zaterdag 14 augustus 2010

Yeah baby, I'm online!Welkom interiorlovers, modepopjes, traveladdicts en alle andere bloglezers!

Na geworstel met flash, gestoei met wordpress en een hoop HTML ergernissen is de basis van mijn nieuwe blog dan eindelijk klaar!

Onder het mom van ''je moet toch ergens je creativiteit kwijt'' ben ik gestart met Your Lifestyle Guide.

Misschien hebben sommigen van jullie mij al een keer voorbij zien komen op Girlscene, waar ik in het verleden wel eens wat artikeltjes voor heb geschreven, of op mijn blog die ik een aantal jaren geleden had.

Na heeeel druk te zijn geweest met studeren, stage lopen, scriptie schrijven etc. heb ik nu weer lekker tijd om te gaan bloggen.

Ik ga het wel anders doen, even iets minder fashion. Begrijp me niet verkeerd, I'm sooo in love with fashion maar ik ben niet een echte die-hard fashionita. Er kunnen soms maar zo drie maanden voorbij gaan zonder dat ik heb geshopt, ja echt waar!

I love alle fashionblogs die de laatste jaren zijn verrezen op  het web en ik besteed dan ook uren aan het besnuffelen van deze blogs. Toch mis ik leuke blogs waar je kan lezen wat de nieuwste hotspots zijn. Welke restaurants zijn een must-go, naar welk event kan ik dit weekend gaan en wat zijn de leuke en bijzondere plekjes op de wereld? Toevallig is dat juist waarvoor mijn vriendinnetjes juist bij mij komen, ik besteed namelijk al mijn vrije tijd aan reizen, fotograferen, kunst, films en boeken!

Interieur is een passie, net als uren borrelen in de leukste barretjes en met het vliegtuig de wijde wereld in om alle mooie plekjes te ontdekken. Maar dan wel met backpack!

Lieve bloggers, ik hoop dat jullie veel plezier zullen beleven aan het lezen van mijn blog!

Liefs,
Jolien


1 opmerking:

  1. Mooie afbeeldingen, vooral die met het typmachine.

    m-byhand.blogspot.nl

    Love M

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
top