donderdag 6 september 2012

Mijn opa, mijn opa, mijn opa.. In heel Europa is er niemand zoals hij!


Ik heb dus een hele lieve opa en oma. Ja ik weet het, zijn niet alle opa's en oma's lief? Maar die van mij zijn echt speciaal.

Mijn opa en oma zijn er altijd voor me geweest, mijn hele leven. Laatst vond ik zo'n babyboek over mezelf terug en daar stond in dat mijn eerste woordje, jawel echt waar, ''opa'' was. En wie kent het liedje uit de titel van deze post? Ik zong het vroeger altijd voor hem...lief he? ;) Nu is mijn opa de meeste trouwe lezer van mijn blog. Samen met mijn moeder, dat wel ;)

Opa bracht me jarenlang 's ochtends naar school, op de fiets en als het echt heel hard regende kwam hij met de auto. Mijn oma kwam op mijn bed zitten als ik ziek was en vertelde verhalen over haar eigen jeugd, terwijl ze mijn hand vast hield. Met oma ging ik winkelen, naar de bakker en slager, met haar leerde ik alle kleine dorpjes in Twente kennen. Overal wist ze wel een leuk adresje. En ondertussen genoot ze er van als mensen dachten dat ze mijn moeder was. Ja, die opa en oma van mij zijn niet alleen jong van geest, maar zien er ook jong uit.

Zelfs nu ik aan de andere kant van Nederland woon en niet meer zo vaak in Twente kom, hebben we regelmatig contact. Vorige week kwam mijn opa het nieuwe huisje van mijn broertje bewonderen en kreeg ik dit super leuke cadeau. Ik ben dit product al eerder tegen gekomen op internet en was er erg nieuwsgierig naar.

Deze schalen van Zuperzozial zijn helemaal gemaakt van bamboe en mais pulver en volledig biologisch afbreekbaar. Ze zijn er in veel leuke kleurtjes (de volgende aankoop zal iets in de grijstint zijn) en ze zijn super licht. Er zijn niet alleen schalen, maar ook bekers en kleine kommetjes en alles kan gewoon in de afwasmachine. Jippie, leuk nieuw product (niet van plastic) dat ook nog eens niet al te duur is.

Wat vinden jullie er van?

28 opmerkingen:

 1. Wat lief!! De schalen zijn ook erg leuk, mooi cadeautje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk om te lezen. De band die jij met je opa en oma beschrijft heb ik ook heel lang gehad. Achterop de fiets bij mijn opa naar zijn moestuin op de Bellinckhof in Almelo, en dan kwam mijn oma later warm eten brengen haha. Super leuke herinneringen. Helaas is mijn opa 2 jaar geleden overleden maar de mooie herinneringen blijven natuurlijk.
  Wat een ontzettend mooi product heb je gekregen, ik ga meteen eens op de website kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie band heb je met je opa & oma zeg! Verder, wat een prachtig cadeautje!


  With Love,

  Joy
  justlikesushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi. Ik herken de band met je opa & oma. Helaas is mijn opa er niet meer maar des te specialer is mijn oma geworden. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt fijn om een fijne band met je opa en oma te hebben. Ik heb ook zo veel herinneringen aan toen ik klein was! De schaal is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn leuke schaaltjes :) En ik herken die band met opa en oma wel. Ze zijn echt geweldig (al is mijn oma er helaas niet meer..)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aww, wat een lieve post is dit!!
  En ik was dit merk ook al tegengekomen en erg nieuwsgierig geworden. Ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve blog :) Het is zo fijn als je zo'n band met je opa en oma hebt. En wat leuk dat je opa je blog ook volgt! Die schalen zien er heel fijn uit. Zijn ze eigenlijk stevig?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieve blog :) Het is zo fijn als je zo'n band met je opa en oma hebt. En wat leuk dat je opa je blog ook volgt! Die schalen zien er heel fijn uit. Zijn ze eigenlijk stevig?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om je verhalen te lezen!
  Ik heb ook veel herinneringen van vroeger toen ik bij mijn oma ging logeren.
  Superleuk ook dat je uit Twente komt! Grappig om te zien dat je het daar nog zo naar je zin hebt. Ik kom ook uit een van die kleine dorpjes uit Tukkerland en vind het daar ook altijd nog heel gezellig!
  Leuke schaaltjes ook, had niet verwacht dat ze in de afwasmachine zouden kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat herkenbaar! Mijn opa&oma woonden niet in de buurt vroeger, dus onderweg in de auto zongen wij altijd het liedje!

  Geniet van ze !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo te horen (en te zien aan je leuke kadootje) zijn je opa en oma inderdaad heel jong van geest, haha! Super lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super lief cadeautje van je opa! Mooie schalen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat lief! Daar kan je heel blij mee zijn, ik denk niet dat veel mensen nog zo'n goede band met hun opa en oma (kunnen) hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi cadeau én super lief natuurlijk. Herkenbaar, stukje! Maar dat geldt denk ik toch niet voor alle opa´s en oma´s haha er zit toch wel degelijk verschil tussen de ouders van je moeder of vader. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah wat lief zeg! Echt, ahwww. <3
  Leuk cadeau ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zie ze vaak bij de Bijenkorf staan en dan wil ik ze zó graag kopen, het liefst de hele set met allemaal verschillende kleurtjes. Ik vind ze prachtig! Maar dan moet ik eerst nog wel even een keer gaan sparen, vrees is.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb je een lieve opa en oma! Je schrijft er ook zo mooi over! Lief dat je dit cadeau kreeg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat onwijs lief! Wat een fijne band heb je met ze als ik dit zo lees, super! Heb zelf nooit een opa en oma gehad. Schaaltjes vind ik erg leuk, de kleur doet t m ook wel;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah, wat lief! Wat fijn dat je zo'n goede band met ze hebt en dat ze nog fit genoeg zijn om leuke dingen met jou en je familie te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke schaaltjes! En een liefdevolle blog, ik mis mijn eigen oma en opa die helaas al enkele jaren geleden overleden zijn. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel leuk cadeau! En wat fijn dat je zulke warme herinneringen aan je opa en oma hebt, en nu nog steeds zo'n goede band hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat lief! Fijn dat je zo'n goede band hebt! Hele mooie schalen en drie keer hoera voor de duurzaamheid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh wat een leuke kado! Ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een tof kado! :) Past helemaal bij jou volgens mij.
  Super dat je zo'n goede band hebt met je opa, helaas heb ik dat niet echt...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een lieve opa en oma!
  Zag het toevallig vorige week bij de Bijenkorf en ben er heel nieuwschierig naar.
  Benieuwd hoe het je bevalt.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top