zondag 28 oktober 2012

Week 43
Op dit moment zit ik nog in Praag en ik vlieg straks weer terug naar Nederland na een perstrip in Tsjechie. Wow, wat zijn Brno en Praag fantastisch mooie steden. Het lijkt serieus net of je in een sprookjesdecor rondloopt. Uiteraard ga ik jullie hier aankomende week alles over vertellen!

Naast deze perstrip heb ik afgelopen week natuurlijk ook gewoon gewerkt, kwamen mijn collega's eten (en hebben we samen al mijn favo blogs doorgespit), had ik een sushidate met vriendinnen in Utrecht en maakte mijn broertje zijn famous tomatensoep. Wederom een hele fijn week dus.

Mensen, I need your help! Misschien weten jullie nog dat ik een tijdje geleden schreef over een kat die opeens bij ons binnen kwam gewandeld? Hij blijft maar terug komen. Ik geef hem (nog) geen eten maar hij staat telkens voor de balkondeur te miauwen of hij zit opeens binnen als ik de balkondeur open heb gelaten. Hij is heel erg klein, dun en vaak vies. Ik heb echt een sterk vermoeden dat dit een zwerfkat is.

What to doooo?! Ik ben zelf  een beetje allergisch voor katten maar ik kan het gewoon echt niet aanzien als het keihard regent en hij zo graag naar binnen wil. Wel of niet binnen laten? Wel of geen eten geven? Moet ik de dierenambulance bellen? Hij lijkt het op zich prima naar zijn zin te hebben buiten. Kan je een kat ook af en toe binnenlaten voor eten en dat hij dan verder buiten leeft? Please let me know, ik weet niet wat ik met dit arme beest aan moet!

Oke, en nu moet ik me haasten want dit happy meisje moet zo met de taxi naar het vliegveld om terug naar Nederland te vliegen. Ik ''spreek'' jullie morgen weer! 

Oh en wil je buiten met dagelijkse blogpost op de hoogte blijven van mijn tripjes etc.? Volg me dan op Twitter!

26 opmerkingen:

 1. Als de kat nou bij jou binnen is kan je het best de dierenambulance bellen of een asiel. Die komen alleen als je een kat 'gevangen' hebt. Verder weer een hele leuke week geweest, dus! Ik ben benieuwd naar je verhalen en ervaringen van Tsjechie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat raar van die kat! Ik heb geen idee wat je zou moeten doen ..! Arm beestje, dat wel :(
  En ben benieuwd naar je Praag perstrip verslag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Soep ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awesome! Dat decorgevoel dat ik ook in Wroclaw, heel apart. Ik ben heel benieuwd naar je Praag posts. Zit volgend weekend zelf in Praag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De dierenambulance bellen! Je kan hem ook een bandje om doen met zo'n klein kokertje met daarop je naam en nummer en het verzoek of de evt. eigenaar je wil bellen! Ik zou 'm eerst nog maar geen eten geven want dan blijft hij sowieso terug komen (ook als hij van iemand is) Leuke foto's! Ik ben ook bezig een tripje naar Praag te plannen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke foto's zeg :) Praag is inderdaad een sprookjesachtige stad, ben benieuwd naar de foto's daarvan. Oh, en die kat, het beste is inderdaad om de dierenambulance te bellen, die komen het beestje dan ophalen en kunnen ook controleren of hij bijvoorbeeld een chip heeft gekregen van zijn eigenaar. Een kat alleen eten geven en verder buiten laten is -zeker in de winter, zeker voor een al magere kat- geen goed idee helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een heerlijke foto's! Praag vond ik ook echt super mooi. Over die kat, ik weet het niet hoor. Hoop dat er iemand anders een goed idee heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je ook een supermooi interieur eigenlijk!
  Ben benieuwd hoe Praag was!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh en inderdaad de dierenambulance bellen.
  Op de foto ziet het katje er wel goed uit!
  Misschien het wel een verdwaald katje van iemand..
  Succes in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke post! En wat betreft de kat; ik zou hem (wat iemand anders ook al noemde) inderdaad zo'n kokertje omdoen. Je kunt zulke halsbandjes wel bij de dierenspeciaalzaak halen. Daar even een briefje in en dan hopelijk na een poosje een reactie. Ik zou hem niet te snel zelf gaan voeren, je hoort wel eens verhalen van katten die aan speciaal voer zijn (i.v.m. ziekte) en dat niet zo lekker vinden en dus in de buurt op zoek gaan naar beter eten. Je weet maar nooit! Bovendien weet je dan zeker dat de kat terug blijft komen... Hoewel er ook wel katten zijn die sowieso gewoon van 'buurten' houden hoor, en gerust overal even naar binnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn weekoverzicht en ik kijk uit naar je Praag verhalen meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke post!!
  En erg leuke foto's.. Ben benieuwd naar je reisverslagje..

  X Charlot

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's, ben benieuwd naar je verslagen van Brno en Praag, in Praag ben ik zelf geweest was een super stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh wat zielig dat katje. Straks blijft ie hangen net als het katje bij mij op de schutting. Vind m zo zielig dat ik m eten heb gegeven, miss niet zo slim.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben heel benieuwd naar je reisverslag! En dat soepje ziet er goed uit hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben super benieuwd naar je reisverslag, lucky basterd! :)
  xoxo
  www.lesismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben benieuwd naar je foto's! Klinkt alvast goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ben heel benieuwd naar je laatste perstrip. Heb geen beeld bij de steden en las al over mooie, besneeuwde plaatjes. Wat de kat betreft: inderdaad lastig. Maar het kan gewoon een huiskat zijn die er in de buurt op uit trekt. Die van mij zit bijv. ook wel eens bij de buren binnen, wil ik natuurlijk helemaal niet, maar kan ik niet tegen gaan.
  Dat de kat vaak vies is, is wel zorgelijk. Katten die het goed hebben zijn eigenlijk nooit vies, zij hebben de rust en gelegenheid om zichzelf te verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er weer uit als een topweek! Gaaf hoor Praag, daar zou ik ook wel heel graag heen willen :) Wel zielig van die kat :( Ik ben niet zo goed met katten, mijn broer is ook mega allergisch, dus ik zou niet weten wat het protocol is met zoiets, sorry! Hele fijne week weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heerlijke foto's, Praag lijkt me zo mooi! Moet ik mijn vriendje gauw heen kunnen krijgen :) En leuk katje!

  xx
  http://thefashionwritress.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn vader en ik zijn allebei ook een beetje allergisch voor katten. Maar we hebben nu al bijna tien jaar een kat. En ja, deze is ook aan komen lopen haha! Heel herkenbaar verhaal dus. Ja, soms wel last van m'n allergie als ze lang op mijn schoot zit, maar over het algemeen is het prima te doen. Je zou het altijd een tijdje kunnen aankijken, maar omdat ik een zelfde situatie heb gehad, zou ik er voor gaan :D Katten brengen zoveel gezelligheid in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk overzicht weer! Heel benieuwd naar hoe de perstrip was!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een heerlijke week zeg! Ben benieuwd naar de verslagen uit Praag, nooit geweest zou er wel graag eens heen gaan. Ik heb eigenlijk geen idee wat je met het katje aan moet.. als je hem een keer eten geeft, blijft hij komen.. Misschien kun je hem een uurtje binnen laten en de dierenambulance bellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Pretty, Praag is inderdaad zo moooi, heerlijk om daar door de verschillende wijken heen te lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk dat je naar Praag bent geweest. Ben er nog nooit geweest, maar wel erg benieuwd. Wel lastig met de "kat situatie" (haha). Ik zou het ook zielig vinden, maar ben inderdaad bang dat hij terug blijft komen als je hem eten geeft. Even met de dierenambulance bellen of een dierenarts in de buurt. Als hij een chip heeft dan kunnen ze deze scannen en de eigenaar achterhalen ..

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zo benieuwd naar je Tsjechiƫ verhalen!
  Als je allergisch bent voor het katje zou ik het niet doen.
  Beter is het dan om hem naar een asiel te brengen of de dierenambu te bellen.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top