maandag 9 juli 2012

Week 27 - Last week: working...

De laatste werkweek. Het eerste weekend van de vakantie. Als je naar de foto's in dit weekoverzicht kijkt lijk ik of een alcoholist, of een non-stop eter. Maar dat valt mee hoor, geloof me ;)

Omdat het de laatste werkweek was, waren mijn collega's en ik (ondanks dat er nog een recordaantal telefoontjes moesten worden gepleegd) al een beetje in de vakantiestemming. Een etentje, een laatste vrijdagmiddag borrel met cadeautjes van ouders, met z'n allen eten bij Mochi in Den Haag, we werden goed verwend!

En hoe gaaf is mijn nieuwe armband, ik ben er echt helemaal verliefd op!

Deze week staat in het teken van mijn reis, die zaterdag begint..! Backpack opzoeken, deet, paracetamol en andere eerste levensbehoeften (echt, ik kan NIET zonder deet op vakantie) kopen. Lijstjes afwerken en last minute verzinnen dat je toch nog een inenting nodig hebt.

Dit alles doe ik lekker bij mijn ouders. Ik bivakkeer voor het eerst in tijden gewoon weer eens door de week bij paps en mams. HEERLIJK! En zaterdag... zaterdag zie ik mijn vriend weer en stappen we samen op het vliegtuig richting paradise..!!!

Zin!!

Oh ja, en dames, wat een donders lieve reacties op mijn vorige post. Echt, wat lief en fijn om te lezen! Dank, dank, dank!!!22 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke foto's! En wat lekker dat je bij je ouders bent om je voor te bereiden op je grote reis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan de foto's te zien heb je een heerlijke week gehad. Het gevoel dat je hebt de laatste werkweek doet mij altijd goed. Je WEET dat het bijna vakantie is en dat maakt dat je de laatste week toch nog doorkomt;) Wat een fijne foto's weer van al het eten, jumm! Heel veel succes met het inpakken van je backpak en alle stress die er wellicht de laatste week voor de vakantie nog een beetje ontstaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ps: Hele mooie armband inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik dacht echt: wauw, wat een chill werk! ;) Alleen maar lekker eten en drinken. Maaaar, nogmaals, geniet van je vrije tijd, voorpret, inpakplezier en je vakantie! Woeehoee! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, lekker veel eten. Daar hou ik van haha! En ik weet niet of ik het al eerder had gezegd, maar je maakt echt prachtige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke foto's heb je weer gemaakt! Geniet lekker van de daagjes bij je ouders meis x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn god, waarom bekijk ik deze post in de ochten!? Krijg er trek van, wat ziet dat er allemaal lekker uit zeg! Japans eten is echt without a doubt mijn favoriet!
  Wat zit er trouwens in die gefrituurde gepaneerde rolletjes? Boontjes?
  De voorpret van de voorbereiding hoort allemaal bij de vakantie, dus (naast een beetje stressvol soms) ook erg leuk, geniet van je vrije dagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha ik heb echt heel lang zitten kijken naar die tweede foto, wat dat nou precies was? maar asperges dus? klinkt heeel lekker!
  je armband is ook idd heel tof (al ben ik zelf meer van gouden sieraden maar ik geloof dat dat bij deze armband niet zo mooi was geweest).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oef, ik krijg trek van je foto's haha! Je armband is echt prachtig wauw. :D Veel plezier alvast hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welke deet gebruik je? & wat een heerlijke foto's allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijn vooruitzicht, je reis! Succes met de voorbereidingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Damn, dat eten! Heerlijk! Ik krijg er spontaan honger van! En geweldig dat je als zo snel op vakantie gaat! Heerlijk lijkt me dat! Ik ben echt benieuwd naar je avonturen! Ik moet helaas nog aantal weken wachten! I can't wait...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En van die laatste week heb je wel genoten hihi!
  * honger *

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Succes met inpakken haha!
  Altijd zo lastig.. Vind ik dan, ben altijd bang dat ik iets vergeet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, wat een mooie foto's weer! Dat eten & drinken ziet er allemaal delicious uit. Succes met inpakken (en nee NOOIT de deet vergeten inderdaad haha!) en veel plezier met je pre-holiday fun! en geniet van je tijd bij je ouders, vind ik altijd heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. eten ziet er heerlijk uit! En nu heerlijk genieten van je vakantie

  Travel in Style

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijk eten allemaal! Succes met de voorbereidingen van de mooie reis:)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wat een heerlijke foto s Armband is ook erg mooi!
  Sesation was inderdaad top!
  Bedankt voor je leuke reactie!X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lekker! En die armband is gorgeous!
  Heel veel plezier alvast op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. OH MEN! Die gefrituurde asperges rolletjes zien er goddelijk uit! Je nieuwe armband trouwens ook! Succes met alle voorbereidingen :)

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top