woensdag 11 juli 2012

Zalando Give-Away - Win Shopping Money!











Dat Zalando veel kleding verkoopt weten we ondertussen allemaal. Maar wist je dat Zalando ook de leukste items voor in je huis heeft? Van beddengoed tot aan woonaccessoires. Keukenspulletjes, dingen voor op je balkon. Alles hebben ze. 

Zalando biedt veel verschillende merken aan. Waaronder Frohstoff en Leitmotiv. Zelf bestelde ik vier prachtige handdoeken. Als je gaat samenwonen en je komt beide uit een studentenhuis, dan zijn de handdoeken echt een allegaartje kan ik je vertellen. Ook bestelde ik twee Moleskine boekjes (vind ik altijd zoooo handig!) en kreeg ik een Zalando Magazine waar een kortingsbon van 10 euro in zat, dus ik ben helemaal happy!

Ik mag een lezer blij maken met 75,- shoptegoed van Zalando. Dit mag je vrij besteden, dus ook aan kleding als je dat zou willen.

Wat moet je doen:

1) Bezoek Zalando en plaats in een reactie de link van het item van de woonafdeling die jij graag zou willen hebben (als je wint ben je uiteraard niet verplicht dit item te kopen) en waarom.

2) Volg Your Lifestyle Guide via Bloglovin en en like Your Lifestyle Guide op facebook (hier). Je mag me ook volgen op Twitter, maar hoeft niet!

Succes!!

NOTE: deze give-away is gesloten. De winnaar heeft een mailtje ontvangen.

45 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat een gave winactie! :D Ik wist helemaal niet dat Zalando ook woonartikelen verkocht, ik heb even lekker rondgesnuffeld en kwam deze keramieken deurknoppen tegen. Ze zijn perfect voor een kastje dat ik deze zomer wil opknappen, dus die gaan sowieso in mijn mandje als ik win!

    http://www.zalando.nl/lisbeth-dahl-door-knob-pack-of-four-accessories-oranje-ld372a00a-305.html

    Verder zou ik nog wat Moleskines bestellen, daar heb je immers nooit genoeg van! ;)

    Ik volg je overal (met plezier)! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze vind ik leuk! Voor op 't balkon van ons gezellige studentenhuis :)Heerlijk, lange avonden en tot 's nachts drie uur buiten zitten..kaarsjes, bbq, goede gesprekken, vrienden.. ik wil voorlopig nog niet 'groot' worden, maar lekker student blijven! :) http://www.zalando.nl/contento-mini-bbq-balkon-tuin-zwart-c6572e002-802.html

    Helaas heb ik geen facebook, maar op Bloglovin en Twitter volg ik je..! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke actie, ik doe mee! Ik wil de muur in mijn studeerkamer wel wat opleuken, met zoiets bijvoorbeeld: http://www.zalando.nl/anna-wand-beautiful-words-accessories-zwart-aw272a001-802.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deeeeeeeeezeeeeeeee.....: http://www.zalando.nl/moeve-mosaik-douchegordijn-multicolor-m7871b00z-605.html

    Onze badkamer is nu zo'n triest hok, vol met vuile sokken (niet mijn fout..) en verroeste shampoorekjes. Het douchegordijn is één groot tranendal en deze is GAAF. Net of je op vakantie bent, en van die gave keramiekmuren in je badkamer hebt.

    Dus ja, die zou ik wel willen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wow super vette actie!
    Over twee weekjes krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis, dus ik was al aan het rondkijken bij Zalando.
    Deze lamp zou ik graag in mijn huisje hebben: http://www.zalando.nl/dfp-design-mr-p-one-man-shy-lampen-groen-df173a002-056.html
    Ik wil graag het shoptegoed winnen, zodat ik mijn huisje helemaal mooi kan maken!
    verder haal ik enorm veel inpiratie van jouw blog; dus dat zit al goed!

    Ik volg je al op facebook & bloglovin'; en ben je zojuist gaan volgen op twitter! (Amzzz1984) leuk! Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit item zou ik echt enorm graag willen hebben: http://www.zalando.nl/present-time-news-dozen-en-manden-zwart-pt272a00p-802.html Het is perfect om tijdschriften in op te bergen en ik vind het zoooo pretty! Vooral in de zomer lees ik veel, dus nu komt het zeker goed uit. Ik volg je via Facebook en Bloglovin heb dit artikel op Bloglovin geliked! Ik heb helaas geen Twitter, dus daar kan ik je niet volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke give-away! Ik heb een beetje op Zalando rond gekeken en ik zag heel veel spulletjes op cupcakes mee te versieren! Echt hele schattige dingetjes zaten er tussen en omdat ik bijna jarig ben, zou ik dat wel heel graag willen hebben. Dit zijn de links: http://www.zalando.nl/scantex-paris-keukenschort-wit-s8971d008-055.html en http://www.zalando.nl/meri-meri-flower-shop-accessories-paars-mm272d009-404.html en http://www.zalando.nl/meri-meri-the-ballet-pack-of-24-accessories-roze-mm272d00e-455.html en http://www.zalando.nl/meri-meri-tweet-tweet-treats-accessories-multicolor-mm272d00d-501.html en http://www.zalando.nl/meri-meri-eat-more-cake-accessories-multicolor-mm272d003-917.html en http://www.zalando.nl/meri-meri-poodles-pack-of-24-accessories-roze-mm272d00j-401.html en ik vond deze deurmat zo schattig, maar wel duur voor een deurmat vind ik: http://www.zalando.nl/giftcompany-jardin-une-rose-vloerkleden-matten-multicolor-g3272f00u-917.html
    Zo! Haha, vind de cake versieringen echt super! Ik volg je op bloglovin en facebook!
    Liefs, Hillery

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele gave giveaway! Ik wil altijd nog een lamp voor mijn kamer, en dan een hele originele! Het lijkt erop dat ik die gevonden heb: http://www.zalando.nl/dfp-design-mr-p-one-man-shy-lampen-paars-df173a002-404.html Ik vind m te gek, en hij zou super goed in mijn kamer passen! Ik volgde je al met bloglovin en nu ook op facebook! Ik ga duimen dat die lamp in mijn kamer komt;) xoxo Margreth

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het klinkt misschien stom, maar ik zou een mooie nieuwe klok kopen. Ik heb er nu één die af en toe stopt en ik heb nog steeds geen nieuwe gekocht. Heel onhandig! En ik ben gek op Moleskine, ik heb bijna alles ervan en heb zelfs al een artikeltje klaar staan hierover haha.

    Ik volg je al op Bloglovin en heb net je Facebook geliked. (Ik wist niet eens dat je een pagina op Facebook hebt, leuk!). Op Twitter volg ik je al. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat een superleuke winactie! Ik kijk eigenlijk alleen voor schoenen op Zalando maar wat hebben ze leuke woonspulletjes!

    Ik vind de accessoires van Lisbeth Dahl echt helemaal geweldig. Moeilijk kiezen, maar deze knopjes vind ik heel mooi dus die zou ik dan willen hebben: http://www.zalando.nl/lisbeth-dahl-door-knob-pack-of-four-accessories-oranje-ld372a00a-305.html

    Ik volgde je al via Bloglovin' en nu ook op Facebook :)

    xx Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke winactie! Ik doe zeker mee :)

    Ik zou gaan voor dit product: http://www.zalando.nl/anna-wand-beautiful-words-accessories-zwart-aw272a001-802.html Naast dat ik dit gewoon heel tof vind om in de gang te hangen, zitten er woorden tussen waar ik mezelf soms echt even aan moet helpen herinneren en dit is een goede manier!

    Ik volg je al via Bloglovin' en heb je zojuist gelike'd op Facebook. Op Twitter volg ik je ook al een paar dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aaaaah dat is echt leuk joh! Ik zou heel graag een Moleskine willen (oh, oh wat origineel joh :p) http://www.zalando.nl/moleskine-cahier-pack-of-3-overige-zwart-m9072g00f-802.html. Want als je op weheartit kijkt zie je zoveel leuke notitietekeningen! Dan gaan ze met verf werken en met potlood allebei, en dat vind ik echt zo mooi. Haha, dat wil ik ook doen. :)

    En ik volgde je al via bloglovin', heb geliked en volgde je ookal op twitter! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik doe heel graag mee! volgde je al op facebook + bloglovin :).

    ik ga voor deze súper schattige kruik omdat ik het zó snel koud heb! http://www.zalando.nl/sterntaler-stanley-kruiken-wit-s1353c00p-501.html

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit is leeuk! Ik volg je al een tijdje op facebook & bloglovin'.
    Ik vind de 'Anna wand' allemaal heel leuk. Ik zou dan gaan voor: http://www.zalando.nl/anna-wand-beautiful-words-accessories-zwart-aw272a001-802.html en de roze Leitmotiv lamp(http://www.zalando.nl/leitmotiv-z-lamp-lampen-roze-l5773a006-402.html) is ook tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een geweldige actie! Volg je al op facebook en via bloglovin! heb je bericht ook geliked via bloglovin!
    Deze actie komt echt op een ideaal moment. Op het moment ben ik mijn kamer beetje aan het veranderen omdat ik nu toch nog een aantal jaar thuis blijf wonen. Dit plaid staat al een tijdje op mijn wishlist. Het is boven mijn budget maar dankzij deze winactie zou ik hem precies kunnen kopen. Ideaal voor lekker koude winterdagen, dan kun je deze lekker over je heen doen tijdens het bloggen hehe!
    http://www.zalando.nl/zoeppritz-tender-skinny-dekens-plaids-roze-z1171a006-302.html

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leeeuk! Ik wist wel dat ze woonspulletjes verkochten, maar ik had er nog nooit echt naar gekeken.
    Ik zou denk ik voor een plaid gaan (http://www.zalando.nl/a-u-maison-nordic-fringes-dekens-plaids-beige-au271a00w-003.html), omdat ik het altijd heerlijk vind op de bank onder een dekentje een boek te lezen. Vooral tijdens deze regenachtige zomervakantie.
    Ik volgde je al op facebook en bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ohh dit zou mij zooo goed uitkomen nu ik ga samenwonen! Ik trek in bij mijn vriendje en hoewel hij een keurig huis heeft, is het wel echt een mannenhuis dat ik graag wat gezelliger wil maken. Ik ben dol op knalblauwe/turquoise accessoires, dus zou zeker gaan voor dit kussentje:
    http://www.zalando.nl/okee-kussenhoezen-blauw-k2271a008-502.html

    en nog veel meer blauwe spulletjes! Hopelijk voel ik me er heel snel thuis. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik had hier geen idee van! Wat leuk! Ik ken Zalando eigenlijk alleen van de -verschrikkelijk- irritante reclames. Dit werpt een heel andere blik op het bedrijf. Jammer dat ze zichzelf zo promoten op tv, gevalletje verkeerd reclame-bureau?
    Leuk dat jij ze in een heel ander daglicht zet. Ik ben je blog zojuist gaan volgen en heb naar leuke dingen op de site van Zalando gezocht. Nieuwe lievelings: http://www.zalando.nl/at-home-with-marieke-anne-dekbedovertrek-grijs-at471c002-102.html
    Graag zou ik het shoptegoed gaan winnen. Je weet als geen ander hoeveel nieuwe spulletjes je kan gebruiken als je gaat samenwonen...bij ons is het niet anders.

    Trouwens, misschien nog een tip voor je. Heb je al een board op Pinterest? Je site bevat genoeg leuke plaatjes en foto's om daar naar te verwijzen in je blogs. Ik kan altijd verschrikkelijk genieten van mooie afbeeldingen. Op een van mijn boards heb ik ook naar jouw blog verwezen. Misschien stijgt je bezoekersaantal nu flink ;-).

    Ga door met bloggen. Leuk om te lezen en kijken!

    Liefs, Felice

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik vind http://www.zalando.nl/present-time-blumentopf-box-living-home-balkon-tuin-grijs-pt272e007-152.html erg leuk!
    Mooie kleur, staat mooi in ons huis.

    Ik like je op bloglovin en facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke actie! :)
    Ik zou deze handdoeken kopen: http://www.zalando.nl/vossen-badmode-beige-v1771b005-102.html
    Maat 100 cm x 150 cm. Want het leven is te kort om te verkleumen in een klein ruw handdoekje van een niet nader te definiëren kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke actie! Ik ga eens ff kijken wat ik zou kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een mooie foto's weer. Dat van die handdoeken is zo herkenbaar haha! Ik wist niet dat Zalando ook dingen voor in huis verkocht, thanks for sharing! Ik zou absoluut ook wat Moleskine boekjes kopen, ook voor mijn zusje. Die is dol op zulke boekjes. Verder hou ik heel veel van inspirerende teksten aan de muur of mooie foto's/platen. Dus ik zou waarschijnlijk gaan voor de "Anna Wand Beautiful Words" (http://www.zalando.nl/anna-wand-beautiful-words-accessories-zwart-aw272a001-802.html). Of deze I love Berlin mat (http://www.zalando.nl/giftcompany-i-love-vloerkleden-matten-beige-g3272f00m-704.html) of een andere Anna Wand die met steden is ook heel gaaf! Ik ontdek allemaal leuke dingen haha. PS Ga je ook bloggen vanuit je exotische vakantie oorden of ga je dan even genieten van je welverdiende rust? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik zou de Moleskine agenda kopen, ik wil die al heel lang, maar zwicht toch altijd voor een goedkopere versie.. En notebooks zijn ook altijd welkom :D

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Oei, wat een fijne winactie!
    Ik ga voor deze kussens: http://www.zalando.nl/esprit-home-lillies-grijs-e1871a00z-206.html, ik ben al tijden op zoek naar mooie, een beetje strakke maar toch ook gezellige en luxe uitziende kussens, voor een beetje een betaalbare prijs, en deze voldoen aan alle voorwaarden!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Leuk, ik doe mee! Wij zijn bezig ons balkon op te knappen, dus ik zou het waarschijnlijk uitgeven aan schattige kleurrijke bloempotten. =) Ik volgde je al met Bloglovin' en nu ook op Facebook. Ik wist helemaal niet dat Zalando ook een woonafdeling had. =)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh zoo leuk!
    http://www.zalando.nl/a-u-maison-nordic-fringes-dekens-plaids-beige-au271a00w-003.html Deze plaid lijkt me echt heeerlijk voor een avondje op de bank. Hele leuk acties en je hebt gelijkt wat een leuke woon- afdeling hebben ze bij zalando, super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke winactie Jolien, ik doe mee!

    Ik zou gaan voor de Tom Tailer T Dove stoelkussens, donkergrijs. Waarom? heb een nieuwe schutting geplaatst, ga misschien m'n tuinset nog schilderen, en nieuwe stoelkussens zou het helemaal af maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik had echt geen idee dat ze dat ook verkochten en wat gemeen dat ik nu moest gaan kijken want wat veel leuke dingen zag ik gelijk. Maar http://www.zalando.nl/anna-wand-beautiful-words-accessories-zwart-aw272a001-802.html sprong er echt uit voor in de gang of woonkamer

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Woehoe amazing give away!

    http://www.zalando.nl/dfp-design-mr-p-one-man-shy-lampen-groen-df173a002-056.html
    Hoe cool is deze lamp?! Een eyecatcher in de woon of slaapkamer die het net ff anders maakt.
    Got to have!

    En ik volg je overal ;)

    Liefs! X

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Leuk leuk leuk! Ik ben in desperate need of een mooie klok, zoiets zou geweldig zijn http://www.zalando.nl/karlsson-delicate-round-klokken-en-wekkers-zwart-k2572a00b-802.html .. En zo'n lamp wil ik ook al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren http://www.zalando.nl/leitmotiv-dock-lampen-grijs-l5773b003-102.html - haha erg veel mooie spullen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Zucht, ik had een hele comment getypt maar toen drukte ik op je Twitterlink en toen was hij weg :P
    Nogmaals dus:
    Leuke prijs!!
    Ik zat eerst te staren naar een salad bowl die ik al heel lang wil maar officieel is dat geen woonaccessoire want hij staat in een andere categorie ;)
    Dus ik ben voor deze gegaan, want hoe GENIAAL is deze lamp! Daar word je vrolijk van! Wel is het knopje een beetje dubieus.. haha!
    http://www.zalando.nl/dfp-design-mr-p-one-man-shy-lampen-rood-df173a002-853.html
    (die cupcake pakketjes zijn trouwens echt lief! Wist helemaal niet dat ze dat soort dingen ook nog hadden bij Zalando)
    Verder heb ik aan alle voorwaarden voldaan! :) Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Oh what a cool giveaway! =D Saw your blog at bloglovin' , followed you there! =D

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuke give-away! Ik wist dat Zalando nu ook een woon afdeling heeft maar had nog nooit echt gekeken, nu moest ik wel haha, wat naar ;) Zitten zeker leuke producten tussen!

    Met dit regenachtige weer kies ik voor dit vrolijke barbecue(tje). Ideaal voor ons aanstaande balkonnetje.

    http://www.zalando.nl/present-time-grill-living-home-balkon-tuin-roze-pt272e006-402.html

    Liefs, Sharon

    Ik volg je overal al haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuke giveaway, wist niet dat Zalando ook een woongedeelte had!

    Ik zou onder andere voor deze manden gaan, om studiespullen in op te bergen. Heb al grote bakken onder m'n bed, maar heb nieuwe nodig. Deze zijn mooi genoeg om ook ergens anders in m'n kamer neer te zetten ;) http://www.zalando.nl/zalando-home-pack-of-5-dozen-en-manden-grijs-zh172d003-102.html

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een super leuke give away!!
    Ik zou voor de mini barbeque gaan, handig voor op het balkon: http://www.zalando.nl/contento-mini-bbq-balkon-tuin-zwart-c6572e002-802.html

    Liefs Charissa

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik zou het 'Multicolor Douchegordijn' van Sorema Shine bestellen.
    No doubt about that.

    Mijn huidige douchegordijn is een duveltje in een doosje. Een spookje pur sang, bommetjesvol praatjes - die ook geen gaatjes vullen. Maar het meest onuitstaanbare feit? Hij kan zijn handjes niet thuis houden als ik sta te genieten van de warme waterdruppeltjes en de sprankelende schuimsensatie. Hij heeft alleen de 'voeding' van de 'opvoeding' gehad, denk ik. Ik heb al geprobeerd om cognitieve gedragstherapie toe te passen evenals oogcontact maken en consequent verbale en fysieke taal gebruiken, maar hij blijft me constant bestormen en meneer blijft chronisch stout. Ik heb hem een poosje geleden in zijn oor gefluisterd dat als hij zich niet zou gaan gedragen, ik hem bij het vuilnis ging zetten. When you choose the behaviour, you choose the consequences! Maar daar heeft hij geen oren naar. Het boefje lachte me compleet uit. Alle realiseerbare tactieken zijn de revue al gepasseerd; van bulderen als Buurman Bolderbast tot kusjes geven en lieve, zoetsappige woordjes toe te fluisteren. Oh, en ik heb ook gedreigd met gewichtjes aan zijn voetjes te hangen zodat hij geen handje meer naar mijn corpus uit kan steken. Maar ook dat zijn vruchteloze methodieken. Hij claimt continu mijn persoonlijke speelruimte, plakt zijn handjes te pas en te onpas aan me vast en 'knuffelt' me op de meest rotte momenten en plaatsjes. Hij forceert me om zachtjes in een hoekje te gaan zitten, wachten tot mijn douchesessie tot een einde is gebracht. Zou het verliefdheid zijn? Een magische of magnetische temptatie? Enfin. Het. Moet. Stoppen! Ik heb à la minute besloten om een vriendje voor hem te gaan zoeken. En het 'Multicolor Douchegordijn' van Sorema Shine lijkt me een vriendje voor het leven, die hopelijk weer wat kleur in mijn wereldje en het leventje van mijn douchegordijnmonstertje stopt en een lach op mijn gezicht tovert.

    Dit is de link van het douchegordijn: http://www.zalando.nl/sorema-shine-douchegordijn-multicolor-s7371b005-917.html

    Ik heb je pagina op Facebook geliked, volg je blog met Bloglovin en ik volg je op Twitter. Ik wilde ook nog eventjes zeggen dat je blog een pure boost bommetjesvol inspiratie voor mij is en dat je me - in de breedste zin van het woord - inspireert met je posts. Je kennis, kunde en wijsheid worden gewaardeerd. Dankjewel daarvoor, Jolien!

    Liefs,
    Ragna

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een toffe winactie! Ik wist helemaal niet dat Zalando ook interieurspullen had.. Nu ik op kamers ga komt dit heeel goed uit!
    Zoals je weet ben ik een sucker voor design en in het winkeltje waar ik nu sinds kort werk verkopen ze dit super leuke bestek ook. Ik heb nog geen bestek in mijn uitzet dus ik zou graag deze set willen!
    http://www.zalando.nl/present-time-pack-of-16-bestek-multicolor-pt272d009-917.html
    (ohja, en volgen enzo deed ik natuurlijk allemaal al!)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. ooh nice nice!
    ik heb alles gedaan!

    ik zou graag wat leuke kussens uitkiezen. Ik ben mijn kamer aan het herinrichten en wil van mijn bed het statement piece maken. Lees: véél kussens en een opvallend dekbed (die heb ik al ;) ik zou sowieso deze kiezen: http://www.zalando.nl/pad-magnolia-kussenhoezen-roze-2pa71a008-301.html en nog een paar andere goedkopere (:

    Fingers crossed <3

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een leuke give away! Ik volg je al :-) Dus dat was geen punt.

    Mijn oog is gevallen op deze kussenhoes van Eagle Productions: http://www.zalando.nl/eagle-products-firenze-kussenhoezen-multicolor-ea471a005-202.html

    Ik ben namelijk van mening dat accessoires het huis ''eigen'' maken en als er iets is dat ik wel kan blijven kopen (gewoon, omdat dat mijn weak point is), zijn het kussenhoezen. Het staat zo leuk en gezellig, je kunt gemakkelijk afwisselen... ideaal dus!

    Deze kussenhoes doet trouwens me erg denken aan Missoni en het welbekende zig-zag printje. Helaas zijn die kussenhoezen echt veel te duur voor me, dus dit is een prima alternatief. Als ik zou winnen, zou ik deze hoes dan ook bestellen (twee stuks maarliefst, en eerlijk is eerlijk: zo'n een shoptegoed van 70 euro helpt dan zeker!). Dan is het alleen nog een kwestie van kiezen... welke kleur neem ik?! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. ^^ Eagle products. Haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik volg je op bloglovin' en facebook (naam: Kiki van der Waals). Als ik de give-away zou winnen zou ik denk ik deze blikken kopen:
    http://www.zalando.nl/clayre-eef-pack-of-3-dozen-en-manden-turquoise-cl572a001-505.html
    Omdat ze nu heel leuk op mijn kamer zouden staan (ik woon nog bij mijn ouders) en ik van bloemen houd! En ik ben al een beetje aan het nadenken over hoe ik mijn kamer ga inrichten als ik het huis uit ga. Dat zou een witte muur (misschien een muur in een pasteltint) met licht houte meubels en veel kleurrijke woon-accessoires :)
    Mijn e-mail is : kiki-1995@hotmail.com
    En ik wou nog even zeggen dat ik je blog echt super leuk vind!
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Molesking boekjes zijn inderdaad heerlijk, lekker kleurtje heb je gekozen!
    Als ik iets zou mogen kiezen uit de home-collectie van Zalando, zan zou ik gaan voor het volgende dekbedovertrekset:

    http://www.zalando.nl/esprit-home-red-collection-multicolor-e1871c00b-917.html

    "Live, Laugh, Love" - Deze 3 woorden samen vormen mijn levensmotto!
    De positiviteit straalt van de hoes af, zie daar maar is met een pesthumeur onder vandaan te komen.

    Jou volgen via Bloglovin doe ik al ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top