maandag 7 januari 2013

Win een Nikon COOLPIX S6400



Photobucket
Ja lieve lezers, jullie lezen het goed. Deze maand maak je kans op een echte Nikon camera!

In samenwerking met Nikon mag ik deze super gave COOLPIX S6400 in de kleur rood weggeven. Pas sinds vier maanden in de winkel en straks misschien van jou. Deze camera beschikt over een NIKKOR-groothoekobjectief met 12x optische zoom (25-300 mm) en je kunt er ook mee filmen.

Jullie als trouwe lezers weten denk ik allemaal wel hoe belangrijk mooie foto's voor mij zijn. Ik ben erg visueel ingesteld en probeer iedereen telkens weer te verrassen met mooie plaatjes. Ik heb gemerkt dat veel van jullie ook regelmatig een camera in handen nemen om zelf mooie foto's te maken en dat mijn foto's erg worden gewaardeerd. Daarom deze give-away!
Photobucket
Deze maand kan je op de facebook pagina van Nikon een foto uploaden die past bij het thema I AM YOUR FAVORITE DESTINATION. Het blijft natuurlijk een samenwerking met Your Lifestyle Guide en wat vind ik naast fotograferen nog meer heeeeeel leuk. Juist. Reizen ;)






What to do?

1. Bezoek vanaf vandaag de facebookpagina van Nikon en klik bovenaan op het ''win'' pictogram. Daar kan je jouw foto uploaden. Het thema mag je helemaal zelf invullen. Kom je graag in Thailand, op Ibiza of in Berlijn? Of ga je juist graag in Nederland op vakantie? Let us know!

2. Omdat jullie Your Lifestyle Guide allemaal al zo lekker massaal via bloglovin en andere kanalen volgen, wil ik bij deze mijn ''achtergestelde kindje'' graag in het zonnetje zetten ;) Like dus de facebookpagina van Your Lifestyle Guide, dan zal ik beloven jullie daar vaker op de hoogte te houden van allerlei leuke nieuwtjes!

Laat vooral even een berichtje achter onder deze post, zodat ik weet wie er allemaal mee doen! Meedoen kan t/m 6 februari, daarna kies ik de winnende foto.

Ik ben heel benieuwd naar alle foto's!!

49 opmerkingen:

  1. Ik doe mee! Wat een supergave actie. (En ik reageer hier niet zo vaak, maar ik lees je blog al heel lang. Ik vind het altijd zo stom als mensen denken dat je alleen reageert voor de winactie, haha). Ik heb een foto ingeleverd van mijn reis(je) naar Zuid-Afrika :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik doe mee! Heb een foto ingezonden en je pagina geliked ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe zeker mee! :) Moet alleen nog eens denken welke foto ik zal insturen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een gaaaaveee actie!! Heb m'n foto al ge-upload.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super toffe actie Jolien! Ik heb een foto geupload van een restaurantje in Gran Canaria. Uiteraard heb ik ook je Facebook pagina geliked. Succes voor de meiden die nog meer mee doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf! Ik ga meedoen. Ik like je facebookpagina al en ga nadenken over een goede foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke winactie! Natuurlijk like-te ik je FB pagina al!
    Ik heb een foto's ingestuurd van het prachtige eiland Curacao waar ik een baantje zwem in het mooie blauwe Caribische water. Ik mis het nu al!
    Link: http://www.facebook.com/IAmNikonNL/app_381150835283826?app_data=2457

    Liefs,

    Joy
    justlikesushi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I'm in! Enne ik like je overal, dus dat zit wel snor! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een ontzettend gave actie Jolien! En heel leuk thema ook :D
    Ik doe mee en heb je pagina geliket! Keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw wat leuk zeg! :) Ik heb een foto ingestuurd hoor! Ben stiekem een Canon-meisje, maar al heel lang op zoek (aan het sparen) voor een handige camera die ik overal mee naar toe kan nemen. M'n DSR is zo zwaar! Dus, dit zou een heel fijn cadeautje zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super winactie, tuurlijk ga ik meedoen! En ik volg je FB al, dus helaas zal ik je niet aan een +1 kunnen helpen;) Ik ga vanavond nadenken over een foto!=)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh kan nog wel bijdragen: heb je FB bericht ff gedeeld!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke win actie, ik doe mee! Ik heb een foto van mijn 3de vakantie in Portugal ingestuurd. Dit jaar ga ik weer, samen met mijn vriendinnen! Zo n zin in! De foto is niet heel erg helder, maar daarom hoop ik dat ik de canon camera win. Zodat ik scherpe en heldere foto's kan maken! Liefs, Hillery

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Echt heel gaaf dat je dit samen met Nikon kan doen Jolien!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw wat een leuke winactie! Leuk bedacht ook met die favoriete locatie. Ik heb de mijne geupload. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Supergaaf zeg! Ik twijfel of ik mee zal doen omdat ik natuurlijk net een DSLR heb maar een compacte camera heb ik eigenlijk niet..
    Maar tof dat je dit hebt weten te regelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, wat een toffe actie!! Ik doe zeker mee, de facebook pagina van yourlifestyleguide like ik al maar nu dus ook de pagina van nikon :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben hard toe aan een goede camera! Maak op dit moment foto's met mijn mobiel bij gebrek aan beter... Ik heb alles gedaan wat er in het rijtje stond :)
    Ik heb een foto ingestuurd die ik in Engeland gemaakt heb, mijn favoriete vakantiebestemming!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Deze actie is echt onwijs cool (pix)! Ik like je FB al een hele tijd en nu ook Nikon. Mijn foto staat in het album :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Check, meegedaan & alles geliked! Leuke blog heb je, ik ben benieuwd naar meer & een superleuke actie, dit! Maar: Een enorme opgave, deze winactie, want hóe moet ik er maar 1tje kiezen uit m'n duizenden reisfoto's!? =) Maar gelukkig is dit voor mij een goed teken, want hét bewijs van vele mooie ervaringen en herinneringen! Ik heb gekozen voor een foto die voor mij een herinnering en de essentie van reizen het beste weergeeft, namelijk eentje uit Jamaica. Succes met het kiezen van de mooiste foto, zal ongetwijfeld even moeilijk zijn als het voor mij was =)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. He Janine, welkom en leuk dat je meedoet! Je mag meerdere foto's uploaden als je wil!

      Verwijderen
  21. Alicia Charlotte7 januari 2013 om 20:08

    NICE! Meegedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben normaal gesproken een meelezer maar hierbij mijn eerste reactie omdat ook ik heb meegedaan met deze supermooie actie! Ik ga over een paar maanden backpacken door Zuidoost-Azië en kan deze prachtige camera daar heel goed bij gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. leuk sinds vorig jaar in love with barcelona en die dus geupload

    BeantwoordenVerwijderen
  24. ik heb mee gedaan aan jouw actie. Ik ben verlieft op Tenerife !

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik doe ook mee! Echt een leuke winactie =) ik heb een foto geupload van de afgelopen zomer in Maleisië ... GOH wat mis ik 't zeg =(

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een superleuke actie! Tof dat je dit geregeld hebt voor je lezers. Ik skip 'em echter, ben nog erg tevreden met mijn eigen camera dus waarom zou ik een nieuwe nodig hebben. Kunnen de dames die een oudere camera hebben beter deze nieuwe gebruiken ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Jolien,

    Ik heb ook wat foto's ingestuurd. Net zo als jij ben ik ook gek op reizen en fotograferen, vooral Yucantan, Merida, Mexico, heeft mijn voorkeur. Ik zag op je blog dat jij daar ook was geweest. Ik kom er nu ongeveer al 4 jaar achtereen, soms 3 weken, soms voor een verblijf van 2 maanden. Door mijn redelijke beheersing van de Spaanse taal en Mexicaanse vrienden daar in Merida, ben ik bevoorrecht om ook op plaatsen te komen waar een toerist nog geen stap heeft gezet. Mijn ingezonden foto's zijn dan ook van de "inrichting" van huizen/barakken van de lokale bevolking. Hun Lifestyle!..Natuurlijk met een leuk verslag erbij...Ik ga nu verder om je blog verder te ontdekken. Natuurlijk ook je facebook pagina geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Jaaaa,wat een gave actie! ik doe mee, mee, mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauw! Ik heb even moeten nadenken welke foto ik zou gebruiken! Ik heb gekozen voor een foto uit Mexico! Hier was ik met mijn vader! Na 10 jaar gingen we eindelijk een keer samen op vakantie! Heerlijk, witte stranden, mooie zee en heerlijk relaxing. :)
    Natuurlijk was het mooiste dat ik daar was met mijn pa! :)

    Liefs xx Milou

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb er nog eentje toegevoegd van mijn vakantie in Griekenland. Wist niet dat je er meerdere mocht uploaden. :) Een foto op het eiland Lesbos met zonsondergang. :) Heerlijk genieten! :)

      Verwijderen
  30. Ik heb je Facebook pagina geliked en een foto ingestuurd. Het gaat om een foto van Bangkok. Ik heb op het moment niet zo'n geweldige camera, dus prachtige landschapsfoto's zoals die er tussenstaan heb ik niet, maar deze foto is voor mij echt dé sfeerimpressie van de tijd die ik daar (heel kort helaas) heb gehad. Geweldig vond ik het er. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. wat een gave actie! ik doe mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik heb een foto ingeleverd van mijn tijd in Bangladesh! Op het moment is mijn camera net kapot (en ik ben nu op reis in India, dus gebruik telkens het fototoestel van mijn vriend), dus is wil ontzettend graag die nieuwe winnen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Net terug van een wereldreis met mijn grote liefde, en met 9000 foto's heb ik wel een paar leuke plaatjes om met jullie te delen, dus ik ga een kansje wagen. Bij deze ook een compliment voor je blog, was getipt door mijn zusje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Poeh! Dat is nog niet zo makkelijk, een foto uitzoeken. Wel leuk, want met het doorzoeken van de foto's worden alle herinneringen aan leuke reisjes en mooie vakanties weer even levend. Heerlijk! Maar goed, nu eindelijk, na ruim 3 weken een foto toegevoegd. En wie weet, stuur ik er nog wel één in. Ik heb nu de smaak te pakken. :-) Volgen doe ik je al lang, dus dat is geregeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Oops! Tijdje terug al mijn inzending gedaan op FB, maar nog geen comment achtergelaten hier. Ik doe mee! Mijn inzending is die van Berlijn bij de Brandenburger Tor. *duimt heeel hard*

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Volgens mij deed ik nog niet mee! Nu maar heel hard duimen! Dit foto toestel staat al tijden boven aan mijn wishlist! Ik ben gek op reizen en vond het dan ook een moeilijk om een foto uit te kiezen.Ik heb uiteindelijk een foto van mezelf uit gekozen waarop ik mijn tas weer aan het inpakken ben. Mijn gezicht spreekt boekdelen. Ik wil nog niet naar huis! Reizen vind ik heerlijk. Ik hoop dat ik het dan ook nog heel lang mag en kan blijven doen. Natuurlijk zou het helemaal geweldig zijn als ik al deze geweldige reizen vast kan leggen met deze geweldige camera. Ik heb alle voorwaarden gedaan en het word nu dus heeel hard duimen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wauw, mooie actie. Ik heb mijn foto net ingestuurd en je pagina geliked. Ik likte m ook al met mijn eigen pagina, maar nu dus ook via Evey Hime. Mijn favoriete locatie is de Kuang Si Falls in Laos!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hmm, door al die foto's wil ik zo graag weer op vakantie..
    Leuk, ik heb meegedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. discover here s5n39z2q14 replica designer bags 7a replica bags philippines replica bags in bangkok replica hermes bags j0a94j9s87 replica bags online uae zeal replica bags reviews gucci fake x7w78j4t38 replica bags online uae

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top