donderdag 31 mei 2012

Vraag maar raak!



He lieve lezers. Ik heb wat vragen voor jullie en het zou enorm fijn zijn als jullie die kunnen beantwoorden in een reactie op deze post. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat Your Lifestyle Guide nog leuker wordt!

In return mogen jullie mij vragen wat je wil. Ik zal proberen op (bijna) alles een antwoord te geven!

1. Welk onderdeel van Your Lifestyle Guide vind jij het leukst?
2. Wat mis je nog op Your Lifestyle Guide? Leuke tips/toevoegingen?
3. Je vraag aan mij....!

Oh ja, nog 9 volgers en dan zit ik op 300 bloglovin lovers. Wie helpt? :)

Translation: I'm promoting my translate tool. So if you want to read this post, use the google translate tool in the sidebar! 
I need 9 followers to reach the 300 bloglovin lovers. Who helps me out? :)

54 opmerkingen:

  1. Oeh, wauw bijna 300 followers? Heb je goed gedaan! Ik heb geen vraag eigenlijk, hihi. Maar ik zal jouwe wel beantwoorden.

    1. Ik vind van alles leuk, vaak de afwisselende artikels en de dingen waarmee je me verrast. Vind je blog heel inspirerend namelijk. En die inspiratie vind ik het leukst denk ik.
    2. Hmm, nee ik mis niet echt wat. Ik vind je blog al een geweldige plek op het web haha.

    liefs! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je hele blog erg inspirerend en leuk. De foto's van het koken, de interieurstijlen, de hotspots, de reizen, heerlijk om te lezen! Zou niet weten wat je er aan toe zou moeten voegen. Blogs vol met Beauty en fashion hebben we al zoveel! Jij springt er juist uit met Lifestyle. Goed.. mijn vraag aan jou. Ik ben heel nieuwsgierig wat voor een werk je doet? Regelmatig lees ik dat je, je werk zo leuk vind, heel enthousiast, dat vind ik leuk, en maakt me ook nieuwsgierig!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben gister een follower geworden! Hopen dat de andere 9 zich snel melden.
    Ik vind je blog ook heel leuk! De reisfoto's en -verhalen en de interieusfoto's vind ik het leukst. En ik mis ook niks.
    Hmm ik kan nog geen vraag bedenken.. Heb namelijk nog niet alle archiefjes doorgespit en wie weet kom ik de antwoorden daar wel tegen:)
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk!
    Ik kan eigenlijk niet kiezen wat ik het leukst vind, de hotspots en kookfoto's zijn denk ik mijn favoriet!! Verder mis ik helemaal niets, ik lees je blog nog niet zo heel lang maar ik kom hier echt heel graag om inspiratie op te doen!

    Mijn vraag aan jou: Hoe lang blog je al? Want 300 followers is echt heel cool! Ben benieuwd hoe lang dat bij mij zal gaan duren.. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind je eetblogs met Nina het leukst! En je verhalen over reizen natuurlijk ook :) En mijn vraag aan jou: ik ben benieuwd naar je dromen/toekomstplannen/etc. Misschien dat je daar iets over kunt vertellen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuk dit!
    1. Welk onderdeel van Your Lifestyle Guide vind jij het leukst?
    Ik vind eigenlijk de totale afwisseling van jou blog het leukst. Het is altijd een verrassing wat je weer voor iets leuks hebt.
    2. Wat mis je nog op Your Lifestyle Guide? Leuke tips/toevoegingen?
    Misschien nog wat persoonlijker. Wie ben jij achter Your Lifestyle Guide?
    3. Je vraag aan mij....!
    Verder zou ik wel weten wat je verder in je dagelijks leven doet. Werken, studie enzo?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik lees je blog pas net, dus ik weet het niet zo goed.. Maar foto's en verhalen over eten vind ik leuk, behalve als ik me dik voel :P Dat is denk het meest aansprekend aan je blog: de foto's. Het ziet er echt heel mooi uit, en daar word je (ik) nieuwsgierig van.

    En ik zie hierboven dat er ook wel nieuwsgierigheid is naar jouw persoonlijke leven. Dus misschien kun je iets meer daarover vertellen? Of anekdotes, zoals die jongen in de trein.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 1. Ik vind juist de inspiratie het leukst: deze krijgen we van je door een goed wisselend aanbod, de ene keer een post over Me Time (waar we allemaal wel wat meer van kunnen gebruiken), de andere keer een luxeresort waar we allemaal van dromen, etc. Je foto's zijn ook prachtig!
    2. Eigenlijk mis ik niet iets. Ik zag een tijdje terug wel een leuke tip over kaarsen (geurkaarsen, sojakaarsen, weet het ff niet meer), zoiets vind ik ook altijd leuk! Kleine tips voor leuke verwenartikelen voor jezelf/thuis.
    3. Mijn vraag aan jou: vertel eens wat meer over je dayjob! Ik vind het wel leuk om te lezen wat bloggers in het dagelijks leven doen, dus ik ben benieuwd....

    En wat goed zeg, zoveel volgers! Ik merk dat sommige van jouw bezoekers mijn blog ook weten te vinden, fijn zo'n link!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 1. Eigenlijk alles wel. Het is altijd weer leuk om jou'n blog te lezen!
    2. Ehm... ja ik mis eigenlijk niet echt wat. Ik houd zelf van diy's maar ik weet niet of dat wel helemaal bij jou'n blog past!
    3. Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

    Liefs, Hillery

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 1. Je eigen reisjes en hotspots, maar daar heb je natuurlijk niet altijd tijd voor en je gaat natuurlijk niet elke dag uit eten haha :P. In de keuken met Nina vind ik ook erg leuk. Oh, en je outfits!
    2. Ehhhhhh ...
    3. Geen vraag, maar wel gefeliciteerd met de bijna 300 followers :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 1. De foto's op je blog vind ik het leukste onderdeel. Ze zijn keer op keer weer prachtig en om bij weg te dromen!
    2. Ik mis niet echt iets. Ik vind dat je een goed evenwicht hebt in de posts die je schrijft.
    3. Wat vind je het aller-, aller-, allerleukste van bloggen?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoihoi,

    Ben al een tijdje een stille volger en wat ik het leukst vind,
    Gewoon kijken bij een ander naar het stukje glamour, als moeder van 4 kids gaat het er hier wat glamour lozer aan toe, hoewel ik natuurlijk wel probeer er leuk uit te zien natuurlijk. Als ik naar jou leven kijk is dat gewoon een heel verschil met het mijne, wat ik totaal niet erg vind, maar wel leuk om even naar te kijken ;-)
    Verder mis ik niet echt iets, wel vind ik het altijd leuk hoe je low budget toch stijlvolle dingen voor elkaar kunt krijgen. Mooi hoeft niet altijd duur te zijn dus zulke tips zijn altijd welkom.
    Een vraag heb ik eigenlijk niet, ik volg je gewoon en heb er plezier in.

    Liefs, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind altijd je reisfoto's en reisverslagen altijd heel leuk, maar ook foto's van eten en interieur! Het is altijd heel afwisselend, dat vind ik heel leuk aan je blog, het is ook eens wat anders dan al die fashion en beauty blogs. Ik heb niet echt een tip voor je eerlijk gezegd. Een vraag aan jou is al een paar keer gesteld hierboven, ik vraag me namelijk ook af wat je doet in je dagelijkse leven, wat voor baan je hebt etc! X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik volg je blog ook nog niet zo lang, maar vind het heel leuk dat je een lifestyle blog hebt. Ik vind je hotspots tips altijd erg leuk (ik verzamel je Rotterdam tips, dat als ik er weer eens naar toe ga ik de leuke plekjes kan vinden.. Begin Rotterdam stiekem heeel leuk te vinden :D) Jij schrijft, ik lees!
    En verder ben ik ook wel benieuwd naar jou, net zoals bijna iedereen haha. Wat voor boeken lees je, wat voor films kijk je?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben daar geen ster in hoor. Ik vind alles leuk. (geen goed antwoord i know...) geniet gewoon elke keer als ik hem open. Dus kan je helaas niet helpen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het leukst vind ik alles over reizen, dus je hotspots en je inspiratiefoto's! Maar eigenlijk vind ik alles leuk; eindelijke eens een blog dat niet (voornamelijk) over fashion en beauty gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik volg je nog niet zo lang, maar volgens mij mist er niets! Ik vind je persoonlijke foto's het leukst, en natuurlijk de reisposts. Je hebt gewoon een hele goede blog! x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben zelf vooral van de 'plaatjes', hahahaha! Reizen, hotspots, food en interieur vind ik altijd leuk om te lezen/kijken. Ook stukjes over jezelf zijn leuk, want zo kunnen we je ietsje beter leren 'kennen' (voor zover mogelijk natuurlijk via je blog). Dus met andere woorden: keep on going!

    En, zoals eigenlijk veel andere lezers, ben ik ook wel een beetje benieuwd naar wat je dagelijks doet qua werk/school/iets anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. ik volg je pas een maandje, maar ik vind je blog erg leuk. Vooral over het reizen met mooie plaatjes ect!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuk bijna 300 volgens, goed bezig haha :D

    De hotspots zijn inderdaad erg leuk, maar de in de keuken bij Nina vind ik ook altijd super leuk! En de interieur blogs zijn ook altijd leuk!! Ik vind alles leuk haha (A)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. 1. Welk onderdeel van Your Lifestyle Guide vind jij het leukst? In de keuken bij Nina <3
    2. Wat mis je nog op Your Lifestyle Guide? Leuke tips/toevoegingen? Nee, ga zo door!
    3. Je vraag aan mij....! Welk hotel zaten jullie in Malaga? Heb het al eerder gevraagd maar geen reactie gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aah, sorry, niet gezien! We logeerden niet in een hotel, maar in een huis van kennissen. Je kunt het huis ook huren: http://www.villavinos.com/

      Verwijderen
  22. - Ik vind alle onderdelen leuk om te lezen, maar vooral de foto's van je reizen :)
    - Ik mis eigenlijk niets, vond het leuk om eens een outfit te zien dus dat mag je vaker doen van mij!
    - Hierboven zag ik al wat vragen over wat je voor werk/studie doet, daar sluit ik me bij aan.

    Wat heb je veel followers, ik volg je natuurlijk al via Bloglovin!

    xx Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Poeh, alle posts zijn erg leuk om te lezen. Ze hebben allemaal iets wat je wel interesseert. Maar ind e keuken met Nina, verhalen/tips over reizen, vind alles met foto's sowieso wel goed haha. ;) Maar zo nu en dan de outfitpost is ook leuk. Je doet het gewoon heel leuk! ;) Je kan mij ook enthousiast maken voor iets, en dat is ook wel knap. Blogger en ik ook, kunnen veel van jou leren. :) Ik mis daarom niks op je blog!

    Ik ben ook wel heel benieuwd naar wat je nu doet werk/studie? En je dromen/toekomstplannen! :)

    En natuurlijk: gefeliciteerd met je bijna 300 volgers, super en verdient!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. 1. Je blogs over reizen en eten zijn mijn favoriet, maar stiekem vind ik elke post onwijs leuk om te zien en lezen.
    2. Ik mis niets eigenlijk. Ik vind de afwisseling heel leuk en je hebt altijd iets leuks klaar staan. Je creativiteit is echt top!
    3. Gefeliciteerd met je grote aantal followers! Jouw blog was de eerste die ik volgde nadat ik zelf een blog was begonnen en ik kan alleen maar hopen dat die van mij ooit net zoveel inspiratie gaat bieden als die van jou. Keep up the good work!

    Liefs Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  25. 1. Ik vind de hotspots en je reisblogs heel leuk. Je hebt een leuke afwisselende blog waardoor elke stukje weer leuk is om te lezen.
    2. Ik mis eigenlijk niets.
    3. Wat vind je zo leuk aan een blog bijhouden? En had je ooit verwacht dat in korte tijd je blog zo zou groeien?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. vind je reis post altijd zo leuk om te lezen! Waar zou je nog geen willen?

    Travel in Style

    BeantwoordenVerwijderen
  27. 1. Ik vind het geheel van jouw blog fijn. Prachtinge foto's die je vaak weg doen dromen aangevuld met leuke tekstjes. Toevallig op jouw blog gekomen zoekend naar interessante plekjes in Londen. Nu een dagelijkse bezoeker. Daar heeft mijn passie voor watchgirls en hun horloges natuurlijk ook iets mee te maken.
    2. Waarom moet je veranderen wat goed is. Voor elk wat wils. Alles wordt mooi in elkaar verweven. Doe gewoon verder waarmee je bezig bent. Misschien een vleugje meer van jouw eigen persoontje?
    3. Wat is het merk van jouw horloge? Wil je mijn watchgirl worden? (zie mijn website)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Je hebt echt een leuke blog! Vooral omdat ik interesses van mezelf herken.
    1. Ik heb eigenlijk niet specifiek één favoriet onderdeel, wat de blog zo leuk maakt is juist de afwisseling tussen verschillende topics en onderdelen. Dat is wat ik er leuk aan vind :) dus houd die afwisseling er in, dat verrast en het gaat niet vervelen! En wat ik ook fijn vind is de oprechtheid in je posts, dat maakt het leuk om te lezen.
    2. Misschien iets meer persoonlijke posts? Het is leuk om de persoon achter de blog beter te leren kennen! Maar dat is denk ik wel iets waar je als blogger bewust voor moet kiezen, want het gaat wel om een stukje privacy.
    3. Ik ben benieuwd of je aan sport doet of wat je doet om in shape te blijven?

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Thanks a lot for sharing thiѕ ωith all of us you
    really rеalizе what уou're speaking about! Bookmarked. Please also talk over with my site =). We will have a link alternate contract among us

    my blog post: vapornine
    Also visit my blog

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Exсеllent blog you haνe got herе.
    . It's hard to find high-quality writing like yours these days. I seriously appreciate people like you! Take care!!

    Also visit my blog; marketing social networking
    Here is my homepage - make money on twitter

    BeantwoordenVerwijderen
  31. I don't know whether it's just me or if everybodу else experіencing issues with your blog.
    It appеагs as thοugh some of the text in your
    contеnt are runnіng οff the screen. Сan ѕomebody elѕe please provide fеeԁback and let mе know
    if this is happening to them as well? This
    may be a problem with my browsег beсause
    І've had this happen before. Thanks
    my site > buy instagram followers for cheap

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ηighly energetic articlе, I enјoуed that bit.
    Wіll therе be a paгt 2?

    Feel freе to suгf to my web blog :: vapornine
    my webpage - vapornine

    BeantwoordenVerwijderen
  33. I'll immediately snatch your rss feed as I can't to find youг email ѕubѕсгiption lіnk
    or e-newѕletteг service. Do уou've any? Kindly allow me understand so that I may subscribe. Thanks.

    Feel free to surf to my page - pikavippi
    Feel free to visit my homepage ... pikavippi

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Рrettу ροrtion of content. I just stumblеd
    uροn your wеb site and in acceѕѕiоn
    capitаl to clаim that I acquire actually
    loved аccount youг weblog postѕ.

    Αnуway I'll be subscribing to your feeds or even I success you access consistently quickly.

    my homepage - www.yedikardeskoyu.com
    Also visit my page ; san jose city college football

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hello there, just became aware of your blog through Google,
    and found that it's really informative. I am gonna watch out for brussels. I'll appreciate if you continue
    this in future. Numerous people will be benefited from your writing.
    Cheers!

    Take a look at my web-site baby clothes personalized banner 30x82 horizontal vinyl banner each

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Magnificent website. Lots of useful info here. I'm sending it to several pals ans also sharing in delicious. And of course, thanks in your sweat!

    Feel free to surf to my web site pinterest and social media
    My webpage - increase twitter followers

    BeantwoordenVerwijderen
  37. I all the time emailed this webpage post page to all
    my friends, since if like to read it afterward my contacts will
    too.

    Here is my weblog: zulutrade
    Also see my webpage :: zulutradec.skyrock.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the
    simplest thing to be aware of. I say to you,
    I certainly get irked while people think about worries that
    they just do not know about. You managed to hit the nail upon
    the top and defined out the whole thing without having side-effects ,
    people can take a signal. Will probably be back to get more.
    Thanks

    Here is my website: get followers

    BeantwoordenVerwijderen
  39. It's in point of fact a great and useful piece of information. I am satisfied that you just shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

    Here is my website: zulutrade

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hello there! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

    Feel free to visit my site ... binary trading platform

    BeantwoordenVerwijderen
  41. It truly is an effective way to promote products and services.


    Review my blog post - click the following webpage

    BeantwoordenVerwijderen
  42. I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get setup? I'm assuming having a
    blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm
    not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated.
    Many thanks

    Also visit my page :: reverse osmosis filtration

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Rеmarkаble! Its genuіnеly amazіng piece
    οf writing, I haνe got much сlear idea on the topіc of from thіs ріece οf writing.


    Here is mу sitе :: WhatsApp Pertaining to Google android : How to Work Concept Forward

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Howdу! I could hаvе sworn I've been to this blog before but after reading through some of the post I realized it's
    new tо mе. Anyωaуs, Ӏ'm definitely glad I found it and I'll be
    bοok-marking and сhеcking baсk
    frequently!

    Herе is my web site :: Where to find Inexpensive Motels within The capital On the web

    BeantwoordenVerwijderen
  45. This paragraph provides clear idеa designed for thе new
    people of blogging, that truly hoω to do running a blog.


    Αlso visit my web site ... hotel

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hі there, yeah thiѕ artiсle is truly fastіԁious anԁ I haѵe learnеd lot of
    thingѕ from it on thе tоpіс
    οf blogging. thanks.

    my weblog; Last minute Resort Reservation

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Eхcellent ωeb sіtе уоu've got here.. It's hard to fіnԁ gοоd quality writing liκе уοurs nowaԁaуѕ.
    I sеriouslу apрrеciate ρeορlе like you!
    Take cаrе!!

    my pagе - Lower price Motels Record -- Assess Accommodations Costs

    BeantwoordenVerwijderen
  48. What's up colleagues, pleasant article and good urging commented at this place, I am truly enjoying by these.

    Feel free to surf to my blog post :: Hotel throughout Bangkok Necessary

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Appreciate this pоst. Will try it out.

    Herе іѕ my homepage: Evaluate motel prices

    BeantwoordenVerwijderen
  50. It's truly a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

    Check out my blog :: Low cost Lodging A few Easy Tips about Receiving the Very best Lodge Discount rates

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Dο you havе а spam prοblem on this site; I аlso аm a bloggeг, and I waѕ wondегing
    yоur ѕіtuation; we haѵe developed sοme nice procedures anԁ we аre looking tο swap techniqueѕ
    with otheгѕ, pleaѕe shoot me an email
    if interеѕtеd.

    Μу web ѕite Discount Resorts Itemizing -- Examine Accommodations Costs

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Thiѕ is a really good tiρ especiаlly to those new to the blogosphere.
    Bгief but verу accurate informаtion… Thanks for sharing this one.
    А must гead post!

    Rеview my web page ... Plan The Searching Live in Dubai Accommodations Close To Shopping Heart

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Highly eneгgetic pοst, Ӏ enjoуed that a lot.

    Will theгe be а ρart 2?

    Feel fгee to vіѕit mу blog ρoѕt :: Club Resorts a new Principle to note an incredible Rest

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top