zondag 1 april 2012

Week 13








Wat hebben we allemaal genoten van het weer. En wat vinden we het allemaal jammer dat het nu weer kouder is geworden. Ja toch? Wel lekker Nederlands om daar vervolgens weer de hele dag over te klagen. Maar ach, laten we eerlijk zijn. Dat koude weer is ook gewoon niet leuk!

Ik heb een giga drukke week gehad op mijn werk, waardoor ik minder tijd heb gehad om te bloggen. Toch kon ik mijn camera niet helemaal met rust laten. Het licht, de zon, de temperatuur. Zulke plaatjes kon ik niet laten schieten toch?

Week 13 was de week waarin mijn vriend weer eens in een hotel moest bivakkeren. Waarin ik mijn best deed om tussen alle drukte door lekker en gezond te eten. Waarin ik in twee avonden het boek Koorts van Saskia Noort uitlas (wie heeft dit boek gelezen en wat vonden jullie ervan?) en waarin ik concrete plannen maakte voor onze Thailand reis deze zomer. Ik heb bedacht dat ik ook een paar dagen naar Singapore wil. Wie is daar wel eens geweest? Is het de moeite waard?

En nu? Nu is het weekend. Heb ik heerlijk uitgeslapen. Is mijn vriend weer thuis. Kwamen mijn vriendinnetjes uit Utrecht bij me eten. Schreef ik vijf nieuwe blogposts, in mijn ochtendjas op de bank met een verse cappuccino. Maakte ik lekker veel nieuwe foto's. Beantwoordde ik mailtjes.  Ging ik naar The Hunger Games (ik weet nog steeds niet wat ik er van vond) en ga ik straks lekker sushi eten. Ook deed ik op het nippertje belastingaangifte en vergat ik dat een nieuwe APK-keuring voor 1 april had moeten plaatsvinden.. Aj, dat is dan wel weer jammer.

Maar bovenal genoot ik van even lekker niks doen!


Hoe is jullie weekend en hebben jullie genoten van de zonnige week?

34 opmerkingen:

  1. Bonitas fotografías, como me gustan los tulipanes.
    Besos.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke foto's (vooral het eten, dôh)! :D
    Ik vond vorige week ook heerlijk, met het zonnetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's! Ik hoop ook dat het snel weer mooi weer wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je mooie foto's gemaakt! Ben vrijdagavond naar de bioscoop gegaan en Intouchables gezien; echt een hele mooie, en super grappige film. Van genoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's weer! Ik heb een rustige week gehad, niet veel bijzonders gedaan behalve werken eigenlijk. Vrijdag heb ik een High Tea gedaan met mijn moeder en zus, en gister geshopt met mijn moeder. Nu is het helaas tijd voor het huishouden en de was...:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh wat een heerlijke blog heb jij ! ik
    heb niet echt veel gedaan dit weekend, hihi.
    ik follow je!
    loves, saar.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Singapore is leuk! Hoewel het natuurlijk wel heel Westers is, dus als je meer van het authentieke Azië houdt is het misschien een minder goede keus. Maar er is veel te doen en je vindt er veel verschillende culturen vlakbij elkaar (van de tempel in Little India zie je de moskee uit de islamitische wijk en een paar straten verderop is het weer echt Chinees). Wil je weg uit de stadse drukte, dan is er Sentosa Island, ook heel mooi. Laat je alleen niet verleiden tot het boeken van tours: gewoon zelf op eigen houtje de boel verkennen, alles staat in het Engels aangegeven en het openbaar vervoer is er prima. Ik vond de mensen er ontzettend vriendelijk en hoewel het natuurlijk een dictatuur is met de bekende regeltjes van geen kauwgom, altijd over het zebrapad oversteken en geen durians mee in de bus vond ik er absoluut geen beklemmende sfeer hangen. Singapore Airlines heeft overigens af en toe goedkope stopoverdeals; de moeite waard om even naar te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat super! Kijk van zulke tips word ik nou blij! Heel erg bedankt, hier heb ik zeker wat aan!

      Verwijderen
    2. Graag gedaan :).

      Verwijderen
  8. Ja, wat was het heerlijk dat het zonnetje flink scheen! Het had van mij nog wel even mogen duren, hahahaha! Maar ach, we gaan er maar vanuit dat het wel weer terug komt en dan misschien zelfs nóg beter/zonniger! ;) (en anders vertrekken we gewoon voor een vakantie naar een extreem zonnig oord! :P)

    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heerlijk weekje & vooral een fijn weekend. Ik ben benieuwd naar het boek (gaat op m'n lijstje) & naar de vijf blogposts die we vast deze week wel zien verschijnen. Fijne week meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet eruit als een heerlijke week!!
    Fijne avond en alvast een mooie week :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hier word ik dus echt heel vrolijk van! Prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey Jolien,

    Leuk om te lezen dat jullie je reis aan het plannen zijn! Joey en ik gaan dit jaar ook naar Singapore, misschien komen er nog leuke tips voorbij op je blog

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. He Sanne,
      Wat leuk! Hoe lang gaan jullie en wanneer? Gaan jullie nog ergens anders naartoe?
      X

      Verwijderen
    2. Wij gaan in augustus 3 weken, dus we moeten nog even geduld hebben. We vliegen op Jakarta en vanuit daar reizen we verder naar Singapore en Bali. De tickets zijn geboekt, maar verder moeten we alles nog uitstippelen. Wanneer gaan jullie en wat is de planning?

      xx

      Verwijderen
    3. Leuk! Wij gaan waar de laatste twee weken van juli en de eerste week van Aug. en dan Dubai, Thailand en Singapore. Wat gaaf dat je ook naar Jakarta en Bali gaat! super!
      xx

      Verwijderen
    4. Leuk! Weer Dubai en Thailand :) raak je ook nooit op uitgekeken he? Misschien dat je ons weer wat leuke tips kunt vertellen over Singapore, onze vorige reis hebben wij daar namelijk erg veel aan gehad :)

      Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie foto's, heb je gemaakt! En wat leuk dat je ook naar Singapore gaat, ik ben daar helaas alleen geweest voor een overstap haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super mooie foto's ! En die eerste.... jummmmm looks good !!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heb een heerlijk weekend gehad. En ik moet zeggen dat ik echt al gewend was aan het weer en nu hoor ik de woorden vriezen en sneeuw! HELP haha. En de broodjes zien er heerlijk uit!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  17. yo, ik ben een paar x naar singapore geweest! het is echt een mooie stad. wat ik mooi vind is dat het echt een east meets west stad is. je ziet veel westerlingen, maar de stad oogt ook het mooie aziatische. je hoeft er niet te lang te blijven (paar dagen is genoeg voor citytrip) en je kan er heel goed shoppen en eten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klinkt goed! We zijn idd van plan om maar een paar dagen te gaan. Ben heel benieuwd! En nog even over je backpackvraag: ik ben nog nooit in Australie geweest en kan me zo voorstellen dat het daar een stuk duurder is dan in Aziatische landen!

      Verwijderen
  18. Ik reageer ook even op bovenstaande ;) maar Australie is inderdaad een stukje duurder dan Azie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heerlijke mooie lente foto s weer!Blauwe druifjes echt gaaf !

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooie foto's! De boterham en het ciabatta brood ziet er echt lekker uit :) Leuke blog heb je!
    x Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een super weekend!
    En wat een heerlijk eten :)
    Benieuwd naar al je posts
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtige foto's
    ik kreeg honger bij de eerst hihi!
    XOX
    www.jazzybelleslife.com
    JAZZY BELLE x.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ha, zo fijn als je dingetjes lekker af krijgt op een dag. En fijne foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. The first image looks so delicious.

    belladonna2.blogspot.com

    pljewels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top