dinsdag 4 december 2012

Winterdingen Part #2











Mooi man, al die mensen die nu al lopen te zeiken (pardon) over het weer. Dat het koud is. Dat de natte sneeuw stom is. Dat het weer zomer moet zijn.

Nou ik niet hoor. Ik GENIET. Voor het eerst zit ik niet helemaal onder het eczeem bij het aantreden van de winter. ''Jolien, er zit sneeuw in de lucht, heb je al jeuk?''. Nee eigenlijk niet. Nou, laten we eerlijk zijn. Een beetje. Maar het is niks vergeleken bij de afgelopen vier winters. Het gaat goed! Het gaat goed met mij en ik geniet ervan. Naar buiten met mijn kin omhoog. De sneeuwvlokken (want ja, hier in Rdam zijn ze al gevallen) tegen mijn wangen en er niet eens last van hebben.

Ik verheug me ont-zet-tend op de komende weken.  Nog twee weken werken, wat ik helemaal niet erg vind, want ook op mijn werk heerst een kerstsfeertje en daarna ben ik vrij tot en met 6 januari. Aankomend weekend de kerstboom opzetten. Wandelingen door de sneeuw (please let it snow!!), tijd voor vriendinnen en familie, leuke feestjes, lekker eten, schaatsen op de Kralingse Plas, uitslapen, in bad (die luxe heb ik alleen bij mijn ouders) en eindelijk weer tijd om een boek te lezen.

Ja, laat die winter maar komen!

Wat jullie?



Foto 2: Tiffany's

29 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke foto's! Het geeft meteen zo'n gevoel van 'IK WIL OOK', haha! Wat vervelend dat je normaal last hebt van de kou, afkloppen dat het dit jaar allemaal goed gaat. Ik ben dol op sneeuw en koud weer, mij hoor je niet klagen als ik niet naar school moet in ieder geval. Want de treinen hier met 3 vlokjes is wel drama hoor. De leraren verwachten dat we maar een uur eerder de trein nemen.. maar half 6 de trein gaat me iets te ver;)! Geniet trouwens van de leuke dingen die je gaat doen, klinkt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, duidelijk! Ik vind de winter ook fijn, al is het fietsen naar kantoor niet altijd even prettig met dit weer. Maar verder: kaarsjes, kerst, winterlaarzen... kom maar door met die winter!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne foto's! Ik vind de winter ook niet erg, vind het alleen erg jammer dat de NS meteen niet meer rijdt, aangezien ik daar afhankelijk van ben. Buiten dat hoor je mij niet klagen :) En wat lekker dat je vakantie hebt, even wat tijd voor jezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Door deze foto's heb ik echt zin in de winter, terwijl ik de kou echt verschrikkelijk vind haha! :")

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohh ik wil met jou schaatsen als er ijs ligt! Ik vind schaatsen heel leuk, maar Johan niet, haha.. Heb het al te lang niet gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt allemaal veelbelovend meid! Vergeleken met andere jaren heb ik zelf niet zo'n 'winter-haat' in me! Dus hier gaat t ook goed! Yay!

    With Love,

    Joy
    justlikesushi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijne foto´s! Hmm ik kan ook zo genieten van de winter, vind het heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie foto's weer! Ik heb ook helemaal geen hekel aan de winter! Kan niet wachten tot de feestdagen en de sneeuw van gisteren maakte me helemaal happy!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoewel ik meer een zomermeisje ben, is de winter inderdaad ook erg fijn! Lekker wandelen in het bos en warme chocolademelk drinken <3.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijne post! En inderdaad LET IT SNOW! Bij ons waren er maar een paar vlokjes gevallen :( helemaal teleurgesteld. Hopelijk komt er snel en heel veel sneeuw. Ik kan hier stiekem veel meer van genieten dan van de zomer. Ik hou er van! :)) Succes met je laatste weekjes werken en dan genieten van je vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou, van mij mag het minimaal 10 graden warmer zijn. Ik vind dit helemaal niks haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi om jouw positiviteit te zien, herken me daar heel erg in! Ik hou van alle positiefs uit het leven en geniet er zoveel mogelijk van

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Inderdaad hele mooie foto's! Hoewel hier nu het zonnetjes schijnt (het is wel koudd!!) heb ik juist zin in een lekker pak sneeuw! Hopelijk valt er inderdaad een goeie laag! Of in ieder geval kou voor schaatsen op natuurijs :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind dit weer helemaal niks :( niet voor mij en mijn huid weggelegd helaas. Maar goed om te horen dat jij er nauwelijks last van hebt. Fijn <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige foto's Jolien! En wat ontzettend fijn dat je eczeem weg blijft!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Sneeeuw :D
    Winter vind ik fijn als je er zelf niet doorheen hoeft met de fiets/openbaar vervoer :P
    Dat je lekker thuis kunt zitten met lekkere warme chocomel :)

    Leuke blog btw, ik ga je volgen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo klinkt het echt heel goed! Geniet ervan <3

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Eens, de winter is top! De stations zijn koud maar de dagen gezellig. Op naar 22 december. Lekker om na een te lange werkdag weer even virtueel bij te lezen over mn lieve vriendin. Dikke knuffel vanaf een koud amsterdam zuid. X sel

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mixed feelings: ben een echte koukleum (geworden), maar heb echt wel zin in alle winterse gezelligheid! En vertel me jouw geheim: wat heb je gedaan zodat je nu geen last van je huid hebt!? Ik heb het namelijk weer even erg als altijd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vaseline moisture locking lotion en dan ook gewoon gebruiken als dag- en nachtcreme. HEER-LIJK. Verder een heleboel hormoonzalf (helaas...)

      Verwijderen
  20. Ik hou van alle seizoenen, zeker ook de winter.
    Sneeuw, warme choco, wintersport, kaarsjes, schaatsen, open haard.
    Heerlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb een enorme hekel aan de winter, maar heb mezelf vandaag opgevrolijkt met wat van die witte huisjes waar je een theelichtje in kan doen ;). Ennnn... ik troost mezelf met de gedachte dat ik over 1,5 week naar Egypte ga om even op te laden. Lekker van de zon genieten, boek erbij, snorkelen en verder helemaal niks! Even goed opladen voor de rest van de winter ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Tot ziens op de Kralingse plas! ;)
    Ik ben diegene die loopt te stuntelen met schaatsen waarschijnlijk :P

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik kan alleen maar Ja & amen zeggen op je stukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Jaa genieten! Heerlijke plaatjes trouwens weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ja de winter heeft ook zeker heerlijke dingen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top