maandag 28 mei 2012

Week 21 - Summer Time

Week 21 was de week waarin ik 25 werd. En zoals jullie misschien al wel hebben gelezen vind ik dat bestwel oud. Maar goed, laat ik daar niet langer bij stil staan.

In week 21 vierde ik mijn verjaardag met vrienden. Genoot ik van de zon en zat veel op mijn balkonnetje. Kon ik eindelijk weer schoenen aan met een open teentje en werd ik overladen met lieve felicitaties en leuke cadeaus. Ook door jullie lieve lezers, super leuk, dank daarvoor!

Ik ging naar Open Air in Amsterdam (was leeeeuk!). Ook werd ik last minute meegevraagd op persreis naar La Coruna, Spanje, maar moest ik met HEEL veel pijn in mijn hart nee verkopen vanwege mijn verjaardagsparty (hoe kan je dat nou organiseren, je vrienden laten opdraven en vervolgens zelf niet komen) en een drukke dag op mijn werk.

Nu lekker met mijn laptopje op het balkon blogjes schrijven voor de rest van de week. Er komt onder andere (op veler verzoek) een post met tips over Thailand. Ook zullen jullie een post over kookboeken voorbij zien komen en misschien laat ik nog wel een kleine sfeerimpressie van Open Air Festival zien. Enjoy your week, en blijf vooral langskomen op yourlifestyleguide.nl ! En volgen jullie me al op bloglovin? ;)


Hebben jullie een fijne week gehad?

Translation: Last week I celebrated my 25th birthday (I'm becoming an old lady;) ) and enjoyed the sun BIG TIME. Thanks for all the sweet birthday wishes, I really appreciate that! I also got invited for a press trip to Spain, but unfortunately I couldn't go :( Yesterday I went to the festival Open Air in Amsterdam and today I'm in relaxing mode. Enjoying the sun and writing new blogposts. See you seen sweeties!

25 opmerkingen:

 1. wat een heerlijke week ja! Ik ben jaloers, mijn verjaardag gaat volgens mij letterlijk in het water vallen.. (14 graden en regen!!) :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een heerlijke week, zo jammer dat het vanaf morgen alweer wat minder wordt.. En ik begrijp het heel goed van je leeftijd, ik wordt straks 22 en voel me al oud haha! Maar, ze zeggen toch altijd: je bent zo oud, als je je voelt? ;) Ik kijk uit naar je nieuwe posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke week! Wel heel jammer van die persreis, maar een verjaardag met vrienden is ook erg gezellig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig weekje! En ik vind je schoenen erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heerlijk weekje! Mooie foto's ook weer! :) Fijne nieuwe week gewenst, ik ben benieuwd naar je post over de kookboeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's weer! En ik kijk uit naar je blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig weekje :) Jammer van die persreis.. maar ag.. vrienden zijn denk wel wat belangrijker. ;) Leuk armbandje ook :) ! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah jammer van de persreis! Maar als je zo lekker dor blijft gaan met bloggen komt er vast nog iets leuks op je pad! Lees je blogjes altijd erg graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto`s! Ben jaloers wil ook zo graag sieraden van Follow your bliss!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke week! Ik heb dat geurtje ook, haha heerlijk is die. Dat van die persreis is echt jammer, maar je verjaardag met vrienden kun je niet missen! En je word vast nog wel beloond ooit met een ander (misschien zelfs veel leukere) persreis! ;) liefs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een leuke week! En wat een schattig armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! Dat armbandje op de laatste foto is leuk zeg! Liefs, Hillery

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke & mooie foto's allemaal! En wat leuk dat je naar Open Air bent gegaan, ik kon dit jaar helaas niet gaan, maar vond het vorig jaar erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige foto's weer! Nog gefeliciteerd, en jammer van je reisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat cool dat je bent uitgenodigd voor die persreis! Jammer dat je niet kon maar er komen er vast nog meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Op je balkonnetje bloggen! Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. klinkt al een fijne week meid!!
  Jammer dat je niet naar Spanje kon, maar een verjaardsagfeest is ook erg leuk toch?!

  Groetjes
  Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een lekker weekje! En Coco mademoiselle is zo'n lekker geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De foto's geven aan dat het een heerlijke week geweest moet zijn meid! Wat ontzettend jammer van dat persreisje.. maar een feestje met vrienden is ook fijn! Ik volg je al op bloglovin, zou je me terug willen volgen:)?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie foto's! En wat zonde van dat persreisje zeg:-(! Hopelijk wordt je snel weer voor wat leuks uitgenodigd!! :-)!
  Ps. Amsterdam Open Air ziet er ook super tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Whaaa! Zie k nou dat je mijn blog checkt in die foto! Zo cool! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wel heel lief dat je die persreis hebt laten lopen voor je vrienden! Een verjaardagsfeestje zonder jarige is ook niets natuurlijk. Dat is zoals een vis zonder water, ofzoiets. ja. hm.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top