vrijdag 18 februari 2011

The American Dream Part 1: Seattle


Mijn liefde voor interieur en mooie huizen is ondertussen wel duidelijk denk ik. Naast deze liefde heb ik ook een soort gekke passie voor Amerika ontwikkeld. 

Vroeger wilde ik graag een highschool jaar in Amerika gaan doen. De boekjes waren al in huis, de informatiedagen werden bezocht, maar helaas bracht mijn heimwee me na mijn eindexamen VWO niet verder dan Groningen (wat overigens ook geen succes was). Nu die heimwee al lang in geen velden of wegen meer te bekennen is en ik graag de hele wereld over reis, zie ik mezelf wel een paar jaar in Amerika wonen

Stiekem hoop ik dat ik er op de een of andere manier een mega mooie baan aangeboden krijg of dat vriendlief misschien wel voor een paar jaartjes wordt uitgezonden naar een Amerikaans bedrijf. Voor dan, dit huis graag. Met een inloopkast. Oh ja, en een auto. Dank u!

15 opmerkingen:

 1. Aaaw, that's so beautiful!!!
  I love it!! ♥
  xx

  Henar
  ...OH MY VOGUE!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige interieur/foto's, super! Ik zou ook wel in Amerika willen wonen, dat is ook al een droom sinds ik jong ben.. ;) Wat jammer dat die jaar highschool niet is door gegaan, ik wou dat in eerste instantie ook maar ik was al te laat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! En ik heb al jaren precies dezelfde droom als jij hebt. Zou er ook wel voor een paar jaar willen wonen. Lijkt me geweldig!
  p.s hele gave blog. Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awh dank je wel voor het compliment. heel lief!
  ik volgde je al maar nu official!:)
  keep up the good work, je hebt echt met vooorsprong de leukste
  lifestyle blog!
  heel inspirerend.
  -x-
  sophie

  http://blondfreckledgirl.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel mooi!

  www.fashiablee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben echt verliefd op die foto's! En ik hou van Amerika... Ben er vaak geweest en het is echt het land van de mogelijkheden. Love de bergen van Colorado, Key West, New Orleans en Death Valley...X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een heerlijke post weer! ik wil meer hiervan zien! vooral dat bad vind ik erg bijzonder, dat het buiten lijkt door te lopen, eigenlijk heeft ieder stukje van het huis wel bijzondere dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige plaatsen! Ik wil echt mijn eigen huisje zodat ik helemaal gek kan gaan met het interieur en de deco:) heel leuke blog trouwens!
  Ps:
  We hosten een giveaway op onze blog!:)
  CLICK HERE.

  Liefs,
  fashionfabrice.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmmm nee dit is toch iets te Amerikaans voor mij :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah dit is echt prachtig! Ik wil ook naar amerika verhuizen:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm ik heb dan weer niks met Amerika, maar wauwie wel een droomhuis zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top