dinsdag 11 december 2012

Week 48 & 49


Photobucket

Twee weken Instagram, meer dan 130 volgers en one addicted girl. Ik dacht dat het misschien wel leuk is op een keertje een weekoverzicht doormiddel van instragramfoto's te maken. Niet voor elke week, maar gewoon af en toe. De afgelopen twee weken heb ik niet veel foto's met mijn spiegelreflex geschoten, dus mijn nieuwe verslaving komt nu goed uit.

Centraal in mijn leven, zoals je op de foto's kunt zien, staat eten. Iets dat ik 25 jaar lang zonder zorgen kon doen. Ik was zo'n meisje dat nog geen kilo aankwam, ookal kwam ik een jaar niet in de sportschool. Maar nu is dat anders. De 25 is gepasseerd en de kilo's blijven opeens zitten. Aj.. Niet goed. Helemaaaaal niet goed. Ik heb voor mezelf besloten dat ik de maand december nog mag gebruiken om te genieten (hallo, wat is december nou zonder oliebollen?!) en dat ik in januari minder ongezonde dingen ga eten en weer ga beginnen met sporten. Who's with me!?

Photobucket

Verder op de foto's? Je ziet onder andere een avondje met blogvriendinnetje Marieke, voor haar maakte ik een spinaziesalade met geitenkaas en falafel balletjes.

Ook zie je een avond bij vriendinnen op de bank met een kop thee, kaarsjes en Expeditie Robinson (GO Fayaaaa!) en het ritueel dat ik tegenwoordig elke avond uitvoer: een warme kruik aan de kant van het bed waar mijn vriend 's avonds laat instapt als ik al slaap. Wat een lieve vriendin ben ik he? :p ;)

Hij kan dit overigens zo waarderen, dat ik laatst een verrassing met roze strik op mijn hoofdkussen vond...
Photobucket

En tot slot: onze zoektocht naar een nieuw bed. We willen graag een Auping of Hastens boxspring en hebben al verschillende bedden getest. De kleurstalen op de onderste foto zijn de kleurtjes die wij bij Auping erg mooi vinden. Maarja.. die prijs he? Die prijs....

Hebben jullie net tips voor een fijn en goed bed?

27 opmerkingen:

  1. Haha told you... Instagram is leuk! Ik volg je met plezier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke foto's! Ik moet je echt eens gaan volgen op Instagram :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Instagram is leuk he! EN zeer verslavend inderdaad. Je telefoon maakt ook erg mooie en duidelijke foto's! Het cadeautje ziet er ontzettend leuk uit met dat roze strikje erop!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh leuk! Instagram is zo'n verslaving, i love it. Leuk om je foto's te zien. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's! Het is wel heel herkenbaar wat je verteld over het eten-zonder-aan-te-komen, dit kon ik ook tot ongeveer mijn 16e. En toen opeens niet meer, oeps..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah leuke foto's! En oliebollen, yum. Daar heb ik nu ECHT zin in haha! #prekerstdieet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk zo'n post! En ja, I'm with ya qua eten! Zo verleidelijk al dat lekkere eten in deze maand! ;)

    With Love,

    Joy
    justlikesushi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Precies hetzelfde qua eten.
    Staat altijd centraal maar moet er beter op gaan letten (volgend jaar)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's! En lekker eten. Ik herken zo goed dat je eerst alles zonder probleem naar binnen kunt werken en dan opeens op een punt komt... dat je al dat lekkere eten aan jezelf ziet zitten. Meh.. Bij mij kwam het alleen wel wat eerder dan 25, dus wat dat betreft heb je nog 'geluk'. Ik eet wel iets meer ongezond in december, maar in januari ga ik ook gewoon weer op de gezonde toer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Auping bedden zijn echt zo goed. Wil er ook dolgraag 1 hebben. Inderdaad de prijs...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk zo'n overzicht in Instagram foto's! En al die eetfoto's: ik heb helemaal zin in het avondeten nu haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goed idee zo af en toe een post met instagram foto's, heel leuk om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heeee Jolien! Misschien ken je me nog van tiny little c?!
    Met die blog ben ik gestopt, maar ben jou nog wel dagelijks blijven volgen natuurlijk!
    Nogsteeds heeeel leuk!
    Ik ben samen met mijn vriend een paar dagen geleden een nieuw blog gestart, over eten! Neem eens een kijkje!

    Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik zag op je instagram dat dat een chocolade-perentaart is? Heb je daarvan een recept! Die lijkt me echt goddelijk! :) Leuke foto's verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh zeker weten een M-line! Die slaapt echt heerlijk! Mijn vriend en ik hebben verschillende bedden geprobeerd, maar we kwamen uiteindelijk steeds hierbij uit. We kregen in de winkel erg goed advies en dit bed paste het best bij onze lichamen en houding. Gewicht, houding etc. schijnt erg belangrijk te zijn voor het vinden van het juiste matras. Het is inderdaad erg duur, maar absoluut de moeite waard. Hun slogan is sleep well, move better, maar zo is het ook echt! Doordat je zo goed slaapt, functioneer je overdag ook beter, dus ik vind het zeker de investering waard. Maar goed, je moet het geld wel hebben. Ik hoop in ieder geval dat wij hier jaren mee doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Tips voor een goed bed heb ik helaas niet, ik slaap nu zelf op een goedkoop bed van Leenbakker (weet het overigens niet zeker) en heb daarover een extra dekmatras van de Ikea neergelegd, zodat het beter ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een fijne post weer! Ik kijk altijd uit naar nieuwe stukjes op je blog! Je foto's zijn leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dat soort dingen neem ik mezelf ook vaak voor, maar het is zo moeilijk om in januari zo cold turkey met alles te beginnen..

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk overzicht! Mooie nieuwe lingerie ook besteld? Fijn, belangrijk ook! Succes met de zoektocht naar het nieuwe bed!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Heerlijke foto's! Helaas, van bedden heb ik geen verstand.. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik wil wel met je sporten!! Heb NUL stok achter de deur nu en groei dicht... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hahaha ook zo verslaafd aan Expeditie Robinson?! Baalde je ook zo afgelopen donderdag? Ik wil nu weten wie heeft gewonnen! En idd, go Fajah!!

    Volg je op Instagram, je maakt leuke foto's :D

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuke foto's! Een nieuw bed uitzoeken is altijd zo lastig. Boxsprings zijn inderdaad wel het fijnst, maar wel een heel stuk duurder. Aan de andere kant: hoe vaak koop je nou een nieuw bed? Veel succes met je zoektocht nog!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top