zaterdag 21 mei 2011

The American Dream Part 3: San FranciscoJaaaa, en daar is weer een volgend Amerikaans droomhuis. Wat een plaatje he? Om nog even terug te komen op mijn ''Amerikadroom''.. Ik ben een tijdje bezig geweest met plannen om voor 4 maanden naar California te gaan om daar aan de University of Santa Barbara vakken te volgen. De papieren zijn in huis, de voorlichtingen zijn bezocht, alleen dat kostenplaatje hè....? Mijn god wat is dat duur

Ik zou het (met hulp van paps en mams) kunnen betalen, maar dan is in een keer AL mijn spaargeld op. En tjah, ik wil ook graag dat mooie huisje, dat autootje, die nieuwe werkgarderobe en ik wil ook niet baanloos en compleet blut terugkeren naar Nederland. En nu? Geen idee. Over iets meer dan een maand moet ik mijn scriptie inleveren dus mijn hoofd staat op dit moment alleen nog maar naar al die lettertjes in dat eindeloze worddocumentje dat ik de laatste tijd menigmaal heb vervloekt. 

Help me out girls, what should I do?

13 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige blog heb je. Ga je zeker volgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een pittige keus! Ik zou net zo in dubio zitten als jij, maar dit is toch een once in a lifetime iets waar ik spijt van heb om nooit gedaan te hebben! Ik zou ervoor gaan, werk vindt je vast wel weer en ik vind dat geld moet rollen, vooral voor iets zoals dit :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! ik wil ook altijd al naar the USA lijkt me echt helemaal geweldig!
  Mijn moeder heeft er ook 2 jaar gewoond en het het gewoon helemaal!~
  Maar ja het is wel idd super duur! Maar wel een kans die je niet vaak meer krijgt natuurlijk! ik zou het ook niet weten!
  Veel succes met je keuze!
  Xxx

  www.fashionapp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooi huis! En tja.. lastige keuze. Het lijkt me wel een geweldige ervaring, maar aan de andere kant.. kun je niet iets 'nuttigers' zoeken? Ik weet niet of je nog gaat doorstuderen maar anders zou je daar een minor/stage kunnen doen? Of ook echt werken? Dan scheelt het misschien in de kosten? In een keer al je spaargeld er tegenaan gooien vind ik wel riskant, want wat heb je aan die vakken volgen (behalve dat het natuurlijk wel een verrijking van je kennis is en het een topervaring is)? Misschien kun je ook gewoon veel sparen en met je vriend een maand door Amerika reizen? Succes in ieder geval met het maken van je keuze (en je scriptie!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zeggen: DOEN !! het is een unieke kans, en wie weet wat er daar allemaal op je pad komt, gewoon je hart volgen en de gok wagen!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauwie wat een huis ! En wat een leuke blog heb jij,
  Ik vind dat als je de kans krijgt aangereikt je hem moet pakken ! Wat een super ervaring zou dat zijn ..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaan Gaan Gaan!
  Prachtig huis zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moeilijke keuze maar ik zou er zeker voor gaan. Heb zelf ook meerder periodes in het buitenland gezeten en ik vind het een absolute verrijking van je leven. Go for it!X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een beetje laat (door studiestress alle blogs maar even gemeden, je kent het vast wel) en ik weet niet of je inmiddels al een keuze hebt gemaakt, maar als geld het enige is wat je tegenhoudt en je hebt alles al in huis en klaarliggen: DOEN! Het huis loopt niet weg, de auto vervang je nog even door de fiets (denk: groen en sportief), en Ebay en sales voor de werkgarderobe ;) Je hebt nu de kans, misschien later ook nog, maar wie weet speelt het geldprobleem of iets anders dan ook nog wel. En je kunt spijt krijgen als je terugkijkt en denkt: had ik het maar gedaan! Je komt terug met een mooie ervaring en die kun je weer gebruiken bij het zoeken van werk :) good luck!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben vorig jaar zelf op uitwisseling geweest naar Montréal. Dat was ook duur en daarna heb ik heel hard moeten werken om m'n reserves weer aan te vullen, maar man, het was het waar. Beste tijd ooit gehad en fantastische mensen ontmoet. Zou het zo weer doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. i love the library!

  best, Manuela
  visit my blog http://donacloset.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top