donderdag 4 augustus 2011

Hi from Dubai!Na zes uurtjes vliegen zijn we er dan eindelijk, Dubai! Ik was alweer vergeten hoe ontzettend WARM het hier is. Ik ben nog nooit ergens geweest waar de warmte zo verstikkend is als in de zomer in Dubai. Maar hé, ik mag niet zeuren, want ik zit gewoon in een luxe hotel in een ver land en niet in de regen in Nederland tussen de verhuisdozen.

Verhuisdozen die overigens nog in ons nieuwe huis staan opgestapeld en wachten om uitgepakt te worden als we weer terug zijn van vakantie. Na terugkomst uit Malaga zijn we namelijk ''even'' in twee dagen verhuisd. Foto's volgen nog!

De plannen voor komende maand? Eerst nog even hier relaxen en dan vliegen we naar Bangkok. Een van mijn favo steden. Vorig jaar was ik er ook (zie hier). Toevallig is Yara van www.thischicksgotstyle.com er ook net geweest en schoot ze een paar super mooie paatjes, bekijk ze op haar blog!

Ik blijf bloggen en twitteren tijdens mijn vakantie (lang leven de Ipad), voornamelijk om het thuisfront te laten weten waar we zijn en hoe mooi het hier wel niet is, dus kijk en lees gezellig mee!

9 opmerkingen:

 1. ah wat gaaf! ik ben niet jaloers hoor.. haha ik wil ook weer heeel graag naar thailand! 2 jaar geleden zat ik trouwens rond deze tijd in Jordanië, was bloedheet inderdaad. maar daar wen je geloof ik wel snel aan toch? fijne vakantie in iedergeval! ik wil ook nog niet naar mijn vader's huis want als ik daar kom kan ik ook mijn verhuisdozen gaan uitpakken... haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ben jij lekker aan het reizen zeg, jij komt op allemaal plaatsen die ooit nog op mijn verlanglijstje staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, vooral die van de woestijn trekken me heel erg aan. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, i'm so jealous :) ik wil ook echt nog eens naar dubai ooit !!

  Fijn om te horen dat je blijft bloggen, want ik wil nog veeeeel meer zien :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi! Ik hoop dat ik ooit ook nog een keertje naar Dubai kan :) Ik volg je!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel, jij hebt ook een erg leuke blog en wat zijn wij jaloers Dubai. Geniet ervan en wij willen meer fotos zien haha!

  X

  H&C

  BeantwoordenVerwijderen
 7. we hebben een klein stukje op ons blog over jou gedaan, hope you don't mind :) anders horen we het wel!!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Fijne vakantie! Hier in Nederland mis je niets :) dus geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top