zondag 31 maart 2013

BEAUTY: make-up storage


 photo IMG_8702_zps24089336.jpg

 photo IMG_8703_zpsf7b6d282.jpg

 photo IMG_8701_zps0549d793.jpg


De make-up die ik dagelijks gebruik zat eigenlijk altijd in een propvol make-up tasje. Overal door het huis kon je beautyspulletjes van mij tegenkomen. In de woonkamer, badkamer, keuken en op de logeerkamer, het was maar net waar ik op dat moment het beste licht had of waar de meeste items lagen, daar maakte ik me op.

Dit was niet alleen heel irritant voor mezelf, maar ook voor mijn lover, die er echt gek van werd dat hij overal lippenstift of nagellak aantrof. Dus dan stopte ik weer vol goede moed al mijn favo items in een fris, nieuw make-up tasje, om vervolgens na twee weken weer hetzelfde probleem te hebben. Een tijdje probeerde ik een make-up lade in een kastje op de slaapkamer, maar nee, ook dat werkte niet.

Maar ik heb de oplossing hoor dames. Deze GODMORGON doos van de IKEA. Heerlijk, wat een overzicht heb ik nu. Ik ben heeeeeeel erg benieuwd of dit een tijdelijke oplossing is, of dat ik dit langer dan een paar weken ga volhouden.

Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar jullie manier om make-up op te bergen, let me know!


25 opmerkingen:

  1. Hij lijkt me ideaal! Volgende keer meenemen als ik bij de Ikea ben. Make-up netjes opruimen blijft gewoon een probleem op de een of andere manier...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet eruit als een goede oplossing, ben benieuwd naar je ervaring!
    Ik heb de make up wat ik dagelijks gebruik in een wit bloempotje :p Mascara, blush etc. Daarnaast heb ik een houten kistje met geurtjes en overige prulletjes en een mandje voor nagellak. Het oogt een beetje rommelig, maar ik weet zelf wel precies waar ik alles kan vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, handig! Ziet er leuk uit ook. Ik heb vorige week zo'n bestekbak in m'n make-uplade gelegd, zodat niet alles door elkaar rolt haha, en dat werkt eigenlijk ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handig! Ik herken je verhaal inderdaad ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee handig ding dit! Ga er ook even voor kijken. Ik herken je probleem. haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ikea?! Die hebben ook echt alles he! Hopelijk ga ik er snel weer een keer naar toe! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Make-up ligt in een mandje en mijn dagelijkse dingetjes in mijn make-up tasje, zodat ik dat altijd snel mee kan nemen als ik naar mijn vriend ga. Nagellakjes liggen in een apart doosje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik deze ook. Alleen past niet alles erin helaas. Heb er dus alsnog allemaal anders bakjes naast staan. Weg overzichtelijkheid. Wil in mijn eigen huis echt een apart kastje ervoor maar daar heb ik nu helaas geen ruimte voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er mooi uit! Alle spullen bij elkaar! Ik heb hetzelfde probleem met tasjes enzo en eens in de zo veel tijd ruim ik alles weer op.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah handig! Ik vind je foto's trouwens altijd erg gaaf, mag ik vragen met welke camera en lenzen je fotografeert? En op reis? Ik ben zelf op zoek naar een nieuwe lens die ook handig mee op reis kan. Ben benieuwd! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oops, net een post van je over mijn vraag gevonden. Heb het antwoord dus al, leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super handig opberg doos! Ik ga deze denk ik ook eens kopen, mijn make-up slingert ook overal en nergens rond.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. de kaarsenhouders van dyptique zijn erg mooi en handig voor makeup kwasten en 'nagelequipment'..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit zag ik laatst ook al op een andere blog, en ik ben zeker van plan om het aan te schaffen! Het is denk ik veel handiger dan hoe ik nu mijn make-up opberg: in één grote doos, waarin ik altijd moet zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een goeie tip zeg! Ook echt iets voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben dol op deze doos! Al mijn make-upjes passen er in :D

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wauw, heel erg netjes georganiseerd! i like!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw heel handig! Die ga ik zelf ook maar eens halen bij Ikea :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  19. die ziet eruit als hetgeen ik nodig heb!! Ik moet snel naar de ikea! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top