zondag 22 april 2012

Sunday morning, rain is falling

What else is there to do on a rainy sunday morning dan lekker in je bed met een kop koffie en de nieuwe aflevering van een van je favo series?

Nieuwste verslaving: Game of Thrones. Ik heb me laten overhalen om aan deze series te beginnen (door een aantal leuke blogpost van lezers) en ik was direct verkocht. Leuk dat Carice van Houten ook een rol heeft in het tweede seizoen. Ik mag haar wel die Carice. Vrouw met lef vind ik het. Hoe gaaf moet het voor haar zijn dat ze ook in Amerika zo goed gaat?

Wie van jullie kijkt ook naar Games of Thrones?

20 opmerkingen:

 1. ik heb nog nooit van die serie gehoord! Waar gaat ie over?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke zondag! En ik moest gelijk aan dat liedje denken toen ik je titel las ;)
  Geniet van de serie, ik vind het ook erg leuk om te kijken :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit van gehoord! Maar series zijn altijd lekker op regenachtige dagen dus ik ga er eens even meer over zoeken. Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb het nog niet geprobeerd (zit in een Doctor Who fase, haha) maar ik krijg ook van vrienden steeds deze als Next One To Watch. Geniet van je relaxede ochtend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een geslaagde zondagochtend! :) Ik heb die serie nog nooit gezien, maar hij staat wel op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love this kind of days! cute photos. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa Game of Thrones is echt vet! Mijn vriend heeft alle boeken gelezen en was super enthousiast toen er bekend was dat er een serie van gemaakt zou worden... eerst was ik nog een beetje in twijfel (dit soort series kijk ik normaal nooit) maar ben echt om. Super goed! En inderdaad Carice is gaaf dat ze daarin mee mag spelen! Welke aflevering ben je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had precies hetzelfde, het leek me eerst ook niets!
   Ben ondertussen al bij de nieuwste aflevering.. dus nu weer een paar dagen wachten helaas. Jij?

   Verwijderen
  2. Haha ja wij ook. Het eerste seizoen ging er echt als een malle doorheen, en nu telkens wachten. Heftig aflevering met Carice!

   Verwijderen
 8. Mooie foto's! Ik hou van Game of thrones. Zo spannend. Ik kon ook al niet wachten op seizoen 2, eindelijk! Carice yay.
  xoxo

  www.lesismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Wat een bagger weer was het vanochtend zeg.. En ik heb Game of Thrones nog nooit gezien, maar iedereen uit mijn omgeving die er naar kijkt is er zeer positief over!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb er wel eens van gehoord. Zijn er ook niet boeken van? Ik ben er nu wel erg benieuwd naar! Komt ook weer op mijn lijstje van series die ik nog moet kijken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, er zijn ook boeken geloof ik! Maar als ik eenmaal een serie heb gekeken dan begin ik vaak niet meer aan de boeken.

   Verwijderen
 11. Oeh aan die foto te zien zie ik wel direct dat dat niets voor mij is. Ben een ontzettende schijterd op dat gebied :')

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik probeer nog steeds niet te beginnen aan Game of Thrones want ik weet nu al dat het waarschijnlijk veel te gaaf is en ik dan het hele seizoen in 1x wil kijken. Daar heb ik nu geen tijd voor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. (nog) niet, maar ik lees er allaan maar goede dingen over.
  ps, die foto's hieronder, die laatste van jou uit zee: mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I LOVE Game of Thrones. Was na de eerste aflevering helemaal verkocht en toen hebben mijn vriend en ik een week lang geen sociaal leven gehad omdat we alleen maar nog een aflevering en nog een aflevering wilden kijken. Ben benieuwd naar de nieuwste aflevering! En ben heel blij dat ze inmiddels ook groen licht gekregen hebben voor een derde seizoen, jeej! PS: Mooie sfeerimpressies!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahah mj is helemaal verslaafd!
  Vond t afgelopen vrijdag trouwens SUPER gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Al veel goede verhalen gehoord over Games of Thornes, helaas nu geen tijd voor :(
  En wat je zegt over Carice, helemaal waar.
  Wat een topvrouw!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top