zaterdag 11 mei 2013

Best international instagrammers


 photo frametastic_zps76593bc5.jpg

Hallo mijn naam is Jolien en ik ben een Instagram addict. Zo, dan weten jullie dat ook weer.

Het mag geen verrassing zijn dat ik gek ben op fotografie. Sinds de komst van de Iphone 5 in mijn leven en dus ook van Instagram, voel ik niet meer de drang om overaal mijn grote camera mee naartoe te slepen. Met je mobiel maak je de mooiste kiekjes en zie je ook nog eens heel veel moois van anderen voorbij komen. Maar pas op, instagram is heel erg verslavend.

Voor jullie de leukste buitenlandse instagrammers op een rijtje!

1) Aimee Song is een Amerikaanse fashion blogger. Ik vind het leuk om er mooi uit te zien en daarvoor online inspiratie op te doen, maar ik heb geen zin en tijd om alle miljoenen fashionblogs te lezen. Daarom volg ik op instagram een handjevol fashionbloggers de mij in mijn dagelijkse modebehoeften voorzien. Aimee doet dit als de beste, haar foto's zijn geweldig. Iemand een idee welk filter zij gebruikt voor bovenstaande foto's? Aimee Song vind je op instagram onder de naam Songofstyle

 photo frametastic_zpsd333eb21.jpg

2) Charlotte (uit NL!) is een jonge, hippe mama die vanuit haar woonplaats Londen haar fashion blog onderhoudt. Zij is er dus ook eentje in het rijtje van fashion bloggers die ik volg op instagram. Haar foto's zijn lekker licht, mooi en vrolijk en af en toe zie je haar prachtige zoontje voorbij komen (doe mij zo'n kind). Vorige week zat ze in Marrakech, waar ze volop geweldige plaatjes van plaatste. En laat ik nou zelf ook over een paar weekjes in Marrakech zijn... Like! Charlotte toonde recent ook dat ze weer zwanger is, gefeliciteerd!! Je volgt haar onder de naam thefashionguitar

 photo frametastic_zps5c1934bc.jpg

3) Sydney is misschien wel een van de grootste Amerikaanse lifestyle bloggers en wederom een hippe jonge mama. Ik vind de style van haar foto's heel mooi (wederom zo'n gaaf filter, wie helpt me!?) en vrolijk. Je volgt Sydney onder de naam sydneyliann

 photo frametastic_zpsb8d20446.jpg

4) Brody Jenner kennen jullie misschien nog wel uit de tv-serie The Hills. Zijn motto? Work hard = Play hard. Nou vind ik dat bij hem niet helemaal opgaan, want hij is alleen maar op vakantie, in het buitenland en enjoying life. Elke week zit hij ergens anders op de wereld en hij laat jou als instagram volger met hem meegenieten. Volg deze man voor al je reiskriebels via brodyjenner.

Uiteraard ben ik heel benieuwd naar jullie tips. Wie moet ik volgen? Laat ook vooral je eigen instagram achter, ik vind het leuk om ook wat lezers te volgen!

Mij volg je via joliens87

Fijne dag allemaal!

21 opmerkingen:

  1. Inspirerend, maar ook wel pijnlijk om naar andere hun (zogenaamde) perfecte leventje te kijken.. Maakt me hebberig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Charlotte en Sydney volg ik al, beiden hele fijne foto's altijd. En hun kindjes <3 geweldig!! Heb je de Vine app ook al? Daar plaatst Sydney ook zulke leuke en schattig filmpjes op haha. VSCO is ook een super fijne app, maar die heb je vast al wel! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ze gelijk allemaal gaan volgen! Thanks voor de tips!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die foto's van Aimee en Charlotte zijn inderdaad prachtig! Ik volg je nu ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oops, hier nog een verslaafde die nu nóg meer kan volgen! Hih leuke post!

    www.sharonolthuis.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind blogs volgen leuk maar nu om hun instagram te volgen vind ik wat minder. Heb niet zo de behoefte om iedereen zijn leven te kennen (via foto's).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Instagram is zeker verslavend! Heel inspirerend ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ook ik vind Instagram geweldig, op mijn telefoon is het een van de meest gebruikte apps. Ik heb trouwens ergens gelezen dat Aimee meestal het Valencia filter gebruikt, maar of dat nou ook het filter op de bovenstaande foto's is weet ik niet helemaal zeker... Ik Instagram onder de naam studioperess.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leukleukleuk! Ik ben ook verslaafd aan instagram, vooral om foto's te kijken en op te zoeken. Probeer nu ook zelf actiever foto's te maken :). Je kunt me vinden onder de naam floorvanb. Ik zoek sowieso meer mensen om te volgen en zou het ook leuk vinden als mensen van hier me volgen :).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En uiteraard volg ik jou al vanaf de dag dat je instagram hebt ;)

      Verwijderen
  10. Instagram is inderdaad zéér verslavend en ook heel inspirerend! Je kunt me vinden onder de naam: hesterrrrrrrr. En voor inspirerende gerechten is: jencausey heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik volg je volgens mij al een tijd :) mijn naam is daarwaseens :) IG is vooral erg handig voor het opdoen van inspiratie of het bedenken van een lekker gerecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk artikel! Voor een portie reisfoto's is het leuk om de Nederlander Eelco Roos te volgen, zijn Instagramnaam is croyable. Hij heeft meer dan 240.000 volgers en dat is in mijn ogen geheel terecht. Mijn Instagramnaam is johannagercama.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk idee! Ik raak altijd geinspireerd door lovelybylucy, Nederlandse fashion blogster. Zij is zooo mooi en haar stijl is geweldig! Verder volg ik eigenlijk alleen maar Nederlandse meiden die ik al ken van Twitter en/of hun blogs... Ik ga deze dames eens opzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. jaaa love instagram! qua effecten denk ik dat ze de app afterlight gebruiken. ik heb er toevallig vandaag iets over geschreven, er zijn zoveel extra apps met mooiere/subtielere filters dan instagram!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk!! Brody Jenner ga ik zeker volgen! Lauren Conrad heeft ook een leuk instagram account!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Amber Mozo is ook de moeite van het volgen waard! Ze woont op Hawaii en is fotografe, ultieme combi ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ga mijn instagram account maar eens uit het stof halen, wat een gave foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ja, ik ben gek op instagram. Mij kun je vinden onder ninajosephine
    Jou profiel volg ik natuurlijk al een hele tijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top