zondag 4 november 2012

HOTEL LOVE: Fusion Hotel Praag


Jullie zagen misschien al wat foto's voorbij komen in de vorige post over het Fusion Hotel in Praag. Een hip hotel voor met name het wat jongere publiek, met pikzwarte gangen en spierwitte kamers en overal geschreven teksten op de muren.

Na het uitgebreide diner op dag twee van deze trip en wilde plannen om clubs te bezoeken, eindigden we uiteindelijk in de 360 bar van het Fusion Hotel. De naam zegt het al, een draaiende bar. Voor een hotelbar lekker druk, want ook mensen van buiten het hotel bezoeken deze bar. Lekkere cocktails, een shisha (waterpijp) erbij, muziekje, gezellig kletsen en daarna gewoon met de lift naar je hotelkamer.

Naast de 360 bar heeft het hotel nog iets leuks, namelijk Soup in the city. Waar je, zoals de naam al zegt, soep eet, maar ook koffie of thee kunt drinken en kleine hapjes kunt eten.

Wij sliepen allemaal in een kamer met eigen badkamer, maar je kunt in dit hotel al vanaf 16 euro slapen als je je kamer en badkamer deelt met anderen. Een hele leuke en goede budgetoplossing!

Heeft iemand van jullie wel eens in een gedeelde kamer geslapen? Ik heb dit wel eens gedaan en vond het helemaal geen slechte ervaring. Jullie?

24 opmerkingen:

 1. Oh ziet er echt heel leuk uit! Wat mooi met die kleuraccenten!
  En een draaiende bar wil ook! hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat grappig dat je dan goedkoop kunt slapen door te delen... maar je kamer delen, bedoel je dan de ruimte waar je in slaapt? ik denk dat je het gewoon moet treffen!
  en verder; wat handig zo'n kledingrek! ik heb nooit zoveel met kasten op hotelkamers... vaak een beetje muffig, dit lijkt me een perfecte oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grappig idee. Zelf nog nooit zoiets gedaan.
  Ik wordt wel een beetje duizelig van die trappen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf hotel! Heel modern enzo. :D Daar zou ik best een nachtje willen slapen hoor, no problem hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een tof hotel!! Ik heb nog nooit een kamer gedeeld maar voor een leuk prijsje kan je het altijd proberen vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi hotel! Ik werkte eerst in een discotheek waar de bar ook draaide, maar die was lang niet zo stylish als deze ;) Ik heb wel eens een kamer gedeeld in een hostel, maar dat vind ik nooit een probleem eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk die persreisjes Jo, eerst Alicante en nu Praag :)
  Fusion Hotel ziet er inderdaad hip uit, als ik er ooit naartoe ga zeker een leuke tip!
  Heb m'n blog gister online gezet trouwens www.fashionfooddiary.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig hotel zeg! En ik ben ook strontjaloers op jou dat je al deze leuke tripjes mag maken. Die bar op die eerste foto, wauw! En voor zo'n prijsje in zo'n tof hotel verblijven is niet verkeerd zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er prachtig uit zeg, wat een gave bar! En die prijs is ook helemaal niet verkeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk hotel! Ik houd wel van dat hele moderne :) Ik heb nooit in gedeelde slaapkamers geslapen, gaat mijn voorkeur toch niet naar uit. Zou het echt nodig zijn, is het gewoon een kwestie van aanpassen (scheelt wel altijd enorm veel geld he)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Dit hotel was onderdeel van een perstrip en heb ik dus niet zelf geboekt. Je kan een kamer gewoon via de website van het hotel boeken!

   Verwijderen
 12. Wat ziet het er leuk en mooi uit! Ik heb meerdere keren in een dorm geslapen, vond het helemaal geen probleem. Maar af en toe een kamer met badkamer voor jezelf is ook niet verkeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is nog eens een tof hotel! Ik heb wel eens in een dorm geslapen, en het ligt er maar net aan met wat voor personen je de kamer deelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat ziet er echt tof uit! Heel anders dan waar ik normaal zou verblijven maar het lijkt me wel echt de moeite waard! Ziet er heel hip maar ook sfeervol uit! mooi hoor! x www.snapshotroad.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lijkt af en toe net een discotheek! En voor die prijs is het helemaal leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi zeg! Ik wil heel graag een keer naar Praag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi contrast met het oude karakter van Praag.
  Leuk persoonlijk detail dat ze een briefje voor je schrijven!
  xx Nien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat ziet er echt super uit! Ik wil zeker ook een keer naar Praag en hopelijk in dit hotel verblijven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tof zeg! Wat een super budgethotel..
  Die ga ik zeker onthouden... Ben de laatste tijd sowieso helemaal into designhotels..
  Deze komt daar zeker bij op mijn lijstje!

  Leuke post!

  X Charlot

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top