zaterdag 11 februari 2012

Give Away! Travel like a local met Wimdu





Jaja, een opschep momentje. Het gaat goed met mijn blog. Het aantal bezoekers blijft elke week stijgen en dat blijft ook in advertentieland niet onopgemerkt. Steeds vaker krijg ik mailtjes van bedrijven die me benaderen voor give-aways. Maar op een afschuwelijk lelijk naambordje voor op je voordeur, of op een paar gebreide sokken die je oma nog mooier maakt (serieus, die mailtjes krijg ik dus echt!) zit noch jij, noch ik te wachten. 

Daarom alleen leuke give-aways op Yourlifestyleguide.nl, met dingen die ik zelf ook wel zou willen winnen. En laat dit nou net zo'n give-away zijn (die ik, laten we eerlijk zijn, heb geregeld via Nathalie van booksandfood.com). Een tijdje geleden wees een vriend mij al op deze site. Reisgek als ik ben, was ik direct enthousiast. 

Wat is Wimdu? Wimdu is een overzichtelijke site waar je snel de leukste accommodaties overal ter wereld kunt boeken. Anders dan booking.com of andere reiswebsites, omdat Wimdu particuliere kamers, appartementen en kleine B&B's aanbiedt. Sleep like a local dus. Hoe leuk is dat?

Nog leuker is dat ik TWEE lezers gelukkig mag maken met een voucher ter waarde van 50,- En ookal heb je daar niet een volledig weekendje weg voor, het begin is er toch? 

Wat moet je doen?

1) Like de nieuwe Facebook pagina van yourlifestyleguide.nl hier 
2)Klik hier om naar Wimdu te gaan. Zoek een gave bestemming uit en laat vervolgens onder deze post en/of bij de facebook post een berichtje achter waar je in schrijft waar jij naartoe zou gaan mocht je winnen.

Via een kansgenerator worden op 22 februari twee winnaars getrokken. Volgers via bloglovin en google-connect maken 2x zoveel kans. Je naam zal dan twee keer in de poel worden opgenomen! 
Natuurlijk zijn de winnaars niet verplicht hun voucher aan die specifieke bestemming te besteden. Als je uiteindelijk ergens anders naartoe wil is het ook geen probleem!

Good luck!





NOTE: en de winnaars zijn (via kansgenerator getrokken)....... Danielle en Louise! Gefeliciteerd! Jullie ontvangen binnenkort een mailtje!

18 opmerkingen:

  1. Wat een leuke site! Ik zou gewoon heel graag eens naar Parijs gaan. Ik heb er nu al zoveel over gehoord en zou het graag eens met mijn eigen ogen zien. Als je in een appartementje zit, dan is het volgens mij niet zo moeilijk om je zoals een echte parisienne te voelen

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ontzettend gaaf! Ik heb de Facebook-pagina meteen geliked :D Helaas heb ik geen Google Connect of Bloglovin'.
    Ik zou heel graag naar Rome willen! Ik ben er al een keer geweest, maar vond het zo'n geweldige stad en zou heel graag samen met mijn vriend terug gaan. (: En het lijkt me dan ook wel eens leuk om het als local te doen en niet in zo'n standaard hotel te gaan zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoezo opscheppen? Is iets om trots op te zijn, gefeliciteerd!
    En zulke leuke give-aways smelt toch iedereen voor, facebook is geliked en volg je via bloglovin' en GFC
    Ik zou graag een weekendje naar Florance willen.
    Mijn vader heeft me helemaal gek gemaakt van de stad en zou hem dus ook graag mee willen nemen omdat hij een moeilijke tijd achter de rug heeft.
    Kan niet wachten tot 22 feb, ;)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi! Ik heb pas net je blog ontdekt, maar ben er nu al weg van. Van de mooie reizen vooral. Toen ik deze winactie zag kon ik die dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Waar ik heen wil, eigenlijk overal, en het liefst zo snel mogelijk. Maar als ik nu moest kiezen waar ik een weekendje heen zou willen gaan? Parijs. De stad van de liefde, waar ik nog nooit geweest ben (schande). Dat ik nog nooit vanaf de Eifeltoren naar het mooie uitzicht gestaard heb. Dat ik nog nooit de vintage shops heb mogen ontdekken. Ik wil rondstruinen in 't 9e arrondissement, maar ook 't 13e. ik wil het zien, van top tot teen, met mijn eigen ogen zien wat de stad te bieden heeft, en dat in 1weekend proppen, zodat ik voldaan naar huis kan gaan. En uit kan kijken naar een volgende reis.

    Ik weet niet of het uitmaakt dat ik geen blogspot of iets dergelijks heb? O, en natuurlijk heb ik ook je Facebookpagina geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke give away!

    Ik kies dan voor Stockholm, omdat ik nog nooit in Zweden ben geweest en winkelen mij daar echt hemels lijkt. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf idee,
    goed om te horen dat het zo goed gaat met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldige winactie! Ik zou naar Berlijn gaan! Ik ben er al 1 keer geweest en vond het zo'n gave en creatieve stad, dus zeker voor herhaling vatbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou dan ben ik dan hoor;) Heb je even? Hier mn lijstje:P:

    1. Mumbai (haha, daar zit ik as zaterdag)
    2. New York: lijkt me een suuuuper gave stad!
    3. Lissabon: na jouw goeie verhalen ben ik nog benieuwder geworden!
    4. Madrid: heeft mn zusje een half jaar gezeten, maar heb haar toen niet op kunnen zoeken, dus zou daar met haar nog heel graag een keer heen willen!
    5. Buenos Aires: volgens oa Judith fantastisch!

    Zo, dat wassem even wat betreft de steden, maar zag al dat er in mumbai niet zoveel is;)
    Fijn weekend nog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Danielle Schluter12 februari 2012 om 12:11

    Wat een geweldige blog Jolien, en helemaal leuk voor jou dat ´ie zo goed loopt! Dat is dan geen opscheppen, maar lekker trots op zijn!
    Op mijn lijstje voor dit jaar: Londen met 2 vriendinnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Londen! Omdat deze stad geweldig is, ik daar een halfjaar heb gewoond en het altijd weer als thuis komen voelt. Daarnaast vind ik het wel eens tijd worden londen te laten zien aan een heel speciaal iemand :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou graag naar Londen willen! Aangezien ik en mijn vriend door Engeland gaan touren lijkt het me wel super vet als ik ook een mooie kamer kan boeken via Wimdu.

    Super leuke actie! Ik heb geliked op Facebook en gefollowed via bloglovin' & google friend connect.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heerlijk dat je kan zeggen dat het zo goed gaat met je blog! :) Heel veel succes nog en zet zo door! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Jolien,

    Wat een leuke site die Wimdu!! Echt een ontdekking!
    Ik ga binnenkort naar Parijs met mijn vriend en heb al meer dan 10 romantische optrekjes gezien via Wimdu. Ik ga het zeker uitproberen!
    XX Louise Creuset

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha hoe toevallig!

    Ik zat gister te surfen opzoek naar een leuk verblijf in Parijs of Berlijn om een paar dagen naar toe te gaan met mijn vriendje, omdat we dit jaar alweer 5 jaar(!) samen zijn... kwam ik dus terecht bij Wimdu en werd verliefd op de leuke verblijven, lekker knus, gezellig maar toch netjes en modern. En tegen een heel leuk prijsje! Dus ik kan niet anders dan meedoen aan deze giveaway, zo leuk!

    Hopelijk mag het zo zijn....


    Love,



    Pleunie
    (Refineness)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oehh ik heb een heel leuk appartement gezien in het hippe Kopenhagen ;) daar wil ik graag heen! En anders heb ik ook nog aantrekkelijke opties in Brooklyn, Stockholm, Parijs.. die bon is wel aan mij besteed!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. aaah gelukkig voel ik me net op tijd beter om deze super toffe winactie te zien, ik was al bang dat ik de deadline zou missen..
    Ik had al ooit bij iemand anders meegedaan met deze winactie maar helaas niet gewonnen, dus hopelijk nu meer kans.
    Ik wilde heel graag naar Riga met mijn vriend, maar omdat daar helaas nog geen wimduappartementjes zijn kies ik toch voor mijn allerlievelingsstad: New York! Kan ik eindelijk jouw dollar uitgeven haha.
    Nouja ik volg je of course via BL+GFC en liken deed ik je sowieso al met beide fbs!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top