dinsdag 6 november 2012

Week 45











Jaaa ik weet het. Beetje laat voor een weekoverzicht, maar aangezien jullie het weekoverzicht in grote getale lezen toch nog maar op het nippertje een blik in mijn leven.

Afgelopen week zat ik een record aantal uren in de auto. Rotterdam, 3 verschillende plaatsen in Twente, Amsterdam en weer naar Rotterdam in 1,5 dag is niet mis kan ik je vertellen. Ik kreeg twee leuke pakketjes en ging naar de nieuwe James Bond film.

En mensen, wat heb ik toch een zin in sneeuw, kerst en oliebollen. Rond kerst en nieuwjaar ben ik twee weken vrij (hoe luxe) en daar kijk ik echt heel erg naar uit. Genieten van familie, vrienden, sneeuw (ik word echt boos als er geen sneeuw valt haha), feestjes en andere leuke dingen.

1 t/m 3 - Ik heb een hele tijd voor Marlies Dekkers gewerkt en ben nog steeds gek op haar lingerie. Ik heb er echt mijn missie van gemaakt om het merk en de lingerie te verdedigen als ik hoor dat mensen er commentaar op hebben. Marlies maakt prachtige dingen. Mooie stoffen en ontwerpen, goede kwaliteit. Ja, I love it. En niet alle lingerie heeft de welbekende bandjes. Ook kantjes en strikjes zie je de laatste tijd terugkomen. Dank Sandra, voor dit prachtige setje!

4 t/m 6 - Pakketje nummer twee. Foundation van Young Blood. In Alicante heb ik veel met Shirley gesproken over eczeem en de jaren waarin ik het bijna niet meer volhield. Gelukkig gaat het met mijn huid nu ontzettend goed, maar ik moet nog steeds oppassen met make-up en andere huidproducten.  Shirley heeft veel contact met Eliza omdat ze zelf heel veel last heeft van eczeem. Voor mij lastig om te zien, bij mij kwam opeens weer het besef wat verschrikkelijk eczeem toch is. Gek hoe snel je went aan het feit dat het weer beter gaan. Via Eliza kreeg ik twee flesjes foundation om uit te proberen. Nou ik ben verkocht hoor. Wat een HEER-LIJK spul.

7 - Tjaa.. Wat zal ik hier nou van zeggen. Geldverspilling? Nee. Er gaat niks boven een zondagmiddag op de bank met een glas wijn en een stapel nieuwe tijdschriften. En ik heb ze niet allemaal zelf gekocht, laten we het daar op houden ;)

Hoe was jullie week? Nu allemaal weer vol in de nieuwe week?


27 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit iets van Marlies Dekkers gekocht (inderdaad omdat ik het beeld had van die bandjes, sorry!) maar dit setje is echt prachtig!!! Toch even de winkel inlopen als ik van de week bij de Witte de With ben.

    Kan zelf ook echt genieten van een stapel tijdschriften. Heb mijn zusje zelfs al mijn favoriete laten komen toen ik in NY was. Binnenkort eens even de tijd voor nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zo'n stapel tijdschriften. Ik geef daar graag mijn geld aan uit. Die set van Marlies dekker is inderdaad prachtig. Moet zeggen dat ik er ook een ander beeld van had, maar dit is echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha ik kocht altijd zoveel tijdschriften! geldverspilling mjaa een beetje haha! ik heb komende week toetsweeek :( dus stresss

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oops drukte perongeluk op verzenden. heb vorige week dus veel tijd besteed aan school

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo'n stapel tijdschriften. Daar ben je uren zoet mee. Leuk setje van Marlies dekkers!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had idd ook het verkeerde beeld van Marlies Dekkers, dit is wel een heel leuk setje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Noooo dat setje is mooi zeg! Die wil ik wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ben blij dat je zo tevreden bent. Ze hebben nog veel meer mooi spul xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik ben het helemaal eens met jou over marlies dekkers,, zelf heb ik 3 setjes en wat een kwaliteit,.. en het zijn zeker niet allemaal stoeipakjes ;) haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben ook fan van Marlies hoor. En ondanks dat ik wel bandjes moe ben, ben ik blij dat ze nu veel nieuwe bh's heeft met mooie andere stofjes & versieringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik hou van deze posts :) Ik vind het ook altijd heerlijk om op de bank tijdschriften te lezen, lekkere hapjes erbij en een perfecte middag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb eerlijk gezegd helemaal niets met Marlies Dekkers, maar dat setje vind ik wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gelukkig dat Young Blood ook voor jouw werkt =D!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh wauw, normaal ben ik niet zo van de Marlies Dekker's BH's, maar deze is erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk weer! Setje is erg mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig setje heb je gekregen zeg:)! Ik ben nog heel benieuwd naar de nieuwe James Bond film, ik ga aankomend weekend met mn vriend. Lekker wat quality time:)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Persoonlijk heb ik nog nooit iets van Marlies Dekkers gekocht, vooral omdat ik inderdaad dacht dat ze allemaal bandjes hadden. Maar deze is super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk setje!! Ik ken het eczeem, verschrikkelijk! Ik ben zo blij dat ik er op dit moment geen last van heb!! Fijn overzicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtige kleur setje van MD!
    Ik kijk nu ook al uit naar de kerstvakantie.. lekker 2 weken genieeeeten!!
    Tijdschriften zijn trouwens NOOIT geldverspilling.. Ze komen altijd van pas als ik geen outfit inspiratie heb!

    X Charlot

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooi setje!
    En tijdschriften lezen maar worden inderdaad steeds prijziger helaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Dat Marlies setje, prachtig. Haha, lijkt me wel bizat om zo je lingerie op het internet te showen lol. But okay, hij is zo ontzettend tof! En tijdschriften zijn héérlijk, helemaal mee eens. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mooi setje hoor! Wil ook graag een MD setje, maar wel een met 'normale' bandjes wat niet boven je kleding uitsteekt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ahh wauw de Marlies Dekkers lingerie is echt heel mooi. De kleur is ook heel erg apart!
    Leuke aankopen.

    Sanne
    Confessions of a blonde

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Die set heb ik zo'n drie jaar geleden in het zwart gehad, erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heerlijk overzicht weer. Leuk dat je een setje opgestuurd hebt gekregen. Marlies Dekkers is echt niet mijn smaak, maar het staat natuurlijk wel voor bepaalde luxe, dus fijn om zo'n cadeautje te krijgen!
    Fijne make up lijn dus? Ik heb ook altijd huidproblemen, wil het liefst nooit foundation gebruiken, liever wat concealer hier en daar en een goede poeder, maar ik moet nog een keer een echt goede concealer vinden...

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Altijd leuk deze dingetjes!! :)

    liefs, Suzanne
    www.artikel255.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuk overzicht weer :) Bofkont hoor, die mooie pakketjes!! :) Hoop dat je weer een fijne week gehad hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top