woensdag 30 januari 2013

Nieuwe website in de maak!
 photo IMG_6735_zpsf5911d61.jpg

In 2009 begon ik met Your Lifestyle Guide. Nooit gedacht dat ik nu nog steeds zou bloggen. Wat begon als iets kleins is nu een uit de hand gelopen hobby. Door het bloggen ben ik nog meer gaan fotograferen en sta ik elke week heel bewust stil bij de leuke en mooie dingen in het leven.

Nu, in 2013 is het tijd voor een verandering. Weg met blogspot! Een eigen unieke site met alles erop en eraan! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Hier zullen nog steeds vooral reizen, eten en interieur centraal staan. Een website met een meer professioneel tintje en zonder foto's die verspringen, links die niet werken en meer van dat soort ongein. Een website waar ik mee voor de dag kan komen, aangezien er voor komend jaar leuke ''blogdingen'' in de planning staan. Nee mensen, daar kan ik nu nog niet zoveel over zeggen helaas.

Ik kan niet vaak genoeg blijven zeggen dat ik zo ontzettend blij ben met jullie lezers. Door al jullie bezoekjes, tips en leuke reacties vind ik het bloggen zo leuk. Die interactie met jullie is oprecht het leukste aan bloggen! Ik weet dat ik de laatste tijd eigenlijk nauwelijks nog reacties achter laat op andere blogs, sorry daarvoor. Ik ben gewoon erg druk maar dat neemt niet weg dat ik altijd even op de blog kijk van diegene die een reactie achter laat, al is het soms pas na een paar dagen.

Ik waardeer jullie HEEL erg en wil jullie daarom vragen wat jullie graag terug zouden willen zien op de vernieuwde Your Lifestyle Guide. Wat vind je leuk, wat vind je minder leuk? Wat vind je niet gebruiksvriendelijk aan de huidige site? 

Ik hoor het graag van jullie!

Thanks iedereen!!!!

40 opmerkingen:

 1. Ik hou van jouw blog!! Je plaatst altijd super leuke dingen :) Lekker eten en mooie reisjes daar houd ik van. Het commentsysteem vind ik alleen niet zo prettig, dus dat is misschien een puntje van aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik was me afgelopen week aan het verdiepen in een eigen domein, maar ben nu ook nog niet zo heel lang bezig dus denk dat ik het nog even aankijken.

  Ik vind vooral je persoonlijke touch zo leuk. En de afwisseling van artikelen. Dan weer reizen, dan eten, dan interieur. Keep on doing what you're doing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend! Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe site!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat spannend! Ben erg benieuwd wat het gaat worden:). Ik vind je hele blog gewoon fijn, leuk, makkelijk en heerlijk om te lezen. Reizen, travel en interieur moet je vooral blijven doen inderdaad. Dat maakt deze blog zo leuk en daardoor kom ik altijd terug! Af en toe een persoonlijk artikel ertussen is ook een pluspunt. Bloggers zijn nogal nieuwsgierig van aard volgens mij;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super meid. Ben heel benieuwd naar je nieuwe vormgeving. Wanneer staat het ongeveer op de planning? Lees je blog erg graag, dus ben natuurlijk reuze benieuwd. haha X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf dat je een 'echte' site krijgt!
  De je blog nu vervormen de foto's altijd als ik op een tablet of telefoon kijk. Dat is juist zo zonde! Verder wat meer regelmaat in de layout. Verder vind ik het speelse en gezellige wat je nu hebt leuk dus niet te netjes maken de nieuwe site! Hoop dat je hier wat aan hebt =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, dat is fijn! Een beetje vernieuwing kan nooit kwaad natuurlijk en ik ben echt heel benieuwd wat je ervan gaat maken! Succes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!
  Mag ik vragen waar je je jasje vandaan hebt? x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk! Ben heel benieuwd hoe het gaat worden.

  xx Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dont want to be a partypooper maar je vraagt ook om dingen die niet zo fijn zijn dus bij deze: de suggestie van andere artikelen op je home page. Soms als je dan wil klikken op die link om je nieuwste blog verder te lezen, zit je dan ineens bij een oud artikel. Inhoudelijk niet op aan te merken, top blog en lees m met veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeuj, good busy. Op naar een eigen domein met WordPress! :D
  Benieuwd naar het resultaat. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spannend! Het enige dat ik graag zou willen zien op je nieuwe website is een nieuw commentsysteem, met het huidige systeem kan ik namelijk niet vanaf mijn iPad reageren wat ervoor zorgt dat ik vaak jouw blogs oversla om deze te lezen als ik achter mijn computer zit.

  Maar als je met Wordpress gaat werken wordt het vast beter! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk Jolien! Ben heel benieuwd naar je nieuwe website :)

  Wat ik graag zou terug willen zien is een comment systeem waarbij er boven het comment vak al regels staan voor naam en website. Als het even kan zou het helemaal top zijn als er onthouden wordt wat je naam en website is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Ik zit hier ook al zo lang over te twijfelen maar ik wil nog een goed persoon vinden die dat voor mij kan doen (zelf lukt me dat namelijk niet), dus ik ben heel benieuwd wie je geregeld hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe site!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Spannend! Ben heel benieuwd naar de nieuwe site :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben heeel erg benieuwd! Kan niet anders dan een hele mooi site worden, met die prachtige foto's die je altijd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk! Ik was ook aan het kijken naar een eigen website, maar ben er nog niet zo handig in, dus ik moet nog een beetje oefenen ;-) Blijf vooral doe wat je nu doet, want dat vind ik geweldig :) Veel succes ermee en ik kan nu al niet wachten op al je leuke blogdingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat gaaf! Ik vind je blog echt super leuk om te lezen, foto's te kijken en inspiratie op te doen!! Keep on going!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ben erg benieuwd naar je nieuwe site! Ik weet niet waarmee je je nieuwe site gaat maken, maar als het wordpress is, gaat het commentsysteem sowieso er op vooruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik volg je sinds vandaag, maar ben zeker benieuwd naar je nieuwe site!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk! Ben benieuwd naar de nieuwe site!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oeeh wat leuk! Ik geniet al denk ik een jaartje van al je posten! Ik kan er geen genoeg van krijge

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Spannend dat je over gaat naar een nieuwe website! Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien!
  Ik zit al een hele tijd na te denken om naar een .nl wensitete gaan, maar het is zo'n gedoe haha En ik vind Blogspot wel lekker makkelijk werken. Op de één of andere manier kan ik nog niet zoveel met Wordpress...

  Ik heb eigenlijk niets aan te merken op je site op het moment :D

  Groetjes
  Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben benieuwd wat het gaat worden! Eigenlijk heb ik nu ook niks aan te merken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super meid, je hebt verdient! Ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat worden, maar vast heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ben heel benieuwd meid!

  Waar ik graag over lees op jouw blog:

  buitenlandtripjes
  lekkere recepten
  mooie interieurfoto's/tips
  af en toe een personal touch

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gaaf, ben erg benieuwd. Heb zo ff geen toevoegingen dan wat je al gezegd had. Groetjes Evey

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk allemaal! Hopelijk werkt alles zoals je wilt dalijk, ik heb in firefox de laatste tijd problemen met reageren want er is geen reageer veld dus open ik hem dan in een andere browser

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik vind je blog echt geweldig, dus daar zou ik niks aan veranderen. Echter, ik lees heel veel blogs niet omdat er zo'n read more knop op zit, dat vind ik zoo vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat is echt heel leuk! Je hebt gewoon een heerlijke blog, en je foto's zijn echt altijd prachtig! Lees het met veel plezier:)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk! Ben benieuwd naar de nieuwe website :D

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Zoals ik op facebook al eens aangaf zou ik het fijn vinden als de site (incl. commentsysteem) ook goed werkt op de iPad.
  Inhoudelijk betreft vind ik je site leuk zo :).

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top