk dat je naar Zeerover bent geweest, ik weet niet of je het had gezien maar dat was mijn Aruba tip bijna niemand (onder de toeristen dan) kent het, maar je broertje blijkbaar wel!
  Veel plezier in Barca! Ga je ook stappen ik vond vooral al die clubs aan het strand erg fijn, zoals carpe diem enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. He meid. wat vervelend. Ik lig ook een beetje lamlendig op bed. Gaat ook niet helemaal lekker hier! Bah. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Van mij mag je gewoon zeuren en klagen als je je zo rot voelt hoor! Hoort bij het leven!
  Ik hoop dat je verder wel van je reis hebt kunnen genieten en zeker dat het straks allemaal over en klaar is als je naar Barcelona gaat!
  Verder zit ik thuis omdat er geen werk is bij mijn bedrijf in de vakantie en met dit weer indd, lig ik meer een deel op bed.. SLECHT!
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ohh wat naar! :( Ik duim heel hard mee. Rustig aan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ai wat zielig, hopelijk is er niks ergs aan de hand en ben je snel weer beter. Veel beterschap en geniet van alle rust die je nu gedwongen moet nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Aah Jolien. Wat klote dat je ziek bent geworden! Dat is nooit fijn, vooral op reis. Hoop dat je er weer een beetje boven op bent of aan het geraken bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik duim voor je! En wat super leuk dat je die persuitnodigingen krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Het is zo ontzettend vervelend om ziek te zijn tijdens een reis, zeker zo'n mooie. Hoop dat je heel snel opknapt en voor de volle 100% kan genieten op Ibiza en in Barcelona. Ik heb in ieder geval erg genoten van je mooie en inspirerende reisposts!

  Enne fijn dat je toch wel naar 1 persevent kunt ;)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En laat dat nou net de leukste van allemaal zijn ;)
   Hoe was France?
   X

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top