dinsdag 17 april 2012

Follow Your Bliss - New Collection Give-away







In januari schreef ik voor het eerst over Follow Your Bliss. Een sieradenmerk dat toen net was gestart door Natalia. Terwijl ze net bezig was, werd het merk al opgepikt door de media en nu we een paar maanden verder zijn heb ik haar sieraden al voorbij zien komen in de Flair, op websites van o.a. Linda en CosmoGirl, Cosmopolitan en om de arm van bn'ers.

Achter het merk en vooral het ontstaan ervan, schuilt een bijzonder verhaal. Natalie was een hardwerkende studente Communicatiewetenschappen aan de UvA toen haar nichtje (tevens haar beste vriendin) overleed na een auto-ongeluk. Haar nichtje Faro was een talentvolle, creatieve dame die hard op weg was om goudsmid te worden. Natalia kreeg kort na het overlijden van Faro haar Bul en een droombaan. Maar Natalia verwerkte het verlies van haar nichtje niet goed en kreeg ook nog eens een burn-out. Ze besefte zich dat het dromen niet meer hetzelfde waren als vroeger en ze besloot haar gevoel te volgen. Iets te doen waar zij zich happy bij voelde. Met het maken van sieraden treedt ze in de voetsporen van haar nichtje.

En damn, wat heb ik respect voor zulke meiden. Voor meiden die kiezen voor hun eigen geluk. Voor meiden die hun dromen durven te herzien. Die niet bang zijn voor het oordeel van anderen. Meiden die een risico durven te nemen. Meiden die vechten. Meiden met doorzettingsvermogen.
Zulke meiden zijn toch ontzettend inspirerend?!

Ik mag aan twee van mijn lezers een armbandje van de Eyecandy lijn weggeven.

Laat in een reactie achter welk armbandje je favoriet is en waarom (je vindt ze hier)Like mijn facebook pagina en volg yourlifestylguide.nl via bloglovin of Google Connect (beide mag ook natuurlijk!).

Succes meiden!




Note: Floor en Shalane hebben gewonnen (via de kansgenerator getrokken)! Gefeliciteerd!

42 opmerkingen:

  1. Geliked en followed. Ik vind de chunky mini in de kleur mint erg mooi. De kleur is helemaal hip en ik ben gek op armbandjes als deze waar je veel andere armbandjes mee kunt combineren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik follow je overal al :-) Maar mijn favoriet is de Blissfull Blend. Prachtige kleuren! Ik zou dan ook de Turquoise Swarovski bestellen en dan als setje dragen. Lijkt me heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Ik wist niet eens dat je ook actief was op facebook, dus ik heb je gelijk geliked. Verder volg ik je op bloglovin'. Ik heb heel lang gekeken naar welk armbandje ik leuk vind en kwam uiteindelijk uit op Chunky mini - Mint. Vind mint he-le-maal leuk en dit armbandje kun je combineren met allerlei andere kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke giveaway! Ik volg jou via gfg en via bloglovin (deed ik al) daarnaast heb ik je natuurlijk geliked op facebook (shalane koelewijn is mijn naam).

    Het armbandje wat ik het mooiste vind is CC - Hope.

    En wat een mooi verhaal achter follow your bliss. Diep respect dat ze haar dromen is gaan volgen! Ze maakt hele mooie dingen.

    Heel veel liefs,
    xoxo
    Shalane
    www.fashionmoodboard.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi verhaal!! Liked en Followed op bloglovin'!! Ik vind het armbandje CC Joy heel mooi! Roze en mint zijn zo leuk bij elkaar en kan je makkelijk elke dag dragen om te weten dat je moet genieten van elke moment van de dag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik ben zo supertrots op Natalia. Dat ze uit zo'n diep gat weet uit te klimmen, en zoiets succesvols weet te maken.
    Toppertje is het. En ik doe gewoon mee met je winachtie, why not.

    ik ga voor de candy bliss cherry pink. Die is niet voor mij, maar voor mijn schoonzusje. Zij doet lekker, net als Natalia, ook waar zij zin in heeft, en bovendien helpt ze me ontzettend met de bruiloft. Toppertje dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zeker een inspirerend verhaal, en wat maakt ze een mooie dingen! Echt knap dat ze zoiets negatiefs in iets positiefs heeft om weten te zetten.

    Ik zou zelf graag het Day of Luck armbandje willen dragen omdat ik mijn lieve katertje James gisteren heb in moeten laten slapen. Hij was mijn beste maatje en pas twee jaar oud. Ik mis hem ontzettend en kan wel een beetje geluk en blijdschap gebruiken op het moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Volgen en liken deed ik al, maar zeker een mooi verhaal!
    Ik vind zelf het Sparkling Aventurijn erg mooi, zeker nu ik hoop dit jaar ook mijn dromen te verwezenlijken, dus een beetje geluk kan geen kwaad ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, ik was gisteren nog verlekkerd naar de site van Natalia aan het kijken. Alles is zo mooi, bijna onmogelijk om een keuze te maken! Ik vind het Trinity armbandje wel erg mooi, omdat ik gek ben op turquoise en stenen, dus die combinatie is helemaal prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erggg leuk!!

    Ik zou het heel erg leuk vinden om de Pastelle of de Positivity te hebben. Wat zijn ze mooi.
    En wat een mooi verhaal inderdaad. Knap dat ze eraan begonnen is en wat doet ze het goed!!
    Wens haar iig alle succes.


    Ik volg je natuurlijk op bloglovin', GFC en like je op FB!
    Pleuniethoonen@me.com


    Liefs,

    Pleunie
    Refineness.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke actie, prachtige armbandjes! Ik volg je al :)

    Ik doe natuurlijk graag mee, heb deze week de nieuwe collectie al eens bekeken, erg mooi.
    Mijn favoriet:
    - Day of Luck (turqoise)
    - Van de oudere collectie: de chunky gevlochten (goud)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja zij maakt echt zulke mooie dingen! Toevallig was ik net nog aan het kijken op haar site. Dat verhaal over haar kende ik nog niet, heb er heel veel respect voor!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, mooi verhaal inderdaad! Prachtige sieraden!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een verhaal! En wat een geweldig mooie dingen maakt Natalia. Zo zie je maar weer: het grootste geluk begint bij jezelf en volgt je hart! Ik ben zelf gevallen voor de Swirly Mint, omdat ik een aantal festivals op de planning heb staan en omdat de mintkleur de negatieve gedachten wegneemt en ik dus op en top kan genieten van mijn langverwachtte vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke armbandjes! Echt super super super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een heftig maar ook mooi verhaal. Er zitten echt prachtige armbandjes bij, moeilijk kiezen!! Ik vind de chunky mini erg mooi, maar welke kleur.. ze zijn allemaal mooi! Ik denk pink. Omdat ik hou van een beetje stoere sieraden die toch fijntjes en vrouwelijk zijn, dat is deze precies :) leuk met andere armbandjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Superleuk en wat een keus! Je blog wordt steeds mooier en voller! Vind de Sparkling Cherry Rose erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtige armbandjes! Ik vind Candy Bliss - Cherry Pink in het zilver de mooiste! Lijkt een beetje op het armbandje van LOTT waar ik laatst over schreef en die hoog op ijn wishlist staat! Het was wel lastig kiezen hoor, want eigenlijk zijn ze allemaal heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Echt hele mooie armbanden. Ik volg je via bloglovin en heb je ook op facebook. Ik vind de lucky#7 armband het mooiste.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooi en inspirerend verhaal. Helaas weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om het verlies van een geliefd iemand goed te verwerken, daarom is het ook zo knap dat ze, zoals je al zegt, op deze manier haar geluk na jaagt!

    Ik wil ook graag deelnemen aan de winactie :) ik vind alle armbandjes erg leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de lucky clover suede. Elke vrouw kan wel een beetje geluk gebruiken! En het klavertje staat natuurlijk ook een beetje symbool voor de persoon achter de sieraden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Geliked en gevolgd De allermooiste vind ik toch wel deze: http://followyourbliss.nl/winkel/B-00265-eyecandy-armcandy-cc---joy.html Allemaal prachtige kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat leuk!!! Ik heb geliked! En ik volgde je al.
    Ik vind trouwens dat suede armbandje met het peace teken het leukst. Een beetje stoer mag van mij wel! En wie is er nou niet voor vrede?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Echt hele leuke dingen zijn er te bestellen zeg! Ik vind het hele leuke armbandjes, ook heel leuk om te combineren met andere armbandjes. 1 van de leukste vind ik ''Cherry Rose Jade''. Ik heb je facebook pagina geliked en volg je op blogloving! Liefs, Hillery

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie armbandjes! Al vind ik Cherry Pink toch wel de mooiste haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oh leuke give away! Ik like en volg je al haha.
    Ik vind de Sparkling Aventurijn prachtig! Hij is simpel, maar toch elegant. Past met bijna alles. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oooo, wat leuk dit! En daarom wil ik natuurlijk graag meedoen... hahaha!
    Moeilijke keus hoor! Maar, ik denk dat ik toch ga voor.. de Pastelle. Helemaal m'n favoriete zomerkleurtjes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een geweldige give away! Ik vind alle armbandjes prachtig. Maar mijn favoriet is toch de Candy Bliss - Faith. Alle armbandjes hebben een betekenis. Voor bij zou dit armbandje dan ook een hele persoonlijke betekenis hebben. Naast dat ik gelovig ben heb ik ook vertrouwen in de toekomst. Ik ben een dromer en fantaseer dan vaak over mij grote droom om voor een paar jaar naar Spanje te gaan wonen. Misschien geeft dit armbandje mij wel net dat beetje meer vertrouwen en doorzettingsvermogen om mijn dromen werkelijkheid te maken.

    Ik heb je facebook pagina geliked, en volg je ook via bloglovin waar ik dit bericht ook heb geliked. Nu maar heel hard duimen.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Leuke actie zeg!!! Ik volg je al op bloglovin en like je op facebook :)
    ik vind Day of Peace gaaf! Waarom? De kleur is helemaal 'ik'. Ben gek op naturel tinten, aarde tinten. ik sta ook altijd voor het teken van vrede. Het armbandje past daarom helemaal bij mij :) Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  29. De Cherry Rose Swarovski is gewoonweg subliem !! Er zijn heel wat schitterende armbandjes en ik heb lang getwijfeld maar deze vind ik de max! Het armbandje is elegant, uniek en opvallend! I <3 it !! Succes !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een verhaal zeg, poeh! Heb echt heel veel bewondering voor haar! Omdat ik van simpele sieraden houd, zijn "Day of Bliss" en "Sparkling Cherry Rose" mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Heftig! Altijd mooi om te zien vind ik als mensen opeens iets heel anders met hun leven doen. Daar heb je veel kracht voor nodig!
    Ik volg je geloof ik al overal waar het maar kan (if not, dan doe ik dat zo :p) en mijn favorieten zijn Day of Bliss met een grijsblauwe bandje en Sparkling Aventurijn met rose goud metaal! Die twee vind ik de meest elegante armbandjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Super leuk. Ik vind deze erg mooi: http://followyourbliss.nl/winkel/B-00265-eyecandy-armcandy-cc---joy.html Hij zou mijn outfits helemaal afmaken deze zomer en past erg goed bij de kledingstijl die ik heb.
    Echt een gaaf merk :)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een leuke actie! Van de vorige collectie heb ik ook een armbandje en die draag ik werkelijk iedere dag. Nu vind ik ook weer heel veel armbandjes mooi, maar mijn favoriet is 'Day of Luck'. Ik volgde je al via Bloglovin en ik heb ook je facebook pagina geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een mooi verhaal zeg! Ik vind dit soort meiden die hun droom achterna gaan ook altijd ontzettend inspirerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wauw wat een inspirerend levensverhaal.

    Mijn favoriet is de Cherry Rose Swarovski. Dit prachtige, subtiele armbandje past perfect bij mijn horloge en mijn Marc Jacobs armbandje. Mooie aanvulling op mijn armcandy dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wauw!! Ik lig middenin de nacht je blog te lezen omdat ik niet kan slapen en misschien ligt het aan het tijdstip maar het verhaal achter follow your bliss raakt me ontzettend. Een hoop respect voor deze vrouw! Ik zou willen dat er op een dag bij mij (en wellicht vele anderen met mij) ook zo'n schakelaar om gaat die ons zal laten doen wat diep in het hart echt onze aandacht vraagt.
    Ik doe graag mee aan deze mooi give-away. Heb de armbandjes even bekeken en vind de "day of luck" wel een hele mooie omdat ik vind dat er in iedere dag geluksmomenten moeten zitten en je je bovenal iedere dag weer gelukkig moet voelen. Eigenlijk een all day of luck dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Jorien!

    Anna Janneke (mijn zus..) wees me op je blog 2 weken geleden en sindsdien lees ik je stukjes. En wat een geweldige armbandjes! Deze zomer ga ik een maand naar Indonesië, en ik denk dat die reis nog mooier wordt als ik elke dag het armbandje Indian Summer kan dragen!

    Succes met je blog,

    Groetjes Gerbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wauw! Vind het hele gave sieraden en zou er dan ook graag 1 winnen! Heb echt heel erg respect voor haar! Ik ga duimen! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wow wat een mooie actie, en wat een super mooie armbandjes!!
    Ik vind de armbandjes allemaal mooi maar mijn favoriet is de Day of Bliss,
    ik denk dat deze mooi zal staan in combinatie met mijn pandora armband!
    xx Charissa

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top