zondag 8 juli 2012

Travel Update Part 2
Vakantieeeeee! Ik heb vakantie! 6 weken lang... oh boy wat heerlijk! Volgende week rond deze tijd zit ik ergens op een Mexicaans strand met een Mojito in mijn hand... zie je het voor je? Ik wel ;)

Wilde jullie even een korte update geven.

Zaterdag vliegen we heeeel vroeg vanaf Amsterdam naar Cancun, waar we direct een bus pakken naar Playa del Carmen. Dan blijven we daar twee dagen om vervolgens door te reizen naar Tulum. Na vier dagen Tulum gaan we naar Merida, vervolgens naar Valladolid en dan terug naar Playa del Carmen. Tot slot vliegen we van Cancun naar Miami en van Miami naar Aruba, waar we ook nog 8 dagen zullen verblijven. Dan ben ik een week in Nederland en reis ik (als het doorgaat) met vriendinnen voor een week naar Ibiza. Volgens mij heb ik nog nooit in zo'n korte tijd, zoveel landen bezocht.

Ik heb er ontzettend veel zin en vind dat ik een onwijze geluksvogel ben. Ik moet mezelf elke dag even in mijn arm knijpen: ga ik dit echt allemaal doen de komende weken!?

En lieve meiden, voordat ik hier weer mailtjes over krijg, ik heb het hele jaar ontzettend hard gewerkt om deze reis te kunnen betalen. Nee, ik leef niet op de zak van mijn ouders en nee ik leen ook geen geld. Ik geef gewoon graag al het geld dat ik verdien uit aan reizen. Ik weet dat ik mezelf niet hoef te verdedigen, maar ik heb de laatste weken een paar onaardige berichtjes gehad en ik vind dat gewoon zo jammer. Al eerder heb ik gezegd: een blog laat vooral de leuke kanten van iemands leven zien. En ik moet hard mijn best doen om die leuke dingen voor elkaar te krijgen.

Ik hoop echt heel erg dat mijn reisverslagen en traveltips jullie blijven inspireren en dat jullie in de toekomst ook mooie trips kunnen maken!

Don't dream your life, live your dreams!!
42 opmerkingen:

 1. Wow! Wat super gaaf dat je zoveel landen gaat bezoeken! Echt super veel plezier!
  Ik vind het raar en vervelend voor je dat je onaardige mailtjes hebt gehad, snap zulke mensen niet hoor. Moet je maar gewoon laten gaan!
  Liefs, Hillery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke reis zeg! Geniet er met volle teugen van. Je hebt er hard voor gewerkt en verdient het 100%! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar je verslagen! Jammer van die berichtjes. Ik denk dat veel mensen zich ook vergissen over hoeveel iets daadwerkelijk kost.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolien,

  Ik heb door je Inglot artikel met Mascha je blog ontdekt en heb inmiddels ontzettend veel artikelen teruggelezen.
  Een blog volgen van iemand met dezelfde passies (reizen, interieur en koken) is natuurlijk super leuk.
  Jammer dat je soms negatieve reacties krijgt.
  Ik denk dat sommige mensen inderdaad niet begrijpen dat anderen er hard voor werken en -zoals in mijn geval- er ook een hoop dingen voor moeten laten.
  Heb in mijn tussenjaar veel gewerkt en dus veel kunnen reizen maar nu ik studeer en minder werk, zal ik toch echt beter op mijn geld moeten passen.
  Ik kan mijn geld maar 1 keer uitgeven ;).
  Je hebt een leuke blog; mooie foto's, inspirerende reisverhalen en wat mij betreft is er niks mis mee als je hier wat geld mee bijverdient.
  Je stopt er toch zat tijd in?

  Ik denk dat de negatieve reacties vaak voortkomen uit jaloezie. Is naar mijn mening nergens voor nodig want als je écht wilt, kan iedereen op reis. Je moet er alleen wel voor willen sparen (en sommige andere leuke dingen voor laten).

  Heel veel plezier in Mexico, Aruba en Ibiza (poe, wat een lijst!) en ik kijk uit naar alle reisverslagen en de mooie fotos.

  Dorith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief bericht! Heel erg bedankt! Hopelijk blijf je mijn blog met veel plezier bezoeken! Thanks!

   Verwijderen
 5. Negeer die reacties! Je werkt er inderdaad hard voor, en al deed je dat niet, het is jouw leven en je waardeert het blijkbaar enorm dat je kan doen wat je doet.

  Geniet ervan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. PS

  Ik heb net een ticket naar Thailand geboekt voor drie weken. Mensen vragen aan mij ook hoe ik dat toch doe... Maar ik werk full time en een ticket Bangkok is 500 euro retourtje. Het leven daar is cheap... Dus soms kunnen mensen eerst ook gewoon eens nadenken.

  Prioriteiten, dat is de sleutel he?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aaah wat goed van je en gaaf! En inderdaad, ik ga niet op safari in Zuid-Afrika of op rondreis in Argentinie ofzo, terwijl ik dat dolgraag zou willen. Juist landen als Thailand, Vietnam etc zijn goedkoper dan het leven in NL en dus heel geschikt om met een goedkoop ticket naartoe te reizen! Thanks voor je reacties en veel plezier in Thailand!!

   Verwijderen
 7. Inderdaad: je hoeft jezelf écht niet te verantwoorden hoor! Je hebt al die heerlijke reizen verdiend! Dit is toch geweldig, of niet dan? :D
  En wij kunnen gewoon een beetje meegenieten met jou, want ik neem aan dat er foto's komen toch? :D Hihi!
  Heel veel plezier meid <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al die prachtige landen die je gaat bezoeken, wow! Allereerst denk ik: 6 wkn vakantie!? Heerlijk, geniet er van! Ik moet het helaas met 3 wkn per jaar doen (moet toch verboden worden zo weinig!?), dus mijn tactiek: overwerken om die uren weer te kunnen gebruiken als snipperuren.
  Zowel Mexico als Miami staan echt nog hoog op m'n lijstje! Zoals eerder gezegd ben ik ook benieuwd naar je Aruba avonturen, want ik heb zelf Curacao gezien en ben wel benieuwd naar eventuele verschillen.
  En negatieve reacties zullen er altijd zijn, gelukkig ontvang je veel meer leuke reacties en die moet je zwaarder laten wegen. Er zullen altijd mensen zijn die iets niet leuk/goed aan je vinden, no matter what u do. Je mag trots zijn Jolien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haters gonna hate, doe je niks aan. de een geeft geld uit aan make-up, fashion of andere hobbies. en sommige snappen niet dat het ook allemaal budget kan.

  geniet en kom terug met mooie verhalen en foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, het klinkt echt fantastisch! Ik ben jaloers! En natuurlijk heb je er hard voor gewerkt, niets komt zomaar aanwaaien. Vervelend dat je zulke reacties krijgt, doe je niets aan. En al zouden je vakanties door sinterklaas betaald worden, wie gaat het iets aan? Ik vind je blog superleuk, ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk! Ik kan niet wachten tot al je mooie foto's en posts weer voorbij komen. Een vakantie zit er helaas voor mij even niet in, dus vind ik het heerlijk om mede door jouw blog toch een beetje mee te kunnen genieten. Enjoy elke minuut van je vakantie! Je hebt het verdiend! Enne.. laat je niet op je kop zitten door een paar rotte appels. Je blog inspireert een heleboel mensen en of jij nou heel veel geld of heel weinig geld uitgeeft aan een vakantie lijkt mij er niet toe te doen. Snap eigenlijk niet dat mensen daar überhaupt nare berichtjes over sturen, want het lijkt me niet dat ze het ook maar iets aan gaat. Dus geniet van je mooie blog en de leuke berichtjes die je krijgt en geniet nog meer van je vakantie! Bon voyage en veel plezier! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wauw, dat klinkt zo geweldig allemaal! En je hoeft je echt niet te verontschuldigen. Reizen is je passie, dat is duidelijk te merken aan je blog. En ik geloof echt dat je er hard voor hebt gewerkt, dus je hebt het meer dan verdiend! Geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh die foto's! En wat heerlijk dat je over een week heerlijk met je kont in het strand kunt zitten! Geniet ervan... en jaaaaa ik zie je reisverslag graag tegemoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Go and live your dreams!! (om met een deel van jouw woorden te beginnen) Geniet van de dingen die je kunt doen en ik ga zeker met veel plezier je verslagjes lezen. Een bron van inspiratie die ik hopelijk snel kan gebruiken voor een vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geniet ervan! Je hebt het verdiend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt als een supergave reis, geniet ervan! En niets aantrekken van de negatieve reacties, je blog is super. Ik snap zulk soort jaloerse berichtjes echt niet, als je fulltime werkt en geen bijzondere uitgaven hebt aan bijvoorbeeld medische zorg kun je, zelfs als je het minimumloon verdient, volgens mij prima iedere maand 50 euro opsparen zodat je in de zomer een ticket naar Bangkok kunt kopen. Ik geef ook al mijn geld uit aan reizen, en in plaats daarvan doe ik boodschappen bij goedkope supermarkten of op de markt, ga ik niet of nauwelijks uit, koop ik nauwelijks kleding, koop ik geen make-up, leen ik dvd's van vrienden en haal ik boeken en tijdschriften bij de bieb in plaats van ze te kopen, heb ik een oude mobiel met goedkoop sim only abonnement en doe ik alles onder de tien kilometer op de fiets in plaats van de bus te pakken. Het is maar waar je in je leven de nadruk op wilt leggen, en voor mij is dat nu eenmaal de wereld ontdekken samen met de mensen van wie ik het meest hou.

  Ga je bloggen vanuit Mexico en Aruba? Ik ben erg benieuwd naar je reistips voor die landen/regio's!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, echt heel erg gaaf dat zo'n grote reis gaat maken! Ik vind het super leuk om je blog te lezen en ik hoop dat je er gewoon mee door gaat! Iedereen heeft het recht zelf te bepalen waar zij haar geld aan uit geeft dus gewoon lekker doen wat je zelf wilt! Heel erg veel plezier en ik hoop een paar updates te kunnen lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohh wat heerlijk dat je zoveel mag gaan reizen deze zomer, ik hoop dat je er ontzettend van kunt genieten. Het lijken me echt 3 top- bestemmingen! Vervelend van die onaardige berichtjes, ik hoop dat je vooral door blijft schrijven en inspireren, want ik vind je blog één van de leukste!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. I LOVE IT
  die zeefoto!!!
  xoxo
  www.lesismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Helaas zitten er altijd jaloerse mensen tussen die dat soort opmerkingen maken. Ik zou zeggen, ga vooral door met bloggen! Je schrijft super goed, je hebt talent. En reizen is gewoon heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind het heerlijk om je reisverhalen te lezen. En wat staat er een prachtige reis op je te wachten! Ibiza zou ik ook nog wel een keertje heen willen. Geniet ervan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aaah ziet er supermooi uit! Ben benieuwd naar wat komen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, ik ben jaloers, wat een geweldige reizen heb je op de planning staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Laat die negatieve reacties lekker van je afglijden, het is allemaal jaloezie omdat zij de motivatie en discipline missen om iets van hun leven te maken zoals jij doet :) Je reisplannen klinken schitterend, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Sinds twee maanden heb ik je blog ontdekt en vind het super! Hartstikke leuk om jouw verhalen te lezen over alles wat je mee maakt! Keep up the good work en geniet van een heerlijke vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hey Jolien, leuk om je travel update te lezen! Ik ben erg benieuwd naar al je verhalen! Enne niks aantrekken van zeurende mensen. Ik heb als student veel reizen gemaakt zonder financiele ondersteuning van mijn ouders of dergelijke. En als je een beetje kan sparen, is het prima te doen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die quote klopt zo erg, daarom geef ik je ook groot gelijk dat je extra vaak op vakantie wilt. Het is je gegund hoor, geniet ervan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ben echt benieuwd naar je foto's!

  Onbegrijpelijk dat je daar mails over krijgt?! Je werkt en verdient dus geld en wat jij daar mee wilt doen moet je helemaal zelf weten! Je hoeft je inderdaad niet te verdedigen. Ookal sloot je 6 leningen af om te doen wat je wilt, dat zou niet verstandig zijn, maar nog altijd jouw eigen keuze. Ik gun het je in ieder geval van harte. Geniet ervan.
  De mensen die de moeite nemen om dergelijke mails te sturen zijn echt niet wijs. En jaloers.  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oooeh!! Zoveel landen in zo'n korte tijd inderdaad! Ik zou mezelf ook moeten knijpen op dat moment denk ik. Je gaat wel fantastische landen bezoeken, ben ook erg benieuwd naar de reisverslagen die online gaan komen! Jammer dat je negatieve reacties ontvangt.. begrijp eigenlijk niet waarom. Veel en hard werken mag ieder op zijn eigen manier belonen! Groot gelijk dat je veel van de wereld wil zien, we zijn hier maar 1x! Ik wens je in ieder geval heel veel plezier en zie de posts graag tegemoet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een super leuke reisplannen! Ik wens je heel veel plezier maar dat zal vast lukken. En ik hoop op veelf foto's en verslagen zodat ik ook ff mee kan genieten ;)
  Jammer van die onaardige berichtjes.. helaas zijn veel mensen jaloers en snappen ze niet hoe 't leven in elkaar zit en gaan ze jou er mee lastig vallen. Logisch dat je je er dan wat vervelend onder voelt maar echt, trek je er alsjeblieft niets van aan en wat mij betreft hoef je je er ook niet voor te verantwoorden. Ik denk dat 99% van je lezers het je ook oprecht gunt en als er dan een paar van die vervelende personen tussen zitten is dat hun probleem! Ga zo door met je blog (en je leven!) en ik vind het leuk om ook een beetje mee te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een mooie foto's! Ben jij dat onder water? haha zo cool!
  En tja verder weet je al lang wat ik er van vind. Tuurlijk ben ik jaloers haha maar wel gezonde jaloezie (hallooo wie wil er niet met d'r vriend door mexico reizen en daarna op een paradijselijk strand liggen??) maar ik gun het je van harte en hopelijk motiveert mij dit om ook Heel Erg Veel te werken (en te sparen) zodat ik volgend jaar ook op een of ander mooi strand lig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je lieve berichtje Marlous (en ook alle andere lieve berichten meiden!!) en ja, dat onderwatermonster ben ik ;)

   Verwijderen
 32. Oh wat een heerlijke trip heb je nog voor de boeg! En wat flauw dat sommige mensen je dit blijkbaar niet gunnen. Heel veel plezier!

  xx Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Zo treurig dat er mensen zijn die gewoon echt de moeite nemen om vervelende berichtjes te sturen. Heb er ook weleens last van. Bluh. :(
  Maar meid, geniet van deze prachtige weken die eraan gaan komen. Geniet! En laat ons lekker meegenieten (als je weer terug bent?). Mensen zijn jaloers en dat is lekker hun eigen probleem.

  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh wauw, wat een geluksvogel ben jij! Ik hoop dat ik dit ook nog eens ga doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik kijk naar je updates van je vakantie .. Enne, die negatieve berichten moet je lekker laten geld. Ook al betaalde je ouders alles of ook al leende je geld om te reizen. Who cares? Het is jouw leven! Veel plezier met de laatste voorbereiden en goede reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw, wat gaaaaf! Je gaat toch wel veel foto's en verslagen maken he? ;) Jammer dat je een paar vervelende berichten hebt gehad. Jammer genoeg snapt niet iedereen dat een blog alleen de leuke kanten laat zien en dat je ernaast nog gewoon werkt.

  Heel veel plezier in ieder geval!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. ehhhh..FOK THEM, en zijn dat die je zulke berichten sturen, want dan zal ik ze wel ff OPZOEKEN!!

  en ps. ik ben ook naar mexico geweest, ook playa del carmen, tulum, ik kan alleen maar zeggen: ben jaloers op je, maar je verdiend het. ENJOY girly, en fok die haters

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw, wat een gave reis ga je maken!! Heel veel plezier en geniet van iedere seconde! Dat heb je verdiend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat erg van die nare berichtjes, waar bemoeien die mensen zich mee?
  Geniet ervan meid, je hebt het verdient!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top