zaterdag 10 maart 2012

HOTSPOT: Mildreds Soho, London


Kennen jullie dat moment? Dat je opeens ECHT eten nodig hebt. NU! En dat je benen zwaar aanvoelen en dat je denkt: bij het eerste cafe dat er leuk uitziet stop ik. Nou dat hadden wij op dag drie in Londen en mijn vriend sleepte me naar binnen bij Mildreds. Wisten wij veel dat het hip en happening was. En dat de kaart tot grote ergernis van vriendlief compleet vegetarisch bleek. En hoe konden wij nou weten dat, als je om een tafel bij het raam vraagt, er eerst een manager bij wordt geroepen om te checken of je wel ''raamwaardig'' genoeg bent. Altijd leuk zulke onverwachte situaties ;)

Gelukkig kregen we een super tafeltje aan het raam en kon mijn vriend zich over het feit dat hij geen vlees zou krijgen heen zetten. Heerlijk gegeten en even gevoeld hoe een celeb zich voelt. Het volgende deed zich namelijk voor: Vrouw ziet ons zitten en staat stil. Roept iets naar twee mannen verderop. Een cameraploeg komt erbij en ze zetten heel rustig een standaard met camera formaat studio 21 voor onze neus op. Man begint ons te filmen. Nee niet de straat. Niet het restaurant. ONS. ''Zijn ze ons nou aan het filmen?!!?'' Ja dus. ''Mag dit zomaar?!'' Blijkbaar. ''Waarom doen ze dit?!?!'' Geen idee.

Het kudde effect ontstaat en de een na de andere toerist begint foto's van ons te maken. Het kleine straatje staat binnen no time vol en mensen komen zelfs voor het raam staan om foto's te maken (ik bedoel: mensen.. raam.. wij.. Daar zit echt niet veel meer dan 30 cm tussen). Op een gegeven moment besluit mijn vriend, die zich nogal ongemakkelijk voelt, naar de wc te gaan en ik ga andersom in mijn stoel zitten. Na 20 minuten druipen de laatste mensen af en kunnen wij in alle rust ons eten opeten.

Zo. Hebben we dat ook weer meegemaakt ;)


Mildreds heeft een gevarieerde kaart. Van oriental food tot aan een Engelse pie en allemaal even lekker. Wij kwamen lang na lunchtijd maar het zat nog steeds stampvol. Reserveren is dus niet onverstandig, maar je kan ook met een drankje aan de bar wachten op een tafeltje.

Eten jullie veel vegetarisch?

Mildreds
45 Lexington street Soho
London


22 opmerkingen:

  1. Huh, waarom filmden ze jullie? Haha, wel grappig. Misschien voor 10 minuutjes, maar zolang vind ik wel een beetje .. angstaanjagend ofzo. Ik wil gewoon in alle rust eten!
    Maar het eten ziet er wel lekker uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poeh, jullie waren absoluut raamwaardig dus ;) Klinkt bizar, maar ondanks dat ben ik erg nieuwsgierig. Ik ben vegetariër dus altijd op zoek naar fijne adresjes tijdens een stedentrip :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh wat grappig haha. Nu weet je hoe het voelt om een BN'er te zijn ;-) 't ziet er wel heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat een aparte ervaring! Dat lijkt me helemaal niet fijn, maar het eten ziet er gelukkig wel lekker uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. haha wat leuk! fijn om te weten dat je raamwaardig bent :'). Ik zou toch wel vragen waarom ze me filmen hoor, daar ben ik veel te nieuwsgierig voor :p

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, wat een belevenissen zeg! Had je ook even je "twenty minutes of fame" ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh haha wat apart zeg! Wel een leuke ervaring I guess haha!

    Ik heb trouwens een cover geplaatst op mijn blog van een liedje, laat me weten wat je ervan vind haha!

    Liefs http://rimocean.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Danielle Schluter10 maart 2012 om 14:32

    Wat gek! Ik ben natuurlijk wel benieuwd of jullie nog gevraagd hebben waarvoor ze jullie gefilmd hebben Jolien?
    Ik eet veel vegetarisch, ik houd namelijk niet van vlees, wel van vis. Dus naast visgerechten kies ik steeds vaker voor vegetarisch. Aangezien ik zelf ook binnenkort naar Londen ga, ga ik deze tip onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op de een of andere manier hadden we pas het idee om te gaan vragen waarom ze dat deden toen ze al weg waren. We waren gewoon een beetje perplex denk ik!

      Verwijderen
  9. Hahaha wat een super grappig verhaal! Ik ben benieuwd voor welke Britse celebs jullie werden aangezien :) wel een compliment!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. haha wat grappig! Leuk!
    en lekker eten.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha wat grappig, blijkbaar zagen ze jullie voor celebs aan. Die manager zal wel blij zijn geweest dat hij jullie bij het raam had gezet! Ik ben zelf vegetarisch en dit klinkt als een leuk cafe wat niet zo geitenwollen sokken-achtig is!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha wat grappig! maar snap dat jullie je uiteindeljk best ongemakkelijk voelden, zou ik ook hebben:)

    heb je ook eens ervaren hoe een celeb zich voelt hihi! leuk geschreven:)

    XOXO

    http://blondefashiontale.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet er heerlijk uit! Ik krijg er zelf ook bijna trek van (maar heb net al gegeten haha).
    Zijn jullie er niet meer achter gekomen waarvoor ze opnames van jullie maakten? Ik zou dat eigenlijk wel hebben gevraagd denk ik. Ik bedoel, straks zie je jezelf verschijnen in één of andere reclamespot, haha!

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Huh, wat apart haha! Ik zou me ook enorm ongemakkelijk voelen!

    Het eten ziet er heerlijk uit! Jammie!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Haha jeetje wat een verhaal! Dat moet je ook maar eens een keer hebben meegemaakt toch. :-) En het eten ziet er lekker uit! En ik eet minimaal 1 keer per week vegetarisch, mijn ouders willen graag gevarieerd eten.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik wilde nog even reageren op je vorige post, want wauw die eerste foto is zo amazing x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Al die Londen tips zijn zo leuk :)
    Vriendinnetje woont vlak bij Londen en heb meteen je blog doorgestuurd!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heb je hele London guide doorgenomen, want ik ga morgen voor een paar dagen naar Londen :) Ben er al een paar keer eerder geweest, maar de tips van jou komen heel goed van pas, thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top