maandag 24 juni 2013

Week 24 & 25


 photo IMG_0783_zpscd03d09c.jpg

 photo IMG_0811_zpsf876fa02.jpg

 photo IMG_0807_zps8c3a1078.jpg

 photo IMG_0814_zps373148c4.jpg

 photo IMG_0818_zpse3e16f19.jpg

 photo IMG_0819_zps9e027181.jpg

 photo frametastic2_zps58a2d154.jpg

 photo frametastic2_zps23b4cba7.jpg

Hebben jullie gemerkt dat ik vorige week helemaal geen weekoverzicht heb geplaatst? Ik had het bizar druk en heb weinig tijd (en ik zal eerlijk zijn, ook weinig zin) gehad in bloggen. Thank god dat mijn blog een hobby is en ik niet verplicht ben om elke dag iets te posten. En thank god voor al die lieve lezers die niet afhaken als er drie dagen niks nieuws verschijnt. Jullie zijn echt leuk!

Maar goed, terug naar mijn weekoverzicht. Zoals ik al zei: druk! Druk op mijn werk, borrels, etentjes, verjaardagen en lekker genieten van het mooie weer. Daarom de afgelopen twee weken in een weekoverzicht gepropt!

Ik ben me ondertussen aan het inlezen voor onze roadtrip naar Amerika. Hotels zoeken, route uitstippelen, er gaat veel werk in zitten maar die voorpret vind ik al zo leuk. Iemand nog goede tips voor een leuke buurt in San Francisco om te logeren?

Ook werd de nieuwe Glossybox weer bezorgd. Altijd een feestje om dat ding uit te pakken. Deze keer met alleen maar fullsize verpakkingen, like!

Nu het zo hard regent vergeet je haast alweer hoe warm het vorige week is geweest. Toen het 35 graden was zat ik lekker met vriendinnen aan de Kralingse Plas. Iedereen kwam na werktijd aangefietst en had iets lekkers bij zich. Kletsen, wijntje drinken uit een kartonnen beker en daarna met z'n alleen naar huis wandelen, zulke avonden mogen er wat mij betreft nog veeeel meer komen.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook zo genoten van de warmte? Hopelijk keert het zonnetje snel weer terug!

Fijne week!

24 opmerkingen:

  1. wat een mooie taart!! Leuke foto's. Wat betreft SF: ik heb zelf een tijdje in Berkeley gezeten en daar vond ik het leuker om te verblijven dan de SF zelf. San Francisco is echt hartstikke duur en met de metro (de Bart) ben je in 25 minuten downtown SF. Als je graag in de stad wil verblijven, zou ik voor de buitenwijken bij aan de zeezijde gaan, daar is het wat rustiger en heb je heel veel leuke vintagewinkels, barretjes en een beetje een hippie-achtig sfeertje. Het leuke van Berkeley is dat daar de universiteit zit, dus daar kun je heel goedkoop eten en is alles gericht op studenten. Ook is het er rustiger en iets groener. Heel veel plezier, die kant van de VS is echt te gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal niet erg als je ff geen zin en tijd hebt babe. Is toch logisch! Je bent al druk zat met vanalles en nogwat en idd: het is gelukkig maar een hobby. Wij blijven toch wel lezen als trouwe fans. :)
    Wat heerlijk, die foto bij de plas, mennn wat heb ik ook zin om daar te zitten. Ik haat dit weer, het is toch te treurig voor woorden?!

    Have fun met de voorpret voor de VS, ik ben nog nooit aan de westkust geweest (alleen Vegas, maar niet rondgereisd) en ben heel benieuwd naar je foto's en verhalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmm, die taart ziet er prachtig uit! En de andere foto's zijn ook weer heel leuk, lekker zomers. :)
    Jammer dat je even geen tijd/zin had om te bloggen, maar goed dat je op zo'n moment dan aan jezelf denkt. Het moet natuurlijk wel leuk blijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke foto's! en ik wil die taart :o

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk verslagje weer, de foto's zijn weer prachtig! Is die taart zelfgemaakt??? Dan zou ik best wel een receptje willen lezen hoor. hihihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmm die taart! Geniet van zulke avonden met vrienden, die zijn zo waardevol :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die eerste taart ziet er zo lekker uit! Je armbandjes zijn ook super leuk, waar zijn ze van?

    En ja zo heerlijk dat je nog een leven naast je blog hebt haha. Ik heb de afgelopen tijd ook meer in het zonnetje gelegen ipv geblogd te hebben. Maarja, voordat je het weet krijg je ook een burn out van bloggen he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eventjes niet bloggen is helemaal niet erg, het is inderdaad een hobby :)
    En die taart ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heeerlijk eten allemaal! Die taart ziet er prachtig uit, doet me denken aan hoe Rudolph bij 24kitchen zijn taarten vaak versiert :) I like!

    x Irene
    SISTERS IN PARADISE

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een plaatje van een taart Jolien! Komt er nog een post met het recept? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die taart. Ik heb er zin in. <3
    Ziet er weer leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldig overzichtje weer! Ik ga zo genieten van al je Marokko posts en een beetje heel erg laat: maar alsnog gefeli met je verjaardag! Fijne week gewenst weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super super overzichtje weer! Ik wordt zo vrolijk van je foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk, en een roadtrip voorbereiden is het allerleukste wat er is! Fijn overzichtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Same here! Veel te druk met andere, o.a. leuke dingen. Als het zonnetje schijnt wordt er wat minder geblogt;) Leuk overzicht weer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw die taart! <3 Ik moet echt geen food foto's gaan bekijken als ik honger heb... En jaloers op je roadtrip! Veel plezier met voorbereiden, dat alleen al lijkt me superleuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Die taart!!!!! Ahhhh ik krijg er honger van hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Volgens mij is het overal ultra druk, dat je dan geen tijd of zin heb snap ik best goed! Haha! Die taart ziet er echt heerlijk uit en ook super lekker met vriendinnen aan het water met warm weer! Enjoy.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Jummmmy. ik snap je, heb de afgelopen dagen ook ff geen zin om te bloggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. okay toen was de helft van mijn reactie was.... "Jummy" sloeg op de lekkere gerechten op je foto's.... dusss ;)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top